Alxnks Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 στα 49 ευρω και με τα αξεσουαρ που ερχεται μαζι...δεν υπαρχει κατι καλυτερο. οσο για την πιεση...καλο ειναι να προσεχετε και λιγο τα αυτοκινητα, δεν υπαρχει λογος να ξηλωσετε και κανα χρωμα μαζι με τη βρωμια, βαζουμε και λιγο απορρυπαντικο, βαζουμε και λιγο elbow job (aka σφουγγαρακι και τρυψιμο). γενικα για να φευγουν ευκολα βρωμιες, πρεπει να ειναι πλυστικο που δουλευει με ζεστο νερο...ετσι με λιγοτερη πιεση φευγει πολυ παραπανω πραγμα. αλλιως με πλυστικο κρυου νερου...κανουμε αυτα που ειπα πριν. edit: για να συμπληρωσω...εγω παντα εχω εναν κουβα με αρκετα ζεστο νερο και σαμπουαν αυτοκινητου, δυσκολα αντιστεκεται σε αυτο οποιαδηποτε βρωμια στο αμαξι. με το που βαζω το σφουγγαρι πανω εχει ηδη σχεδον φυγει.
louben Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ΠΑιδια ξεθαβω το θεμα .Στη γειτονια μου βρηκα αυτη στα 53 ευρω τι λεει ?Την εχει κανεις?Εντυπωσεις (για μπαλκονια,κηπο κτλ).
Salvation81 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αν δεν το θελεις για επαγγελματικη χρηση 1500W θα πρεπει να υπεραρκουν.
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Συμφωνω... Για αυλές μπαλκόνια και αυτοκίνητο είναι μια χαρα...!
louben Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μα ειναι οσα λεει?Γιατι διαβαζοντας τα ποστ παραπανω ειδα οτι φιλοι που το εχουν ειπαν οτι ειναι μαπα και ουτε κατα διανοια δε βγαζει τα watt που λεει.Γι αυτο ζητω τη γνωμη καποιυ που τυχον το εχει.
Salvation81 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Θα στο θεσω αλλιως...Εγω εχω ενα "καλο" πλυστικο μηχανημα 1100W εδω και 10 χρονια και το χρησιμοποιω για να καθαριζω την ταρατσα του σπιτιου, μοκετες, χαλια ΚΑΙ το αυτοκινητο μερικες φορες. Οποτε ακομα και 1500W να μην ειναι και να ειναι 1300W πχ και παλι δεν θα εχεις θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα