haHa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δες και αυτο: http://www.logitech.com/en-gb/speakers-audio/home-pc-speakers/speaker-stand-ipad
actorius Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλή σαν ιδέα αλλά κακάσχημο! Και θέλω κάτι πιο portable. Thanks πάντως!
haHa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δες κ αυτο: http://www.visionstu...id=28278&cat=32 που καθεται καπως ετσι: Σε πιο ακριβα παιζουν αυτα: http://www.skroutz.g...eaker-Z515.html τα οποια κανουν ακομα και για μουσικη σε παραλια το βραδυ και γενικοτερα γεμιζουν με ηχο ενα δωματιο.
actorius Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ενδιαφέρουσες κ οι 2 προτάσεις, θα τα ψάξω. Ευχαριστώ κ πάλι.
margaritagr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια Εχω ενα mini hifi sony με θυρα usb & θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε ν ακουω ο,τι εχω στο ipad , μεσω αυτου; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
fsbmaniac Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Θελω να παρω ενα Tablet και επειδη θα δωσω που θα δωσω χρηματα 450-500 ηθελα να μου πειτε εαν θα μπορω με το ipad εστω με jail break να διαβαζω usb flash ,να αποθηκευω συνημενα αρχει απο το gmail και το hotmail ,με ενδιαφερει επισης να μπορω να προβαλω full hd υλικο το οποιο θα εχω φτιαξει μονταρει μονος μου απο το sony vegas studio . Επισης μπορει το ipad να κανει telnet ssh ? το χρειαζομαι για cisco συσκευες αλλα και αν ξερει καποιος αν μπορει να δεχθει ολα τα vpn configuration. Πηρα και το ειδα και πραγματικα ειναι αψογο απο θεμα ποιοτητας αλλα πολυ κλειστο απο θεμα soft..υπαρχει καμια πιθανοτητα να ικανοποιηθουν καποια απο τα Must have που θέτω με jb ? Επισης υπαρχει τροπος να εχω αποθηκευμενα template joomla .zip και να μπορω να τα σηκωσω σε ενα joomla admin panel απο καποιο dir Του ipad ?...Δυστηχως στα Public δεν ηξεραn και πολλα και στο νετ βρηκα πολλες σκορπιες πληροφοριες . To αλλο tablet που εχω κατα νου ειναι το nexus 10 αλλα με ξενερωνει που δεν ειναι μεταλλικο για τοσα πολλα χρηματα ..και μοιαζει φτηνο...ενω...δεν ειναι
iMarilina Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Θελω να παρω ενα Tablet και επειδη θα δωσω που θα δωσω χρηματα 450-500 ηθελα να μου πειτε εαν θα μπορω με το ipad εστω με jail break να διαβαζω usb flash ,να αποθηκευω συνημενα αρχει απο το gmail και το hotmail ,με ενδιαφερει επισης να μπορω να προβαλω full hd υλικο το οποιο θα εχω φτιαξει μονταρει μονος μου απο το sony vegas studio . Επισης μπορει το ipad να κανει telnet ssh ? το χρειαζομαι για cisco συσκευες αλλα και αν ξερει καποιος αν μπορει να δεχθει ολα τα vpn configuration. Πηρα και το ειδα και πραγματικα ειναι αψογο απο θεμα ποιοτητας αλλα πολυ κλειστο απο θεμα soft..υπαρχει καμια πιθανοτητα να ικανοποιηθουν καποια απο τα Must have που θέτω με jb ? Επισης υπαρχει τροπος να εχω αποθηκευμενα template joomla .zip και να μπορω να τα σηκωσω σε ενα joomla admin panel απο καποιο dir Του ipad ?...Δυστηχως στα Public δεν ηξεραn και πολλα και στο νετ βρηκα πολλες σκορπιες πληροφοριες . To αλλο tablet που εχω κατα νου ειναι το nexus 10 αλλα με ξενερωνει που δεν ειναι μεταλλικο για τοσα πολλα χρηματα ..και μοιαζει φτηνο...ενω...δεν ειναι Nα αποθηκεύεις συνημμένα και πολλά άλλα μπορείς να κάνεις με το jailbreak, να βλέπεις flash όχι. Υπάρχουν κάποιοι browser στo ipad που υποστηρίζουν flash σε ένα βαθμό, όχι 100 τοις εκατό βέβαια (πχ έχω έναν με τον οποίο μπορώ και παίζω παιχνίδια facebook που θέλουν flash και λειτουργούν κανονικά). Για το telnet SSH δεν ξέρω να σου πω. Πάντως με κλειστά τα μάτια ipad αντί τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν, αν τα δουλέψεις λίγο σε σχέση με άλλες ταμπλέτες θα δεις τη διαφορά (παρα τις ελλείψεις τους από πλευράς usb και το να και τ αλλο).
georgeadams Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 - Ο fsbmaniac, όταν λέει Flash, δεν εννοεί adobe flash player, εννοεί USB Stick. Ναι, αυτό γίνεται μόνο αν έχεις κάνει jailbreak. Χωρίς jailbreak, πιθανώς να μπορείς να παρακάμψεις αυτόν τον περιορισμό με κάποιες εφαρμογές που μπορούν να μεταφέρουν αρχεία σε υπολογιστές μέσω δικτύου ή μέσω usb καλωδίου. Δεν είναι όμως τόσο απλό όσο θα ήταν η χρήση usb stick. - Να προβάλεις Full HD υλικό μπορείς, είτε απ' ευθείας στην οθόνη του iPad, είτε σε τηλεόραση ή projector με τη χρήση του hdmi adaptor, του VGA adaptor ή μέσω wifi (αν έχεις apple tv). - Με το SSH client δε θα έχεις πρόβλημα. Κυκλοφορούν πάρα πολλές σχετικές εφαρμογές στο App Store (πχ το άριστο Prompt). - Με το VPN θεωρώ πως δεν θα έχεις πρόβλημα. Το iOS έχει ενσωματωμένο VPN Client με υποστήριξη για αρκετά πρωτόκολλα. - Για το Joomla όμως θα σε απογοητεύσω. Δε βλέπω πως μπορεί να γίνεται αυτό που ζητάς.
fsbmaniac Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιος iDad με ssh και vpn (ηθελα Cisco IPSec που το υποστηριζει natine! ) Το θεμα με το joomla ειναι να μπορω (μεσω jb ισως,μπορει και να κυκλοφορει καποια εφαρμογη ) να εχω σε καποιο dir του ipad .zip αρχεια τα οποια να μπορω να σηκωνω ...το θεμα ειναι το web platform να μου βγαζει μολις πατησω browse το root dir του ipad ωστε να επιλεξω φακελο . Δυστηχως θα μπορουσαν να το ειχαν κανει ποιο free εστω με περιορισμο δικαιωμάτων η ακομα και σε αριθμο φακελων που θα δημιουργεις .Παντως πολλα προβληματα που ειχα στο μυαλο μου λυθηκαν οσο αφορα το joomla με το εξης Site: app το οποιο ειναι φανταστικο ! guys thanks... αν και το nexus 10 εχει καποια προτερηματακια οσο αφορα τους φακελους κτλ...το ipad υπερτερει σε εμφανιση/μπαταρια/ποιοτητα κατασκευης(αν εξαιρεσουμε το home button το οποιο εχει θεματακια μετα απο κανα 2 χρονια χρησης εκτος αν βελτιωθηκε απο το ipad 1) και /μπορεις να βρεις απειρα αξεσουαρ !
Toufas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μα απο κανονικο pc το κανω, οχι laptop και οχι παλιο.
iMarilina Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μα απο κανονικο pc το κανω, οχι laptop και οχι παλιο. Δεν έχει σημασία. Θέλει παραπάνω ρεύμα. Δεν είναι οτι δε φορτίζει καθόλου, αλλα φορτίζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αργά.
georgeadams Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μα απο κανονικο pc το κανω, οχι laptop και οχι παλιο. Ο κανόνας είναι πως οι USB βγάζουν 5W. Το iPad όμως θέλει 10W για κανονική φόρτιση. Μερικοί υπολογιστές (πχ οι Apple) βγάζουν 10W από τις USB αλλά το συνήθες είναι τα 5W. Αν το βάλεις σε USB που βγάζει 5W, το iPad φορτίζει πολύ αργά και μόνο αν έχει σβηστή την οθόνη.
BlackScorpionX Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, έχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με ipad 3 - 4. 1. Βλέπω ότι τα πιο φτηνά έχουν μόνο wifi / bluetooth συνδεσιμότητα και προφανώς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθοδήγηση μέσω gps. Μόνο όσα έχουν 3g μπορούν και αυτά με πρόγραμμα σε εταιρεία - μηνιαίο λογαριασμό κτλ, σωστά; 2. Σε ipad το οποίο δεν έχει 3g / 4g, μπορώ να μοιράσω (tethering?) το 3g μέσω iphone 3gs (όπως κάνω δηλαδή με το laptop) ώστε να έχω internet και άρα να μπορώ να χρησιμοποιήσω το ipad ως gps ή μπορώ μόνο να έχω internet χωρίς να στέλνει και gps data? (δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός ) bonus - γνώμες: Σαν value for money αξίζει το ipad4 (μιλάμε πάντα για τις φτηνότερες εκδόσεις) ή ο ανταγωνισμός μπορεί να προσφέρει κάτι καλύτερο; (ξέρω, το καλύτερο είναι σχετικό, γνώμες θέλω) ps. Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλα tablets με ενσωματωμένο gps δέκτη και τα έχω υπόψη μου και αν φτάσω στο σημείο να αγοράσω κάτι θα κοιτάξω όσα περισσότερα μπορώ. ps2. Παρακαλώ πολιτισμένες απαντήσεις Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα