Giannisrethymno Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Το καλύτερο πρόγραμμα για αυτο που θέλεις είναι το goodreader.
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 okay αλλα οι σημειωσεις στα pdf θα φαινονται και στο pc ή θα φαινονται μονο στο ipad? thanks
Tablet Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Διάβασα οτι το avplayer HD είναι οτι ποιο εύκολο για να δεις ταινία στο ipad plus οτι διαβάζει και srt. Πριν προβώ στην αγορά του λέτε πως αξίζει;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Διάβασα οτι το avplayer HD είναι οτι ποιο εύκολο για να δεις ταινία στο ipad plus οτι διαβάζει και srt. Πριν προβώ στην αγορά του λέτε πως αξίζει; Δεν ξέρω αν είναι ό,τι πιο εύκολο γιατί δεν έχω δοκιμάσει εναλλακτικά προγράμματα, αλλά ότι αξίζει, αξίζει. Διαβάζει άνετα srt υπότιτλους και παίζει αψεγάδιαστα. Προσωπικά δεν το αλλάζω με τίποτα.
speedman_26 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 10 must have app for iPad ? Sent from my iPad using Insomnia
Tablet Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν είναι ό' date='τι πιο εύκολο γιατί δεν έχω δοκιμάσει εναλλακτικά προγράμματα, αλλά ότι αξίζει, αξίζει. Διαβάζει άνετα srt υπότιτλους και παίζει αψεγάδιαστα. Προσωπικά δεν το αλλάζω με τίποτα.[/quote'] Διάβασα ότι έχει ένα θέμα με τα 1080p με το iPad 3 ισχύει κάτι τέτοιο; Sent from my iPad using Insomnia
alexzgt4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Στο iphone 4s έχει ένα μικρό θέμα. κάνει σπασίματα στην εικόνα. Το νέο ipad όμως είναι λίγο ποιο δυνατό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.
Tablet Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Κατέβασμα τη εφαρμογή φαίνετε καλή.. Μια ερώτηση..Είδα πως μπορώ να μεταφέρω ασύρματα την ταινία απο το Μac στο iPad.. Το έχει κάνει κάνεις;πως γίνεται; Sent from my iPad using Insomnia EDIT: Solved Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2012 από Tablet
infected Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ακουστικά για το iPad?Τι το special έχουν και δεν μπορώ να βρω πουθενά;
daniel's_saving_grace Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Κανονικά ακουστικά παίρνει, ποιο το πρόβλημα;
infected Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ με το hands-free του κινητού(ένα Sony Xperia) και δεν χωράει.Τα απλά ακουστικά είναι οκ δηλαδή;..κι αν θέλω hands-free(με mic δλδ) φάση; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2012 από infected
Tablet Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω χρησιμποιω του iphone κανονικα mini jack και τα περνει μια χαρα και δουλευει και το mic
marios_geo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Παίδες, τί νέα υπάρχουν για το youtube app σε ipad; Το βρίσκω μόνο στα iphone apps. Υ.Γ. IOS 6
speedman_26 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Παίδες' date=' τί νέα υπάρχουν για το youtube app σε ipad; Το βρίσκω μόνο στα iphone apps. Υ.Γ. IOS 6[/quote'] Θα υπάρξει υποστήριξη μελλοντικά κανε υπομονή Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα