Προς το περιεχόμενο

Apple iPad (3rd & 4th Generation)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 536
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mια ερώτηση..Καποια βιβλια που έχω σε pdf όταν τα ανοίγω θέλω να τα διαβάζω με ένα συγκεκριμένο zoom.

Όταν όμως αλλάζω σελίδα το zoom επανέρχεται και έτσι πρέπει σε κάθε Λήδα να κάνω zoom.

Υπάρχει τρόπος να μου κρατάει το zoom σε κάθε σελίδα;

Δημοσ.

Mια ερώτηση..Καποια βιβλια που έχω σε pdf όταν τα ανοίγω θέλω να τα διαβάζω με ένα συγκεκριμένο zoom.

Όταν όμως αλλάζω σελίδα το zoom επανέρχεται και έτσι πρέπει σε κάθε Λήδα να κάνω zoom.

Νομιζω οτι τα pdf δεν ειναι τοσο ευελικτα, οσο τα βιβλια.

Υ.Γ.: βγαλε τον αυτοματο ελεγχο ορθογραφιας. :)

Δημοσ.

Η καλυτερη λυση ειναι να τα μετατρεψεις σε epub.

Δημοσ.

Εχεις και το γυρισμα των σελιδων, κλπ;

Αν εννοεις για το γυρισμα των σελιδων στο iBooks, εννοειται πως αν ειναι σε epub εχει το εφε του γυρισματος της σελιδας.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο δωρεαν για Mac προγράμμα που τα μετατρέπει σε ePub ;μετά θα είναι σαν ebook;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Υπάρχει το Calibre. Είναι δωρεάν και υπάρχει για OS X' date=' Windows και Linux.[/quote']

Καλο το callbre αλλα η μετατροπή απο PDF δεν είναι και η καλυτερη..Τα βγάζει λίγο όπως να ναι και σε αρκετές περιπτώσεις χάνει και κείμενο..

Υπαρχει καποιο app για iPad 3 που δείχνει τις θερμοκρασίες της συσκευής;;

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

ερώτηση:

το ipad εχει πανευρωπαικη εγγυηση?

δλδ αν παρω ενα απο αγγλια, μπορω να το παω εδω για επισκευη...?

thanks

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο workaround για το ένα κ μοναδικό, μάλλον, αρνητικό που έχει να μην παίζουν τα βίντεο του youtube στο background ενώ έχεις ανοιχτό άλλο app;

Δημοσ.
Υπάρχει κάποιο workaround για το ένα κ μοναδικό' date=' μάλλον, αρνητικό που έχει να μην παίζουν τα βίντεο του youtube στο background ενώ έχεις ανοιχτό άλλο app;[/quote']

Ειναι θεμα αυτο. Δεν ειναι ωστοσο το μοναδικο αρνητικο.

Καλο το iPad, αλλα κατα τη γνωμη μου θα πρεπει καποια στιγμη να ξεφυγει απο τους περιορισμους που εχει το iPhone.

Προκειται κακα τα ψεματα για ενα μεγαλο iPhone.

Δυο μηνες τωρα λογω οτι δεν ειμαι σπιτι, χρησιμοποιω μονο το iPad και το iPhone. Ναι μεν κανω τη δουλεια μου, αλλα σε καποια θεματα τρωω πορτα. Απο το πιο απλο που δεν μπορω να αλλαξω Cover Photo στο Facebook, μεχρι που δεν μπορω να κατεβασω το αρχειο που μου εχει στειλει η Vodafone με τους λογαριασμους μου. Θα επρεπε να υπαρχει ενα μερος που να μπορεις να κατεβαζεις καποια πραγματα. Δεν λεω να ειναι υπολογιστης, αλλα κατι ενδιαμεσο.

καλο αυτο

αν αληθευει...

Δεν ξερω να αληθευει παντως η εγγυηση ειναι απο το Serial Number. Ισως καποιες φορες να σου τρωει 1-3 μηνες εγγυηση. Σε αυτην την περιπτωση, χρησιμοποιεις την αποδειξη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...