Προς το περιεχόμενο

Apple iPad (3rd & 4th Generation)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή ένα ipad4 cellular χωρίς κάρτα sim αλλά με το κατάλληλο app μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως gps χωρίς άλλη χρέωση;

Για το tethering, ρωτούσα αυτό που είπε ο haha από κάτω, αν δηλαδή μπορώ μέσω ενός iphone 3gs να έχω σε ένα ipad4 wifi (που δεν μπορεί δηλαδή να δεχτεί κάρτα sim) λειτουργικό gps. Αν και δεν έχει σημασία γιατί απ'ότι είδα δεν έχουν τρομερά μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Το από πάνω όμως έχει σημασία, αμα δε χρειάζεται κάρτα sim για gps, αυτό είναι πολύ καλό αλλά μου φαίνεται περίεργο το ότι δε θα υπάρχει άλλη χρέωση; Μου διαφεύγει κάτι;

Κοιτα, ο αδερφος μου πηρε iPad2 λόγω παραιατρικών εφαρμογών του που θα του καναν τη ζωη πιο ευκολη στη δουλεια του. Ήθελε και GPS ωστόσο γιατι δεν ηταν ευχαριστημένος απ αυτο που χε αλλά εφοσον δε θα το χρησιμοποιουσε ποτε το 3G του πα να παρει το απλο wi-fi.

Με το που το πήραμε του εκανα jailbreak, πλήρωσα 5$ για το roqybt4 και το συνδεσα σε ενα bluetooth GPS που χε μέσα bundle το P1i που χα παρει καποτε και καθοταν. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί libraries εντοπισμου του iOS, δηλαδη καμια διαφορα με το αν ειχε πάρει το 3G στην πλοήγηση με TomTom/Navigon.

• Απαντ. 536
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδες μια ερωτηση:

ψηνομαι να παρω το adonit jot pro αλλα καποιοι λενε οτι χρειαζεσαι και screen protector...

και η ερωτηση ειναι

τι [screen protector] προτεινεται για ipad 4...?

T.HANKS

Δημοσ.

Μετά απο πολύ κόπο και βάσανο και σκέψη και ξανά σκέψη κατέληξα στο ipad mini. Το θέλω κυρίως για διάβασμα pdf ελπίζω να μην το μετανιώσω.

(κάπου πρέπει να γράψω την χαρά μου)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μετά απο πολύ κόπο και βάσανο και σκέψη και ξανά σκέψη κατέληξα στο ipad mini. Το θέλω κυρίως για διάβασμα pdf ελπίζω να μην το μετανιώσω.

Με γειές, με γειές! :D

• Like 1
Δημοσ.

και εγω

αλλα σαν παλαιος στα textbooks

πηγα στο 4...

:-D

Δημοσ.

Με γειές, με γειές! :D

Thank you...  :-)

και εγω

αλλα σαν παλαιος στα textbooks

πηγα στο 4...

:-D

Προτίμησα να δωσω +100 γιούρια για αλλα 16 GB. Είδωμεν.

Δημοσ.

Thank you...  :-)

Προτίμησα να δωσω +100 γιούρια για αλλα 16 GB. Είδωμεν.

προλαβαινεις να το αλλαξεις [αν η βασικη απασχοληση ειναι τα textbooks]...

με γειες οπως και να εχει...

επισης

Καποιος που να ξερει απο screen protectors?  :-|

Δημοσ.

τι screen protector θέλεις... εγώ προτείνω ebay αμερικής που με την ισοτημία έρχοντα τα 3 film στα 2.5 ευρώ και free shipping...

αν θέλεις και antiglare 3.5 ευρώ.. η τριάδα πάντα..

Προσωπικά δεν δίνω 15 ευρω για ενα φιλμ προστασία ειναι ληστεία και θα με θεωρήσω τουλάχιστον καθυστερημένο...

Το ίδιο ισχύει και με τα υπόλοιπα αξεσουάρ ..

Ενα φιλμάκι με βαριά καρδιά να τους στοιχίζει 20 λεπτά θέλεις 1 ευρώ; και το πουλάνε 15!!!!!

Δημοσ.

δεν υποτιθεται οτι τα φθηνα σου κοβουν απο την φωτεινοτητα...?

επισης

πως μπορω να χρησιμοποιησω usb keyboard & flash drives στο ipad?

Δημοσ.

επισης

πως μπορω να χρησιμοποιησω usb keyboard & flash drives στο ipad?

Κατ' αρχήν, για να χρησιμοποιήσεις USB Drive θα πρέπει να έχεις κάνει jailbreak.

Αλλά έχεις κι άλλο πρόβλημα: από το iOS 4 και μετά, το 30-pin dock connector του iPad δεν δίνει αρκετό ρεύμα για τροφοδοσία USB συσκευών. Πιθανώς κάτι υπάρχει κάποιο hack σε περίπτωση που έχεις κάνει jailbreak αλλά δεν ξέρω να σου πω. Αλλιώς, θα πρέπει να πάρεις κι ένα USB Hub που να έχει δικό του τροφοδοτικό και να συνδέσεις εκεί πάνω το πληκτρολόγιο και το USB Drive. Και φυσικά θα χρειαστείς και το "Camera Connection Kit" που δίνει αντάπτορα από 30-pin σε USB.

Για το πληκτρολόγιο, στην τελική πάρε ένα με σύνδεση bluetooth που δουλεύει κατευθείαν χωρίς jailbreak και λοιπά κόλπα.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν, για να χρησιμοποιήσεις USB Drive θα πρέπει να έχεις κάνει jailbreak.

Αλλά έχεις κι άλλο πρόβλημα: από το iOS 4 και μετά, το 30-pin dock connector του iPad δεν δίνει αρκετό ρεύμα για τροφοδοσία USB συσκευών. Πιθανώς κάτι υπάρχει κάποιο hack σε περίπτωση που έχεις κάνει jailbreak αλλά δεν ξέρω να σου πω. Αλλιώς, θα πρέπει να πάρεις κι ένα USB Hub που να έχει δικό του τροφοδοτικό και να συνδέσεις εκεί πάνω το πληκτρολόγιο και το USB Drive. Και φυσικά θα χρειαστείς και το "Camera Connection Kit" που δίνει αντάπτορα από 30-pin σε USB.

Για το πληκτρολόγιο, στην τελική πάρε ένα με σύνδεση bluetooth που δουλεύει κατευθείαν χωρίς jailbreak και λοιπά κόλπα.

okay

ετσι και κανω jailbreak, τι προγραμμα θα πρεπει να βρω?

ΥΓ: εχω usb hub με εξωτερικη τροφοδοσια...

Δημοσ.

ετσι και κανω jailbreak, τι προγραμμα θα πρεπει να βρω?

Δεν έχω ιδέα. Ας απαντήσει κάποιος με πρόσφατη εμπειρία σε iPad jailbreak...

Δημοσ.
δεν υποτιθεται οτι τα φθηνα σου κοβουν απο την φωτεινοτητα...?επισης πως μπορω να χρησιμοποιησω usb keyboard & flash drives στο ipad?
Οχι το μόνο από το οποίο σου κόβουν είναι απο το πορτοφόλι..οι θήκες και ειδικά τα φιλμ είναι αναλώσιμα και το κόστος τω 15 ευρώ πραγματικά δεν το καταλαβαίνω

Επίσης να πω ότι η αυτονομία του ipad1 που είχα έναντι του 4 είναι πολύ καλύτερη. Δεν ξέρω το ipad1 το χρησιμοποιούσα και ξεχνουσα να το φορτισω.. Η "ρετσινά" όσο όμορφη είναι άλλο τόσο κόβει από αυτονομία ...

Δημοσ.

Εχω αυτη την θηκη http://www.amazon.co.uk/Invision-iPad-Retina-Display-Case/dp/B007UPUXL4/ref=zg_bs_430483031_4

Δεν μου αρεσει που οταν την ανοιξω και την βαλω απο πισω, το μπροστα καλυμμα κρεμεται. Εχετε να προτεινετε καποια παρομοια που δεν θα εχει αυτο το ελαττωμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...