speedman_26 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ξεκίνησε το πάρτυ appstore is down Sent from my iPad using Insomnia
marios_geo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Θέλω να αλλάξω το iPad 1ης γενιάς που έχω με το νέο. Βασικά το έχω αποφασίσει, απλα ψάχνω να το δικαιολογήσω στον εαυτό μου.... Αυτο που με ενδιαφέρει είναι το ακόλουθο: στον browser κατα καιρούς αργεί να φορτώσει μια βαριά σελίδα (πχ gamespot) και καμία φορά παγώνει για μερικά δευτερόλεπτα. Στο νέο iPad με την περισσότερη μνήμη, τα πράγματα είναι καλύτερα; Αντέχει παραπάνω tab ανοιχτά, χωρίς να τα φορτώνει κάθε φορά απο την αρχή:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Θέλω να αλλάξω το iPad 1ης γενιάς που έχω με το νέο. Βασικά το έχω αποφασίσει, απλα ψάχνω να το δικαιολογήσω στον εαυτό μου.... Αυτο που με ενδιαφέρει είναι το ακόλουθο: στον browser κατα καιρούς αργεί να φορτώσει μια βαριά σελίδα (πχ gamespot) και καμία φορά παγώνει για μερικά δευτερόλεπτα. Στο νέο iPad με την περισσότερη μνήμη, τα πράγματα είναι καλύτερα; Αντέχει παραπάνω tab ανοιχτά, χωρίς να τα φορτώνει κάθε φορά απο την αρχή: Ναι, τα πράγματα έχουν σαφώς βελτιωθεί στον τομέα αυτό, οι σελίδες δεν κάνουν reload ούτε παγώνει το iPad (είχα iPad 1 και πήγα στο νέο iPad).
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δεν κάνει Reload αν δεν έχεις κλείσει τον Safari. Αν τον κλείσεις, παίξεις με άλλες εφαρμογές και ανοίξεις πάλι τον Safari η σελίδα που ήσουν, το πιο πιθανό είναι να κάνει Refresh. Το έχεις δοκιμάσει αυτό; @marios_geo Δεν θέλει και πολύ για να δικαιολογήσεις την αγορά νέου iPad, έχοντας το πρώτο. Να λέγαμε για το δεύτερο, ok. Προχώρα στην αγορά του, δεν νομίζω να μην μείνεις ευχαριστημένος.
marios_geo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Τελικά δεν κρατήθηκα και το πήρα. Οι πρώτες εντυπώσεις αναμεικτες, είναι σαφώς πιο γρήγορο, και η οθόνη είναι καλύτερη. Αλλα οχι τόσο καλύτερη όσο γράφουν τα διάφορα blogs. Το μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι είναι ζεστό, κάτω αριστερά. Αρκετά για να μου σπάσει τα νεύρα. Υ.γ. Επιτέλους θα παίξω το grand theft auto χώρο κόλληματα.
Heatspreader Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Με πολυ ωρα 3G ειναι φωτια. Εκει να δεις! Ζεσταινεσαι, αυτο σου τη σπαει;
marios_geo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 α) Δεν παίζει Flash. Αν τα Site που θες είναι Flash, δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν μπορείς να τα δεις. γ) Όχι, ακουστικά δεν έχει στο πακέτο. Εκεί φτάνει η τσιγκουνιά της Apple. Ευτυχώς που έχει φορτιστή να λες. Έχει διάφορες εφαρμογές για flash. Εγώ αυτο που χρησημοποιω είναι το Iswifter, και είναι αρκετά οποτελεσματικο. Μπορώ και βλέπω διάφορα anime που κάνουν stream σε flash. Ακουστικά περιλαμβάνει η συσκευασία.
mchrisober Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 απο ποτε περιλαμβανει ακουστικα ρε παιδια????
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Τελικά το νέο iPad, αν αγοραστεί από εξωτερικό (από Καναδά για παράδειγμα), μπορεί να παίξει στην Ελλάδα; Εννοείται χωρίς jailbreak, κάρτες σπασίματος, κλπ. Κανονικά από το κουτί του. Ευχαριστώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Τελικά το νέο iPad, αν αγοραστεί από εξωτερικό (από Καναδά για παράδειγμα), μπορεί να παίξει στην Ελλάδα; Εννοείται χωρίς jailbreak, κάρτες σπασίματος, κλπ. Κανονικά από το κουτί του. Ευχαριστώ. Προφανώς εννοείς το μοντέλο 4G γιατί το μοντέλο WiFi δεν έχει καμία λειτουργική διαφορά πουθενά στον κόσμο. Η απάντηση είναι ναι, τα iPad πωλούνται ξεκλείδωτα.
Drop_Dead Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ειχα αγορασει απο το iphone το sacred odysey αλλα τωρα που πηρα ipad η εκδοση για iphone φαινεται αθλια και πρεπει να βαλω την hd εκδοση. Δικαιουμε και την hd με την αγορα της κανονικης ή πρεπει να ξαναπληρωσω;
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ανάλογα. Όταν πας στο App Store και πας να κατεβάσεις την HD έκδοση σου ζητάει λεφτά ή σου λέει ότι την έχεις κατεβάσει ήδη; Φαντάζομαι για να ρωτάς σου ζητάει λεφτά, άρα πρέπει να την αγοράσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα