Προς το περιεχόμενο

Apple iPad (3rd & 4th Generation)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 536
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παίδες το πήρα εχθές. Καταπληκτικό, χαώδης διαφορά από το 2. Σούπερ το upgrade!

Ως bleeding εννοεί το ό,τι στις άκρες της οθόνης, φαίνεται πιο εντονος ο πίσω φωτισμός της, σε μαύρο background.

Δημοσ.

Παίδες έχω ένα πρόβλημα.

Στο παιχνίδι Real Racing 2 HD, όταν το έπαιζα στο iPad 2 είχα κάνει περίπου 50% career. Το έσωζε κανονικά στο gamecenter.

Τώρα που το έβαλα στο iPad (3rd gen), ενώ φορτώνει τα achievements, με ξεκινάει από την αρχή και χωρίς λεφτά. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Παίδες έχω ένα πρόβλημα.

Στο παιχνίδι Real Racing 2 HD, όταν το έπαιζα στο iPad 2 είχα κάνει περίπου 50% career. Το έσωζε κανονικά στο gamecenter.

Τώρα που το έβαλα στο iPad (3rd gen), ενώ φορτώνει τα achievements, με ξεκινάει από την αρχή και χωρίς λεφτά. Καμιά ιδέα;

Στειλε μήνυμα στο support να δουν τo account σου..

Δημοσ.

Καλησπερες παιδες. Μηπως ξερετε που μπορω να βρω το New Ipad οσο πιο φθηνα γινεται?? Ειναι για δωρο σε φωτογραφο και νομιζω θα ηταν καλυτετα αν του επαιρνα την 32gb εκδοση,τι λετε? Δεν μπορω να δωσω πανω απο 500€ δυστηχως οποτε θα ηταν καλη φαση καμια τωρινη προσφορα. Επισης πιστευετε οτι αξιζει να το παρω μεταχειρι την 32 εκδοση με εγγυηση στα 520?? Ευχαριστω

Δημοσ.

Η εγγυηση ειναι δεδομενη σε ΟΛΑ τα ipad 3d gen μιας και δεν εχει κλεισει 1 χρονος κκλοφορειας του..

520 εαν ειναι σε τελεια κατασταση με κουτια κλπ.

Αξίζει ναι!

Δημοσ.

Η εγγυηση ειναι δεδομενη σε ΟΛΑ τα ipad 3d gen μιας και δεν εχει κλεισει 1 χρονος κκλοφορειας του..

Αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ. Όταν το πήρα, είχε πρόβλημα το iOS και δεν έμπαινε σε δίκτυο κινητής. Χωρίς την απόδειξη τον ανέλαβαν κανονικά και μου είπαν αυτό που λέει και ο Tablet. Βέβαια 1-2 μήνες μπορεί να σου φάνε από την εγγύηση γιατί είναι από το Serial Number. Σε αυτήν την περίπτωση πας με την απόδειξη.

Δημοσ.

Jasmine ftw. Πιο σημαντικο ειναι το jailbreak που το βλεπω να αργει πολυ και δεν εχουμε και επιλογη να γυρισουμε σε 5.1 κιολας.

Υγ. Οσο περναει ο καιρος τοσο το αγαπαω, ακομα και μισο, χωρις jb

Δημοσ.

Μια ερωτηση:

Οταν καποιος μου στελνει καποια αρχεια οπως excel, word, κλπ στο mail πως μπορω να τα αποθηκευω και που πηγαινουν;

Ευχαριστω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εκτός από το "Camera Roll", δηλαδή το φάκελο με τις φωτογραφίες (και τα video) που τραβάς με το iPhone, δεν υπάρχει κανένας άλλος κοινόχρηστος φάκελος στο iOS. Κάθε εφαρμογή έχει το δικό της φάκελο που αποθηκεύει έγγραφα και δεν μπορεί να δει έγγραφα άλλης εφαρμογής.

Έτσι, δεν υπάρχει κάποιος φάκελος στον οποίο να μπορείς να αποθηκεύσεις τα email attachments. Αν κάποιος σου στείλει ένα αρχείο πχ .DOC με email μπορείς να το ανοίξεις (view only) μέσα άπό το email ή να το στείλεις σε κάποια εφαρμογή που το υποστηρίζει (πχ Pages, QuickOffice κλπ) και να το επεξεργαστείς εκεί. Όμως το επεξεργασμένο αρχείο δεν πάει πίσω στο email αλλά μένει μέσα στα έγγραφα της εφαρμογής στην οποία το άνοιξες (εκτός αν η ίδια η εφαρμογή έχει δυνατότητα να στείλει email).

Ένας μπακάλικος τρόπος είναι, μέσα από το email να στέλνεις όλα τα attachments σε κάποια εφαρμογή που να υποστηρίζει πολλαπλούς τύπους αρχείων (όπως το Dropbox, το SkyDrive, το Goodreader, το ReaddleDocs) και να τα διαχειρίζεσαι από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...