Costas00F Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Τελικα δεν διαγραφεται το VMware,ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω.. Αν καποιος ξερει κατι αλλο που μπορω να κανω ας μου πει! Ουτε εγκατασταση γινεται ουτε απεγκατασταση..
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Τελικα δεν διαγραφεται το VMware,ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω.. Αν καποιος ξερει κατι αλλο που μπορω να κανω ας μου πει! Ουτε εγκατασταση γινεται ουτε απεγκατασταση.. Eκανες ενα search για το error 1316 που παιρνεις? Το google βγαζει μπολικα. Βασικα εαν θελεις φτιαξε ενα δικο σου thread, απο τη στιγμη που μιλαμε για προβλημα του VMware Player στα Windows 7.
Costas00F Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Eκανες ενα search για το error 1316 που παιρνεις? Το google βγαζει μπολικα. Βασικα εαν θελεις φτιαξε ενα δικο σου thread, απο τη στιγμη που μιλαμε για προβλημα του VMware Player στα Windows 7. Βασικα προσπαθουσα να περασω τα 8 με το προγραμμα αυτο,οταν ομως βρηκα το workstation διεγραψα μονο τον φακελο χωρις απεγκατασταση,οταν εκανα την εγκατασταση του αλλου δεν με αφηνει λεγοντας μου οτι λειπει το msi.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Βασικα προσπαθουσα να περασω τα 8 με το προγραμμα αυτο,οταν ομως βρηκα το workstation διεγραψα μονο τον φακελο χωρις απεγκατασταση,οταν εκανα την εγκατασταση του αλλου δεν με αφηνει λεγοντας μου οτι λειπει το msi. Διαβασες το link που σου εδωσα? Δοκιμασες το /c switch?
Costas00F Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Διαβασες το link που σου εδωσα? Δοκιμασες το /c switch? Ναι το διαβασα,απλα δεν ξερω πως να κανω αυτα με το /c switch. Εχω διαγραψει ολους τους φακελους,και οτι αλλο εχει να κανει με το προγραμμα αλλα και παλι δεν με αφηνει να κανω εγκατασταση νεου. Ναι το διαβασα,απλα δεν ξερω πως να κανω αυτα με το /c switch. Εχω διαγραψει ολους τους φακελους,και οτι αλλο εχει να κανει με το προγραμμα αλλα και παλι δεν με αφηνει να κανω εγκατασταση νεου. Gi0's δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μεσα στο link που σου εδωσα αναφερεται και ο VMware cleaner. Το δοκιμασες? (το msi error ειναι ενα απο αυτα που αναφερονται) Κανε ενα κοπο να διαβαζεις ολοκληρα τα links, δεν προσπαθω απλα να σε "ξεφορτωθω" με το να σου τα δινω Σχετικα με το /c switch, καποιος λεει στο τελος του thread Did you open a command prompt window and from the command line use the installer /c option to uninstall Player?????
Costas00F Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω αυτον που μεταφερε το threat!! Εχω δοκιμασει και με το cleaner το εκανα και αρκετες φορες. Απλα με το cmd δεν γνωριζω πως θα το κανω και αν θα το κανω σωστα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω αυτον που μεταφερε το threat!! Εχω δοκιμασει και με το cleaner το εκανα και αρκετες φορες. Απλα με το cmd δεν γνωριζω πως θα το κανω και αν θα το κανω σωστα! Μεσα στο link που σου εδωσα αναφερεται και ο VMware cleaner.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Gi0 δες αυτο που μου βγαζει Το εχω δει και γι αυτο αλλωστε σου εδωσα κατευθειαν link για το error 1316 απο την αρχη. Κανε τον κοπο να διαβασεις το link που σου εχω δωσει 2 φορες. Εχει step by step ολη τη διαδικασια απεγκαταστασης και τουλαχιστον αλλα 3 links για τυχον παρομοια προβληματα. Πιο αναλυτικα δεν γινεται.
Costas00F Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Κατσε να προσπαθησω ξανα.!!! Εχουν σπασει τα νευρα μου!
Costas00F Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Το εχω δει και γι αυτο αλλωστε σου εδωσα κατευθειαν link για το error 1316 απο την αρχη. Κανε τον κοπο να διαβασεις το link που σου εχω δωσει 2 φορες. Εχει step by step ολη τη διαδικασια απεγκαταστασης και τουλαχιστον αλλα 3 links για τυχον παρομοια προβληματα. Πιο αναλυτικα δεν γινεται. Εκανα βημα προς βημα και παλι το ιδιο μηνυμα μου βγαζει...! Μου εχει σπασει τα νευρα ειλικρινα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα