kgian Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ήρθε και το δικό μου και είναι άψογο. Ερώτηση. Όταν κατεβάζω τον ήχο στο μηδέν από τα κουμπιά της έντασης ή την μπάρα κάτω, αν πάω να πληκτρολογήσω κάτι ακούγεται ήχος πληκτρων. Ο μόνος τρόπος για να μην ακούγεται είναι να κάνω mute. Στο iPad 1 δεν είχα τέτοιο θέμα...
astymagos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 να ρωτησω κατι τους χρηστες του new ipad. ποσο πολυ χρησιμοποιείται το 3g? και ποσα mb απαιτούνται για μια νορμαλ καθημερινή χρηση γιατι εχω ακούσει οτι τα 500mb ας πουμε ειναι πολύ λίγα. ρωτάω γιατι ηθελα να πάρω και εγω το 16gb 3g που εχει 649Ε και μου πουλάει μια φίλη ενα new ipad 16gb wifi ενος μηνος που τελικά δεν την βόλεψε με 400Ε και επειδη εχω και ενα mifi λεω να το τιμήσω.τι λέτε? να το παρω ή να παρω το 3g που ήθελα εξαρχής?
Kostas_xolargos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ρυθμίσεις-γενικά-πληκτρολόγιο-υπαγόρευση φιλε ευχαριστω το ενεργοποιησα κανονικα αλλα δεν βλεπω να το εβγαλε στο πληκτρολογιο των μηνυματων πρεπει να κανω και κατι αλλο? φιλε ευχαριστω το ενεργοποιησα κανονικα αλλα δεν βλεπω να το εβγαλε στο πληκτρολογιο των μηνυματων πρεπει να κανω και κατι αλλο? αστο φιλε το βρηκα απλα επρεπε να βαλω αλλη γλωσσα.
Tablet Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 να ρωτησω κατι τους χρηστες του new ipad. ποσο πολυ χρησιμοποιείται το 3g? και ποσα mb απαιτούνται για μια νορμαλ καθημερινή χρηση γιατι εχω ακούσει οτι τα 500mb ας πουμε ειναι πολύ λίγα. Kαι εμενα θα με ενδιέφερε αυτο αν καποιος μπορει να απαντησει
fuku Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Kαι εμενα θα με ενδιέφερε αυτο αν καποιος μπορει να απαντησει Εγω έχω το wi-fi και έχω το κεφάλι μου ήσυχο....!! Άλλα όντως και εγω το έχω ακούσει αυτο απο φίλους..
kgian Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 να ρωτησω κατι τους χρηστες του new ipad. ποσο πολυ χρησιμοποιείται το 3g? και ποσα mb απαιτούνται για μια νορμαλ καθημερινή χρηση γιατι εχω ακούσει οτι τα 500mb ας πουμε ειναι πολύ λίγα. Ένα κλιπάκι youtube 720p 5λεπτο είναι κοντά 75MB και 1080p περίπου 110MB. Με λίγα λόγια με 4 κλιπάκια HD (για να δείξεις την οθόνη ) πάπαλα τα 500mb...
Tablet Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μιλαω για e-mail σερφαρισμα και κανα video αλλα οχι να κατσω να δω full hd στο you tube..
kgian Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ας γράψω μερικές εντυπώσεις μου για το new ipad προερχόμενος από το ipad 1. Πρώτα από όλα πήρα το λευκό, ενώ το 1 ήταν μαύρο. Φοβόμουν μήπως δεν μου αρέσει αλλά κανένα πρόβλημα. Με απλή χρήση που κάνω, ελαφρά παιχνιδάκια, browsing και comics δεν ζεσταίνεται καθόλου. Έχω βάλει και ένα πίσω διάφανο καπάκι belkin βέβαια για να μην γρατσουνιστεί. Η μπαταρία στην αρχή μου φάνηκε ότι έπεφτε γρήγορα. Αλλά απλά είχα ξεσυνηθήσει. Μια χαρά κρατάει. Η (πολυσηζητημένη) οθόνη. Στην αρχή δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Δηλαδή αν κοίταζες από κοντά τα εικονίδια το καταλάβαίνεις αλλά δεν είδα κάτι στην πράξη. Μέχρι που κατέβασα και πήγα να διαβάσω το byteme digital, το οποίο δυστυχώς είναι prerendered σε πιο χαμηλή ανάλυση. Ε, εκεί μου κακοφάνηκε ενώ δεν με είχε ενοχλήσει ποτέ στο 1. Πιστεύω πως αν πάω να χρησιμοποιήσω πλεόν ένα ipad 1 ή 2 θα μου κακοφάνει αμέσως. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πως στην χαμηλότερη ρύθμιση της φωτεινότητας είναι πολύ σκοτεινό. Μιλάω πάντα για χρήση σε σκοτεινό δωμάτιο. Με το 1 που είχα, όταν διάβαζα στο κρεβάτι με κλειστό το φως και την ένταση τερμα κάτω ήταν μια χαρά, τώρα με το new πρέπει να την ανεβάσω 1-2 κλικ. Και πάλι ίσως να έχει κάποιες αποχρώσεις όπως αναφέρονται στα διάφορα φόρουμ, ίσως... Αν ανεβάσω 1-2 κλικ ακόμα εξαφανίζονται. Όλα αυτά μιλάμε για πριν φτάσουμε στο 1/4 της φωτεινότητας. Στο τέρμα φωτεινό δεν πιστεύω πως θα έχει κάποια διαφορά απο το 1. Το wifi μια χαρά, κανένα πρόβλημα. Η επιπλέον ram πάρα πολύ σημαντική. Ως τώρα στο safari δεν μου έχει κάνει reload καποιο tab αν και ανοίγω αρκετά. Επίσης η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών με gestures είναι απόλαυση σε σχέση με το 1. Για το 2 δεν έχω άποψη. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα...
vovin84 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μιλαω για e-mail σερφαρισμα και κανα video αλλα οχι να κατσω να δω full hd στο you tube.. 500MB είναι καλά για light χρήση, κυρίως mail δηλαδή, instant messaging και browsing με μέτρο. Αυτό δεδομένου ότι θα το χρησιμοποιείς κυρίως με wifi. Αν ταξιδεύεις πολύ και χρησιμοποιείς κυρίως για το 3G, τα 500MB είναι πολύ λίγα. Έχω παραγγείλει το iPad 3 32GB WiFi από 9/4 και τίποτα ακόμα... Μου έστειλαν από το κατάστημα ενημερωτικό mail την προηγούμενη βδομάδα πως το περιμένουν μέσα σε μερικές μέρες αλλά @@. Έκανα υπομονή μέχρι τώρα και δεν αγόρασα iPad επειδή περίμενα να βγει με Retina οθόνη. Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου!
astymagos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 καλησπερα..αγορασα απο μια φίλη το ipad 3 που ειχε παρει πριν 1 μηνα.αυτη επειδη δεν ειχε ασχοληθει καθολου δεν ειχε δει τα προβληματα.οταν το ανοιξα ειδα οτι εχει εντονο bleeding και ψιλοκίτρινη οθόνη..ακομα οταν το δουλεψω λιγο ζεστένεται ενοχλητικά .. χαλια ολα δηλαδη. ηταν αγορασμένο απο multirama.να το πάω σε service της apple?παιζει να μου δωσουν ανακατασκευασμένο για ενα ipad ενος μήνα?
Kostas_xolargos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δυο πραματα θελω να ρωτησω η μπαταρια του νεου ipad ποσο πρεπει να κραταει κανονικα?και εκπεμπει ακτινοβολια ενω δεν ειναι 4g?
vovin84 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δυο πραματα θελω να ρωτησω η μπαταρια του νεου ipad ποσο πρεπει να κραταει κανονικα?και εκπεμπει ακτινοβολια ενω δεν ειναι 4g? Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση. Η apple δίνει 10 ώρες διάρκεια μπαταρίας. Νομίζω στο arstechnica διάβασα ότι για αναπαραγωγή HD video κρατάει κάτι παραπάνω από 11 ώρες. Η "ακτινοβολία" που εκπέμπει ένα iPad όταν είναι συνδεδεμένο σε wifi είναι παρόμοια με την "ακτινοβολία" που εκπέμπει κι ένα laptop σε wifi.
mchrisober Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά το πήρα κι εγώ, παρά πολύ ωραίο μπορώ να πω εάν και είχα κάποιες επιφυλάξεις! Αυτό που ψάχνω είναι να βρω κάποια θήκη ωραία σε sleeve μορφή η σε φάκελο, για να προστατεύω το πίσω μέρος. Έχετε να προτείνετε κάποια?
kgian Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Παιδιά, είδα το 3 σε σχέση με το 2 χτες που το είχε μια φίλη μου. Να πω πως όταν τα είδα στο μαγαζί με την πρώτη ματιά δεν μου είχε φανεί μεγάλη η διάφορα στην οθόνη. Ε λοιπόν, χτες έπαθα πλάκα. Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ διάφορα. Αφού κοιτάγα και ξανά κοιτάγα το 2 και δεν το πίστευα. Ειδικά σε portrait και σε PDF περιοδικά η διάφορα είναι χαοτικοτατη. Πράγματα που δεν διαβάζονταν στο 2 ήταν πεντακάθαρα στο 3.
Kostas_xolargos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δυο αποριες ακομα. 1η μου εχει την εφαρμογη facetime αλλα εγω εχω Wifi μονο αρα δεν λειτουργει σωστα?? 2η μερικες εφαρμογες στο ipad οπως το angry birds hd και το ibook παταω και δεν ανοιγουν ξερετε γιατι γινετε αυτο και πως διορθωνετε? δυο χρονια τωρα στο iphone ποτε δεν μου ετυχε αυτο να μην ανοιγει μια εφαρμογη,πως φτιαχνετε αυτο? κατι που σκεφτηκα ειναι να την διαγραψω και να την ξανακατεβασω αλλα θα διορθωθει αυτο? Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως περναω στο ipad βιβλια και που βρισκω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα