Προς το περιεχόμενο

Apple iPad (3rd & 4th Generation)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλιστα. Καταλαβαινω. :)

Οσο για το προβλημα που ειπες, δεν ειναι τυχαιο. Ειναι χαλασμενα τα καινουρια iPad. Ελπιζουμε σε Update. Το εχω γραψει στο Post #128.

• Απαντ. 536
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Heat μια ερώτηση...βρήκα 2 ipad τα οποία είναι καινούργια,σφραγισμένα ΑΛΛΑ προορίζονται για κατάστημα Χ αλυσίδας. Μόλις ανοίγει αναγραφει τη λέξη "demo" αλλά μου είπαν πως βγαίνει. Μπορεί να το πάρει το κατάστημα (ειναι φίλου) για να με εξυπηρετήσει. Να το προχωρήσω; υπάρχει κάποιο θέμα; αναμένω γιατί με πιέζει ο χρόνος.

Δημοσ.

Καταρχήν μην βιάζεσαι. Όλα θα γίνουν. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορείς να περιμένεις, όπως και εγώ στην αρχή. Στο τέλος ένας φίλος με πίεση, ενώ εγώ το είχα αφήσει.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που λέει Demo. Όμως, γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία άγχους;

Μίλησες με άλλα καταστήματα; Με το VnP;

Μέχρι να απαντήσει κάποιος σίγουρα, όσον αφορά το Demo, μην προχωρήσεις.

Δημοσ.

Καταρχήν μην βιάζεσαι. Όλα θα γίνουν. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορείς να περιμένεις, όπως και εγώ στην αρχή. Στο τέλος ένας φίλος με πίεση, ενώ εγώ το είχα αφήσει.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που λέει Demo. Όμως, γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία άγχους;

Μίλησες με άλλα καταστήματα; Με το VnP;

Μέχρι να απαντήσει κάποιος σίγουρα, όσον αφορά το Demo, μην προχωρήσεις.

Δεν ειναι οτι βιάζομαι. Δεν το θελω για μένα. Με πιέζουν οι ημερομηνίες δυστυχώς.

Αυτό τώρα με το demo τι να πω. Είναι οπως ειπα 2 τεμάχια που προορίζονται για βιτρίνα. Κλειστά/σφραγισμένα. Μπορεί ο φίλος να παραγγείλει ένα και να μου το δώσει απευθείας. Απο τα κεντρικά του είπαν πως το "demo" αυτό απενεργοποιείται.

Το θέμα ειναι να μην εκτεθώ αργότερα με τη συσκευή...

Τι να πω. Και το κακο ειναι πως πρεπει να απατνησω ψιλοάμεσα, μιας και προκειται για 2 τεμάχια μόνον. (για 50 καταστήματα της αλυσίδας)

Δημοσ.

Αφού δεν είναι για εσένα το μηχάνημα αλλά για άλλον θα έλεγα να μην πάρεις το demo. Κι αν βγάλει αργότερα πρόβλημα και αυτός στον οποίο το έδωσες το πάει για service και του πουν πως, με βάση το serial number, πρόκειται για demo συσκευή που κακώς πουλήθηκε; Τότε δε θα εκτεθείς;

Βέβαια, εικασίες κάνουμε όλοι. Σίγουρα μπορεί να σου απαντήσει μόνο κάποιος που να έχει δουλέψει ο ίδιος με κάποιο αντίστοιχο "demo" iPad. Αλλά πόσοι τέτοιοι υπάρχουν στην Ελλάδα; Κι αν υπάρχουν, διαβάζουν Insomnia;

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι βιάζομαι. Δεν το θελω για μένα. Με πιέζουν οι ημερομηνίες δυστυχώς.

Αυτό τώρα με το demo τι να πω. Είναι οπως ειπα 2 τεμάχια που προορίζονται για βιτρίνα. Κλειστά/σφραγισμένα. Μπορεί ο φίλος να παραγγείλει ένα και να μου το δώσει απευθείας. Απο τα κεντρικά του είπαν πως το "demo" αυτό απενεργοποιείται.

)

Κάπου διάβασα τρόπο να βγει το demo, δεν θυμάμαι αν ήταν σε αυτό το forum ή στο iphonehellas. Ίσως καποιος άλλος θυμάται καλύτερα!

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Σχετικά με την οθόνη διαπίστωσα ώς χρήστης του Νέου iPad οτι η ανάλυση της οθόνης είναι 1024x768 (32). Η διαπίστωση έγινε μέσα απο περιβάλλον admin ενός site ενός φίλου μου. Υπάρχει άλλος τρόπος για να δούμε την ανάλυση της οθόνης?

Δημοσ.

Σχετικά με την οθόνη διαπίστωσα ώς χρήστης του Νέου iPad οτι η ανάλυση της οθόνης είναι 1024x768 (32). Η διαπίστωση έγινε μέσα απο περιβάλλον admin ενός site ενός φίλου μου. Υπάρχει άλλος τρόπος για να δούμε την ανάλυση της οθόνης?

Για λόγους συμβατότητας, ο browser "δηλώνει" στα web sites πως έχει ανάλυση 1024x768. Αυτό δε σημαίνει πως αυτό είναι αλήθεια.

Πάτα ταυτόχρονα το home button και το power button. Κάνοντας το αυτό, το iPad θα πάρει ένα screenshot από ολόκληρη την οθόνη. Μετέφερε το αρχείο του screenshot στον υπολογιστή σου και κοίτα τί διαστάσεις έχει η εικόνα.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει, είναι, ποιό είναι το πρόβλημα σου; Μήπως σε έχουν κοροϊδέψει και σου έχουν δώσει iPad 2 αντί για το νέο iPad; Μήπως η Apple έχει κοροϊδέψει όλον τον πλανήτη και το iPad 3 δεν έχει ανάλυση 2048x1536;

Δημοσ.

τις θηκες αδερφια οκ καταλαβα θα το χω μαζι μου και θα δοκιμασω αλλα οι ζελατινες κανουν του παλιου στο νεο??

και βασικα δεν βγαλαν θηκες και ζελατινες για το νεο?κοιταω στο πλαισιο και σε καποια αλλα sites και δεν βρισκω ακρη το αν εβγαλαν.

Δημοσ.

τις θηκες αδερφια οκ καταλαβα θα το χω μαζι μου και θα δοκιμασω αλλα οι ζελατινες κανουν του παλιου στο νεο??

και βασικα δεν βγαλαν θηκες και ζελατινες για το νεο?κοιταω στο πλαισιο και σε καποια αλλα sites και δεν βρισκω ακρη το αν εβγαλαν.

Oι ζελατινες κανουν και απο το παλιο, γιατι μηκος και πλατος παρεμειναν ιδια.

Απο τις 3 διαστασεις μονο το παχος αλλαξε ελαχιστα, οποτε μερικες θηκες που ειναι κουμπωτες μπορει να μην εφαρμοζουν τελεια.

Δημοσ.

Παιδια την βοηθεια σας..

Την Δευτερα θα παρω ενα ipad 32gb+4g απο ενα τυπο που το εφερε απο Αγγλια.

Λεει οτι ειναι καινουργιο στο κουτι του. Πως μπορω να δω οτι οντως δεν ειναι το 2 και οτι

οντως ειναι το τρια απο το κουτι..

Δημοσ.

Είσαι τυχερός... μόλις μπήκα να ποσταρω το εξής:

Έφερε κάποια κομματια το mgmanager σήμερα. Άνευ σειράς προτεραιότητας κτλ... εγώ το παρήγγειλα ήδη.

Οπότε παρτο από εκεί, να σαι ησυχος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδια την βοηθεια σας..

Την Δευτερα θα παρω ενα ipad 32gb+4g απο ενα τυπο που το εφερε απο Αγγλια.

Λεει οτι ειναι καινουργιο στο κουτι του. Πως μπορω να δω οτι οντως δεν ειναι το 2 και οτι

οντως ειναι το τρια απο το κουτι..

Πολύ απλό: στο κουτί γράφει μεταξύ άλλων και το μοντέλο του iPad.

Το iPad 4G τρίτης γενιάς πρέπει να φέρει τον κωδικό "MD366LL" και τον αριθμό μοντέλου "A1430".

post-40281-0-66932300-1334914155_thumb.jpg

(αυτή η φωτογραφία δείχνει πού θα βρεις τον κωδικό και τον αριθμό μοντέλου - είναι για το iPad WiFi τρίτης γενιάς)

Δημοσ.

Πολύ απλό: στο κουτί γράφει μεταξύ άλλων και το μοντέλο του iPad.

Το iPad 4G τρίτης γενιάς πρέπει να φέρει τον αριθμό μοντέλου "A1430"

Εαν το ανοιξω το κουτι πως θα καταλαβω οτι ειναι το ipad 3 και οχι το 2 δεν ειχα ποτε ipad γι'αυτο ρωταω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...