georgeadams Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 1. Σωστά, δέκτη GPS έχουν μόνο τα 3G/4G. Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας. Το GPS δουλεύει ακόμα κι αν δεν έχεις κάρτα SIM. 2. Μπορείς να κάνεις tethering για να παίρνεις Internet απο το iPhone σου, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το GPS.
haHa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 2. Μπορείς να κάνεις tethering για να παίρνεις Internet απο το iPhone σου, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το GPS. Νομιζω παντως πως οταν κανεις tethering απο iphone σε ipad και χρησιμοποιεις το maps, τοτε μεσω του tethering το iphone περναει και τις συντεταγμενες του gps και βλεπεις με ακριβεια τη θεση σου στο ipad.
vasilis77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Άντε να παραλάβω αύριο!!! Ipad 4th gen 32gb + 4g
BlackScorpionX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 1. Σωστά, δέκτη GPS έχουν μόνο τα 3G/4G. Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας. Το GPS δουλεύει ακόμα κι αν δεν έχεις κάρτα SIM. 2. Μπορείς να κάνεις tethering για να παίρνεις Internet απο το iPhone σου, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το GPS. Δηλαδή ένα ipad4 cellular χωρίς κάρτα sim αλλά με το κατάλληλο app μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως gps χωρίς άλλη χρέωση; Για το tethering, ρωτούσα αυτό που είπε ο haha από κάτω, αν δηλαδή μπορώ μέσω ενός iphone 3gs να έχω σε ένα ipad4 wifi (που δεν μπορεί δηλαδή να δεχτεί κάρτα sim) λειτουργικό gps. Αν και δεν έχει σημασία γιατί απ'ότι είδα δεν έχουν τρομερά μεγάλη διαφορά στην τιμή. Το από πάνω όμως έχει σημασία, αμα δε χρειάζεται κάρτα sim για gps, αυτό είναι πολύ καλό αλλά μου φαίνεται περίεργο το ότι δε θα υπάρχει άλλη χρέωση; Μου διαφεύγει κάτι;
georgeadams Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Νομιζω παντως πως οταν κανεις tethering απο iphone σε ipad και χρησιμοποιεις το maps, τοτε μεσω του tethering το iphone περναει και τις συντεταγμενες του gps και βλεπεις με ακριβεια τη θεση σου στο ipad.Οχι, αυτό ηταν ραδιο-αρβυλα απο τις πρωτες μερες του tethering. Μόνο απο τα γύρω wifi βρίσκει στο περίπου τη θέση σου. Δηλαδή ένα ipad4 cellular χωρίς κάρτα sim αλλά με το κατάλληλο app μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως gps χωρίς άλλη χρέωση;;Ναι.Το από πάνω όμως έχει σημασία, αμα δε χρειάζεται κάρτα sim για gps, αυτό είναι πολύ καλό αλλά μου φαίνεται περίεργο το ότι δε θα υπάρχει άλλη χρέωση; Μου διαφεύγει κάτι;Γιατί να υπάρχει χρέωση; Αν είχες πάρει μια συσκευή GPS (πχ tomtom, garmin, mls destinator) θα είχες χρέωση; Οχι, το ίδιο κι εδώ.
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Οχι, αυτό ηταν ραδιο-αρβυλα απο τις πρωτες μερες του tethering. Μόνο απο τα γύρω wifi βρίσκει στο περίπου τη θέση σου. Ναι. Γιατί να υπάρχει χρέωση; Αν είχες πάρει μια συσκευή GPS (πχ tomtom, garmin, mls destinator) θα είχες χρέωση; Οχι, το ίδιο κι εδώ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Διαφωτιστικές και χρήσιμες όπως πάντα!
haHa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Οχι, αυτό ηταν ραδιο-αρβυλα απο τις πρωτες μερες του tethering. Μόνο απο τα γύρω wifi βρίσκει στο περίπου τη θέση σου. Α, δεν το ηξερα, thanks!
vasilis77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους...ο Αγιος Βασίλης ήρθε νωρίς για μένα..ipad 4th gen 32gb + cellular!!! Απλά εκπληκτικό!!!!
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους...ο Αγιος Βασίλης ήρθε νωρίς για μένα..ipad 4th gen 32gb + cellular!!! Απλά εκπληκτικό!!!! Καλορίζικο !!!! Το τσίμπησα και εγω προχτές το 16αρι το wifi, παρεπιπτόντως το imessage τα σπάει !!!
vasilis77 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Γενικά το ipad τα σπάει..είναι το πρώτο μου και έχω ενθουσιαστεί!!! Το άνοιξα και είχε 88% μπαταρία την Δευτέρα το απόγευμα..και με καθημερινή χρήση ..είναι ακόμη στο 40!! Ακόμη δεν έχω κάνει πρώτη φόρτιση..περιμένω να παει κάτω από 10%
CarbonFibre Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Για όσους έχουν την εμπειρία, πόσο εύκολη είναι συμβίωση μεταξύ android τηλέφωνο και ipad; Προβλήματα συμβίωσης και ποιές είναι οι εμπειρίες σας;
haHa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μια χαρα ειναι. Εγω εχω android τηλεφωνο και ipad και ολα ειναι μια χαρα. Παλιοτερα ειχα iphone αντι για android phone.
viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 ερωτηση το ipad 4 εχει αρνητικα στοιχεια? δλδ παιζει να βγαλει τπτ βλαβες? θερμοκρασιες, etc οποια απαντηση δεκτη thanks
iMarilina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 ερωτηση το ipad 4 εχει αρνητικα στοιχεια? δλδ παιζει να βγαλει τπτ βλαβες? θερμοκρασιες, etc οποια απαντηση δεκτη thanks Δεν έχει ακουστεί κάτι μέχρι στιγμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα