Προς το περιεχόμενο

Apple iPad (3rd & 4th Generation)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά το πήρα κι εγώ, παρά πολύ ωραίο μπορώ να πω εάν και είχα κάποιες επιφυλάξεις!

Αυτό που ψάχνω είναι να βρω κάποια θήκη ωραία σε sleeve μορφή η σε φάκελο, για να προστατεύω το πίσω μέρος. Έχετε να προτείνετε κάποια?

Στη Systemgraph Smart Park βρήκα μία διάφανη θήκη που προστατεύει μόνο το πίσω μέρος και είναι εξαιρετική - ακριβώς αυτό που έψαχνα (δυστυχώς δεν βλέπω να την έχει στο online store της Systemgraph).

Δυο αποριες ακομα.

1η μου εχει την εφαρμογη facetime αλλα εγω εχω Wifi μονο αρα δεν λειτουργει σωστα??

2η μερικες εφαρμογες στο ipad οπως το angry birds hd και το ibook παταω και δεν ανοιγουν ξερετε γιατι γινετε αυτο και πως διορθωνετε?

δυο χρονια τωρα στο iphone ποτε δεν μου ετυχε αυτο να μην ανοιγει μια εφαρμογη,πως φτιαχνετε αυτο?

κατι που σκεφτηκα ειναι να την διαγραψω και να την ξανακατεβασω αλλα θα διορθωθει αυτο?

Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως περναω στο ipad βιβλια και που βρισκω?

1. Τo FaceTime λειτουργεί μια χαρά με WiFi σύνδεση, δεν χρειάζεται δίκτυο 3G.

2. Αν δεν ανοίγουν οι εφαρμογές, απεγκατέστησέ την και ξαναεγκατέστησέ την, συνήθως βοηθάει (αν και δεν μου έχει τύχει παρά μία φορά).

3. Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του insomnia.gr δεν μπορούμε να σου πούμε πού θα βρεις παράνομα αντίγραφα βιβλίων. Αν πάντως βρεις, πηγαίνεις στο iTunes και μεταφέρεις τα βιβλία όπως θα μετέφερες και οποιοδήποτε άλλο αρχείο. Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξε μια ματιά σε αυτό το link.

• Απαντ. 536
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στη Systemgraph Smart Park βρήκα μία διάφανη θήκη που προστατεύει μόνο το πίσω μέρος και είναι εξαιρετική - ακριβώς αυτό που έψαχνα (δυστυχώς δεν βλέπω να την έχει στο online store της Systemgraph).

Βγάλε μια φωτογραφία αν μπορείς σε παρακαλώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Α, μπράβο, η δική μου είναι κάτι σαν κι αυτήν (αλλά όχι αυτή).

:)

Βγάλε μια φωτογραφία αν μπορείς σε παρακαλώ.

Το βράδυ που θα πάω σπίτι να βγάλω ευχαρίστως. :)

Κρίμα, πέταξα και το κουτί να έγραφα ακριβώς ποιά είναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Smartcover το έχεις δουλέψει;

Ναι, το πήρα πρόσφατα (μαζί με το πίσω κάλυμμα).

• Super Moderators
Δημοσ.

Πως σου φαίνεται;

Δεν είναι άσχημο.

Ως design είναι εξαιρετικό (10/10). Ως λειτουργικότητα είναι πολύ καλό (8/10).

Γενικά όμως δεν είμαι των θηκών, προτιμώ τις θήκες μόνο όταν έχω να βάλω το iPad στην τσάντα για μεταφορά ή για ταξίδι. Οπότε, γενικά μπορώ να πω ότι ψιλοβόλεψε γιατί προστατεύει επαρκώς την οθόνη (στην οποία αρνούμαι να βάλω μεμβράνη ή άλλο παρόμοιο προστατευτικό).

Δημοσ.

Για θήκη αποκλειστικά για να το βάζω όταν δεν το χρησιμοποιώ μην το παρατάω χύμα πάνω στο γραφείο - καναπέ - κομοδίνο -συρτάρι κτλ τι προτείνετε;

Τονίζω πως δεν με ενδιαφέρει ούτε η μεταφορά σε ταξίδι, ούτε θήκη κατά την διάρκεια χρήσης. Απλά να μην το έχω χύμα και σκονίζεται, πέσει τπτ πάνω, το κοπανήσω-γδάρω όταν το παρατάω από δω και από κει πάω σε άλλα πράγματα κτλ.

Η θήκη προφανώς θέλω να προστατεύει συνολικά . Μπρος - πίσω.

Δημοσ.

Ηθελα να σας ρωτησω 2-3 πραγματακια παιδια επειδη σκεφτομαι να αγορασω το ipad 3.

Καταρχην το ειδα και το επιασα απο κοντα οντως πολυ καλη οθονη ωραιο φαινεται ολα καλα μεχρι εδω.

1. Υπαρχει η εκδοση με το wifi και η εκδοση με το 4g .Σε οτι αφορα το 4g μου ειπανε οτι βαζεις μια microsd και εχεις συνδεση (οχι κλειστο συμβολαιο) για καποιο χρονικο διαστημα καποια mb.Eσεις τι πιστευετε συμφερει ? Εγω γενικα σε δρομο εξω αντε να ανοιξω τα mail μου το πολυ .

2. Η μεγαλη μου απορια ειναι αν μπορω αρχεια που εχω στον υπολογιστη μου ,οπως excel κοστολογια ,word ,pdf ,εικονες ακομα και σχεδια autocad ισως να τα μεταφερω στο ipad και να τα ανοιγω απο εκει .Φανταζομαι για σχεδια θα ειναι λιγο δυσκολο αλλα τουλαχιστον για τα υπολοιπα γινεται αυτο ?

3. Ετοιμοπαραδοτο ειναι η εκδοση με τα 16gb .Eιναι αρκετος χωρος κατα την γνωμη σας? Πιο πολυ mp3 δουλευω ,ταινιες δεν θα κατσω να περασω αντε το πολυ 1-2.

4.Συνοψιζοντας θελω να μου πειτε κατα ποσο συνεργαζεται με pc γιατι εχω ακουσει οτι τα apple δεν εχουν συμβατοτητα τοσο καλη .

• Super Moderators
Δημοσ.

Ηθελα να σας ρωτησω 2-3 πραγματακια παιδια επειδη σκεφτομαι να αγορασω το ipad 3.

Καταρχην το ειδα και το επιασα απο κοντα οντως πολυ καλη οθονη ωραιο φαινεται ολα καλα μεχρι εδω.

1. Υπαρχει η εκδοση με το wifi και η εκδοση με το 4g .Σε οτι αφορα το 4g μου ειπανε οτι βαζεις μια microsd και εχεις συνδεση (οχι κλειστο συμβολαιο) για καποιο χρονικο διαστημα καποια mb.Eσεις τι πιστευετε συμφερει ? Εγω γενικα σε δρομο εξω αντε να ανοιξω τα mail μου το πολυ .

2. Η μεγαλη μου απορια ειναι αν μπορω αρχεια που εχω στον υπολογιστη μου ,οπως excel κοστολογια ,word ,pdf ,εικονες ακομα και σχεδια autocad ισως να τα μεταφερω στο ipad και να τα ανοιγω απο εκει .Φανταζομαι για σχεδια θα ειναι λιγο δυσκολο αλλα τουλαχιστον για τα υπολοιπα γινεται αυτο ?

3. Ετοιμοπαραδοτο ειναι η εκδοση με τα 16gb .Eιναι αρκετος χωρος κατα την γνωμη σας? Πιο πολυ mp3 δουλευω ,ταινιες δεν θα κατσω να περασω αντε το πολυ 1-2.

4.Συνοψιζοντας θελω να μου πειτε κατα ποσο συνεργαζεται με pc γιατι εχω ακουσει οτι τα apple δεν εχουν συμβατοτητα τοσο καλη .

1. Είχα στα χέρια μου το iPad 3G πρώτης γενιάς, με τη λογική ότι αν χρειαστώ σύνδεση στο δρόμο, μπορώ άνετα να βάλω μια microSIM (κι όχι microSD όπως προφανώς εκ παραδρομής γράφεις) για να έχω πρόσβαση στα email και στα αρχεία μου. Δεν το έκανα ποτέ!

Σύμφωνα με όσα γράφεις, πιστεύω, ότι εάν δεν είσαι συνέχεια στον δρόμο και εάν έχεις κινητό από το οποίο έχεις πρόσβαση στο email σου, το iPad 4G είναι υπερβολή. Προσωπικά προτίμησα το iPad WiFi και δεν το μετανιώνω.

2. Μπορείς άνετα να μεταφέρεις και να ανοίγεις αρχεία Word, Excel, PowerPoint στο iPad, υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές που το κάνουν αυτό δωρεάν. Ακόμη και αρχεία AutoCad μπορείς να ανοίγεις χωρίς πρόβλημα, η AutoDesk έχει κυκλοφορήσει σχετική εφαρμογή.

3. Τις ανάγκες σου τις γνωρίζεις μόνο εσύ. Θες να κουβαλάς 10GB μουσική μαζί σου; Τότε ίσως χρειαστεί να πάρεις την έκδοση 32GB. Θες να έχεις το iPad ως βοηθητικό εργαλείο δουλειάς και διασκέδασης; Τότε τα 16GB αρκούν.

4. Προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα "συμβατότητας". Ό,τι αρχεία θέλω, τα βλέπω και τα επεξεργάζομαι στο iPad. Εάν θέλεις, γίνε πιο συγκεκριμένος για να σε βοηθήσουμε καλύτερα.

Δημοσ.

μια microSIM (κι όχι microSD όπως προφανώς εκ παραδρομής γράφεις)

:P ναι

Λοιπον κοιταξε να δεις ,εγω πολλες φορες κατεβαζω καποια pdf απο εταιρειες (data sheets,technical specifications ,etc ) για την δουλεια μου ,επισης mp3 .Θελω αυτα που κατεβαζω ή καποια απο αυτα να μπορω με ενα καλωδιο να συνδεω το ipad με το pc και να τα μεταφερω στο ipad.Δεν ξερω αν γινεται αυτο,δηλαδη οπως οταν τα μεταφερεις σε ενα usb stick ή σε ενα σκληρο .

Αφου το κανω αυτο θα ηθελα να μπορω με το ipad να κανω παρουσιασεις σε projector δηλαδη να εχω τα αρχεια και τις photo στο ipad και να τις προβαλω και να χειριζομαι εγω απο το ipad την εναλλαγη .Σου μιλαω τωρα καπως συγκεκριμενα επειδη αυτα κανω εγω συνηθως και σε αυτα κυριως για επαγγελματικους λογους θα μου χρησιμευσει .

Αυτο που λες με τα σχεδια να μπορω να τα εχω κα να τα χειριζομαι στο ipad θα ηταν πολυ καλο και χρησιμο αν και δεν ξερω κατα ποσο το touchscreen εχει πληρη συμβατοτητα και λειτουργικοτητα σε περιβαλλον autocad και το κατα ποσο θα κολλαει το ipad απο αποψη μνημης καθοτι καποια σχεδια ειναι φορτωμενα .

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι πως αν δεν το έχεις μόνο για μέσα στο σπίτι, χρειάζεται να έχεις ένα πρόγραμμα για data. Είναι μία άνεση, μία ευκολία. Άχρηστο δεν είναι. Η διαφορά τους είναι 100€. Αν σου φαίνονται πολλά, αγοράζεις το WiFi, αν δεν έχεις πρόβλημα να τα διαθέσεις, αγοράζεις το 4G.

Να τονίσω βέβαια, ότι ακόμα και το 4G να πάρεις, στην ουσία δεν θα έχεις Internet έξω από το σπίτι σου. Βλέπεις η Apple έβγαλε το νέο iPad 4G με πρόβλημα. Φαντάζομαι ότι θα διορθωθεί. Όλα τα iPad 4G, έχουν πρόβλημα, απλά ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει, γιατί το πρόβλημα εμφανίζεται στην εναλλαγή 3G με 2G. Αν διαβάσεις, θα καταλάβεις.

https://discussions.apple.com/message/18302780?ac_cid=142432#18302780

Με το iTunes, μέχρι να το μάθεις, ίσως φρικάρεις. Βασικά σίγουρα θα φρικάρεις, θα ρίξεις κάνα καντήλι, αλλά μόλις το καταλάβεις θα θες μόνο το iTunes.

Γενικά είναι ωραία φάση το iPad. Θα κάνεις και άλλα πραγματάκια μόλις το πάρεις... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...