Προς το περιεχόμενο

Apple iPad (3rd & 4th Generation)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω χρησιμποιω του iphone κανονικα mini jack και τα περνει μια χαρα και δουλευει και το mic

Όπου ζήτησα ακουστικά για iPad,μου είπαν πως δεν έχουν και του iPhone δείχνουν μια χαρά,αλλά θέλω να έχουν και πλαστικό ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί.Καμία πρόταση;

• Απαντ. 536
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η ωρα ειναι 12.13 και εχω 53% μπαταρια.

Ολη τη νυχτα φορτιζε και απο τις 10.30 σημερα το πρωι, εστειλα 2 email και το χρησιμοποιησα πολυ λιγοτερο απο μια ωρα.

Εχει να κανει το iOS 6; Εχει δει κανεις κατι;

Δημοσ.

Η ωρα ειναι 12.13 και εχω 53% μπαταρια.

Ολη τη νυχτα φορτιζε και απο τις 10.30 σημερα το πρωι, εστειλα 2 email και το χρησιμοποιησα πολυ λιγοτερο απο μια ωρα.

Εχει να κανει το iOS 6; Εχει δει κανεις κατι;

Δύσκολο να φταίει το λογισμικό.Προσωπικά είμαι όπως ήμουν με το 5.1.Μηπως άφησες πολλά προγράμματα ανοιχτά;
Δημοσ.

Δεν γινεται να αφησεις προγραμματα ανοιχτα.

Τι να πω; Να μην ειχε μπει καλα ο φορτιστης ολη τη νυχτα;

Θα δοκιμασω σημερα και θα σας πω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγινε πιο αργό με το 6????? Χμμ....Για ποιό μοντέλο μιλάμε? (έχω το 3 αλλά δεν το αναβαθμίζω γιατί δε θέλω να χάσω το jailbreak)

δεν ξερω γιαυτο ρωταω.

απο PC φορτιζει? [usb to ipad]

thanks

Δε φορτίζει από υπολογιστή, θέλει περισσότερη ισχύ από αυτή που έχουν οι θύρες USB. Φορτίζει (υποτίθεται) ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ αργά.

Δημοσ.

Εγινε πιο αργό με το 6????? Χμμ....Για ποιό μοντέλο μιλάμε? (έχω το 3 αλλά δεν το αναβαθμίζω γιατί δε θέλω να χάσω το jailbreak)

Δε φορτίζει από υπολογιστή, θέλει περισσότερη ισχύ από αυτή που έχουν οι θύρες USB. Φορτίζει (υποτίθεται) ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ αργά.

Πολλές καινουργιες mobo φορτίζουν κανονικα.Παράδειγμα http://m.gigabyte.com/press-center/news-page.aspx?nid=1111

• Like 1
Δημοσ.

Οι συνηθισμένοι adaptors, όπως και οι συνηθισμένες θύρες USB, δίνουν 5W ισχύος. Το iPad θέλει 10W για να φορτιστεί κανονικά. Φορτίζει και με 5W αλλά πιο αργά και μόνο αν έχεις κλειστή την οθόνη του.

Δημοσ.

Αγορασα "new ipad". Μεγειες μου κλπ, ευχαριστω :-D . Η διαφορα στην οθονη σε σχεση με το ipad2 σημαντικη και αισθητη. Το λιγο bleeding που εχω στις γωνιες ειναι αναξιο λογου.

Μια απορια. Το πηρα με περασμενο ios 6 (μεταχειρισμενο προφανως). Downgrade σε 5.1.1 δεν μπορω να κανω? Δεν με ενοχλει κατι στο ios6, παρα μονο οτι δεν εχει jailbreak και οτι πιθανως να αργησει απο λιγο εως πολυ. Ειμαι σε φαση δηλαδη να το δωσω της μανας μου και να της παρω το ipad2 της, που εχει jb :P

Δημοσ.

Οσοι πέρασαν το iOS 6 και χρησιμοποιούν τον safari για να μπούνε στη σελίδα του insomnia, τα YouTube embedded video τα βλέπουν;

Εμένα δεν μου παίζει κανένα. Και αυτό συμβαίνει μόνο στη σελίδα του insomnia, αλλού δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Οσοι πέρασαν το iOS 6 και χρησιμοποιούν τον safari για να μπούνε στη σελίδα του insomnia, τα YouTube embedded video τα βλέπουν;

Εμένα δεν μου παίζει κανένα. Και αυτό συμβαίνει μόνο στη σελίδα του insomnia, αλλού δεν υπάρχει πρόβλημα.

Το ίδιο συμβαίνει και με το δικό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...