Προς το περιεχόμενο

Apple iPad (3rd & 4th Generation)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 536
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω το iPad 1ης γενιάς που έχω με το νέο. Βασικά το έχω αποφασίσει, απλα ψάχνω να το δικαιολογήσω στον εαυτό μου....

Αυτο που με ενδιαφέρει είναι το ακόλουθο: στον browser κατα καιρούς αργεί να φορτώσει μια βαριά σελίδα (πχ gamespot) και καμία φορά παγώνει για μερικά δευτερόλεπτα. Στο νέο iPad με την περισσότερη μνήμη, τα πράγματα είναι καλύτερα; Αντέχει παραπάνω tab ανοιχτά, χωρίς να τα φορτώνει κάθε φορά απο την αρχή:

• Super Moderators
Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω το iPad 1ης γενιάς που έχω με το νέο. Βασικά το έχω αποφασίσει, απλα ψάχνω να το δικαιολογήσω στον εαυτό μου....

Αυτο που με ενδιαφέρει είναι το ακόλουθο: στον browser κατα καιρούς αργεί να φορτώσει μια βαριά σελίδα (πχ gamespot) και καμία φορά παγώνει για μερικά δευτερόλεπτα. Στο νέο iPad με την περισσότερη μνήμη, τα πράγματα είναι καλύτερα; Αντέχει παραπάνω tab ανοιχτά, χωρίς να τα φορτώνει κάθε φορά απο την αρχή:

Ναι, τα πράγματα έχουν σαφώς βελτιωθεί στον τομέα αυτό, οι σελίδες δεν κάνουν reload ούτε παγώνει το iPad (είχα iPad 1 και πήγα στο νέο iPad).

Δημοσ.

Δεν κάνει Reload αν δεν έχεις κλείσει τον Safari. Αν τον κλείσεις, παίξεις με άλλες εφαρμογές και ανοίξεις πάλι τον Safari η σελίδα που ήσουν, το πιο πιθανό είναι να κάνει Refresh. Το έχεις δοκιμάσει αυτό;

@marios_geo

Δεν θέλει και πολύ για να δικαιολογήσεις την αγορά νέου iPad, έχοντας το πρώτο. Να λέγαμε για το δεύτερο, ok.

Προχώρα στην αγορά του, δεν νομίζω να μην μείνεις ευχαριστημένος. :)

Δημοσ.

Τελικά δεν κρατήθηκα και το πήρα. Οι πρώτες εντυπώσεις αναμεικτες, είναι σαφώς πιο γρήγορο, και η οθόνη είναι καλύτερη.

Αλλα οχι τόσο καλύτερη όσο γράφουν τα διάφορα blogs.

Το μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι είναι ζεστό, κάτω αριστερά. Αρκετά για να μου σπάσει τα νεύρα.

Υ.γ. Επιτέλους θα παίξω το grand theft auto χώρο κόλληματα.

Δημοσ.

α) Δεν παίζει Flash. Αν τα Site που θες είναι Flash, δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν μπορείς να τα δεις.

γ) Όχι, ακουστικά δεν έχει στο πακέτο. Εκεί φτάνει η τσιγκουνιά της Apple. Ευτυχώς που έχει φορτιστή να λες.

Έχει διάφορες εφαρμογές για flash. Εγώ αυτο που χρησημοποιω είναι το Iswifter, και είναι αρκετά οποτελεσματικο. Μπορώ και βλέπω διάφορα anime που κάνουν stream σε flash.

Ακουστικά περιλαμβάνει η συσκευασία.

Δημοσ.

Τελικά το νέο iPad, αν αγοραστεί από εξωτερικό (από Καναδά για παράδειγμα), μπορεί να παίξει στην Ελλάδα;

Εννοείται χωρίς jailbreak, κάρτες σπασίματος, κλπ. Κανονικά από το κουτί του.

Ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελικά το νέο iPad, αν αγοραστεί από εξωτερικό (από Καναδά για παράδειγμα), μπορεί να παίξει στην Ελλάδα;

Εννοείται χωρίς jailbreak, κάρτες σπασίματος, κλπ. Κανονικά από το κουτί του.

Ευχαριστώ.

Προφανώς εννοείς το μοντέλο 4G γιατί το μοντέλο WiFi δεν έχει καμία λειτουργική διαφορά πουθενά στον κόσμο.

Η απάντηση είναι ναι, τα iPad πωλούνται ξεκλείδωτα.

Δημοσ.

Ειχα αγορασει απο το iphone το sacred odysey αλλα τωρα που πηρα ipad η εκδοση για iphone φαινεται αθλια και πρεπει να βαλω την hd εκδοση. Δικαιουμε και την hd με την αγορα της κανονικης ή πρεπει να ξαναπληρωσω;

Δημοσ.

Ανάλογα. Όταν πας στο App Store και πας να κατεβάσεις την HD έκδοση σου ζητάει λεφτά ή σου λέει ότι την έχεις κατεβάσει ήδη; Φαντάζομαι για να ρωτάς σου ζητάει λεφτά, άρα πρέπει να την αγοράσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...