Προς το περιεχόμενο

Apple iPad (3rd & 4th Generation)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Το απλο τι γραφει;

Εαν το ανοιξω το κουτι πως θα καταλαβω οτι ειναι το ipad 3 και οχι το 2 δεν ειχα ποτε ipad γι'αυτο ρωταω..

(ανανέωσα το post μου παραπάνω με φωτογραφία).

Εάν ανοίξεις το κουτί, στο πίσω κάτω μέρος του iPad γράφει με μικρά γράμματα "Designed by Apple in California. Assembled in China. Model ... ".

Το 4G πρέπει να αναγράφει Model A1430. To WiFi αναγράφει Model 1416.

• Απαντ. 536
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Aα το λεει και πανω στη συσκευή δηλαδή τέλεια!

Φωτο δεν βλεπω βεβαια αλλα οκ

Ναι, το λέει κανονικότατα πάνω στη συσκευή. Είναι στο κάτω μέρος της με μικρά γράμματα τα οποία όμως διαβάζονται μια χαρά.

Φωτό την έκανα attachment στο forum, τι διάολο; :)

Δημοσ.

Πολύ απλό: στο κουτί γράφει μεταξύ άλλων και το μοντέλο του iPad.

Το iPad 4G τρίτης γενιάς πρέπει να φέρει τον κωδικό "MD366LL" και τον αριθμό μοντέλου "A1430".

post-40281-0-66932300-1334914155_thumb.jpg

(αυτή η φωτογραφία δείχνει πού θα βρεις τον κωδικό και τον αριθμό μοντέλου - είναι για το iPad WiFi τρίτης γενιάς)

με τα Part Numbers τι παίζει; Ειναι λόγω χώρας; Κανονικά MC705GP/A δεν έπρεπε να λέει αντί για Ζ το παραπάνω;

• Super Moderators
Δημοσ.

με τα Part Numbers τι παίζει; Ειναι λόγω χώρας; Κανονικά MC705GP/A δεν έπρεπε να λέει αντί για Ζ το παραπάνω;

Η φωτογραφία δεν είναι δική μου, την βρήκα μέσω γούγλη.

Το δικό μου το iPad πάντως (16GB - WiFi) έχει πίσω του χαραγμένο το Model 1416 - ο κωδικός MC ... αναγράφεται μόνο πάνω στο κουτί και είναι κωδικός παραγγελίας, όχι κωδικός μοντέλου. Το μοντέλο είναι σταθερό (χωρίς /Α /LL κλπ) σε όλες τις χώρες. Ο κωδικός παραγγελίας αλλάζει.

(το κουτί το έχω σπίτι, δεν μπορώ να το δω τώρα για να σου πω)

Δημοσ.

Ταχιστα πράγματα...

Σημερα εστάλη, δευτέρα θα το έχω. Να μπω σε πειρασμό να το ανοίξω να δώ αυτη την οθόνη που όλοι έχετε τρελαθεί;;;

Αλλά μετα, δίνεται ανοιγμένο δώρο; :-D :-D :-D

Υ.Γ. μόλις είδα πως το παρήγγειλες εσύ απο msystems. Αυτοί λέγανε πως θα παραλάμβαναν στις 30/4

:mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

ρε αλανια χτες πηρα το ipad το καινουργιο ειναι τελικα,ειναι φοβερο εκπληκτι μοναδικο απλα τελειο.Στην παρουσιαση βλεπω οτι εχει και κατι σαν το σιρι μινι,και λεει οτι το ενεργοποιεις στις ρυθμισεις.το ψαξα αλλα δεν το βρισκω μπορει να μου πει καποιος βημα βημα που ειναι στις ρυθμισεις?

Δημοσ.

Την Δευτέρα έρχεται και το δικό μου "νέο" νέο ipad. Θυμίζω πως στο πρώτο δεν λειτουργούσε το μικρόφωνο. Για να δούμε τώρα, ελπίζω να μην έχω θέμα...

Δημοσ.

ρε αλανια χτες πηρα το ipad το καινουργιο ειναι τελικα,ειναι φοβερο εκπληκτι μοναδικο απλα τελειο.Στην παρουσιαση βλεπω οτι εχει και κατι σαν το σιρι μινι,και λεει οτι το ενεργοποιεις στις ρυθμισεις.το ψαξα αλλα δεν το βρισκω μπορει να μου πει καποιος βημα βημα που ειναι στις ρυθμισεις?

Ρυθμίσεις-γενικά-πληκτρολόγιο-υπαγόρευση

Δημοσ.

Πολύ απλό: στο κουτί γράφει μεταξύ άλλων και το μοντέλο του iPad.

Το iPad 4G τρίτης γενιάς πρέπει να φέρει τον κωδικό "MD366LL" και τον αριθμό μοντέλου "A1430".

post-40281-0-66932300-1334914155_thumb.jpg

(αυτή η φωτογραφία δείχνει πού θα βρεις τον κωδικό και τον αριθμό μοντέλου - είναι για το iPad WiFi τρίτης γενιάς)

Και επίσης από εδώ : https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο ipad! Το WiFi του ipad οσον αφορα το κομματι της αποστασης ειναι εφαμιλη με αυτη ενος laptop?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...