acid18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ποια βάση μπορώ να χρησιμοποιήσω σε πρόγραμμα C++?
georgemarios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 γρήγορη απάντηση: Όλες χρήσιμη απάντηση: Δοκίμασε την MySQL
acid18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δεν θέλω την sql γιατί είναι σέρβερ. Κάποια που να αποθηκεύει σε αρχεία??
GKNSB Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Άνοιξε αρχείο, γράψε αυτά που θέλεις και κλείσ'το. Τι είδους βάση είναι αυτή που θέλεις ακριβώς;
acid18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Θέλω να κάνω μια εφαρμογή με ερωτήσεις. Με απλά αρχεία δεν είναι βολικό.
defacer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Όπως είπε και το παπί, sqlite. O "server" είναι in-process (δηλαδή ενσωματωμένος μέσα στο δικό σου εκτελέσιμο) και η αποθήκευση γίνεται σε αρχεία (ένα ανα database). Για να πω όμως και του στραβού το δίκιο, η αρχική σου ερώτηση όπως ήταν διατυπωμένη είναι λίγο άκυρη. Πες τα όλα από την αρχή, δεν παίζουμε 20 ερωτήσεις εδώ.
acid18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Όπως είπε και το παπί, sqlite. O "server" είναι in-process (δηλαδή ενσωματωμένος μέσα στο δικό σου εκτελέσιμο) και η αποθήκευση γίνεται σε αρχεία (ένα ανα database). Για να πω όμως και του στραβού το δίκιο, η αρχική σου ερώτηση όπως ήταν διατυπωμένη είναι λίγο άκυρη. Πες τα όλα από την αρχή, δεν παίζουμε 20 ερωτήσεις εδώ. Οκ θα ψάξω να δω την sqlite, για την αρχική ερώτηση απλά ήθελα να δω τι επιλογές έχω για να ψάξω μετά καλύτερα.
GKNSB Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Αυτό που θέλει να σου πει κι ο defacer είναι ότι χωρίς παραπάνω πληροφορίες και κάνοντας μια τόσο γενική ερώτηση δεν μπορούμε να σου δώσουμε σχετικότερες εναλλακτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα