Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπερτατη μουφα, ουτε αμαξι δεν πλενει. ειχα παρει ενα παρομοιο καποτε απο το carefour Και το γυρισα την ιδια μερα. Ισως επεσα σε ελατωματικο, αλλα η πιεση του ηταν πολυ χαμηλη και δεν εδιωχνε τις βρωμιες

Δημοσ.

το είδα σήμερα που πήγα απο εκεί....όντως η υπέρτατη μούφα!

μάξιμουμ ισχύ 100W και λειτουργίας 70W αν θυμάμαι καλά!

το μόνο καλό που είχε ήταν ότι είχε μαζί το turbo (το ακροφύσιο που κάνει το νερό να περιστρέφεται)

Δημοσ.

μαλλον μιλατε για το πλυστικο με τα 59 ευρω.αν δεν κανω λαθος ,βγαζει 90 μπαρ πιεση.το ειχε πρωτοφερει με 39 ευρω προ 3ετιας αν θυμαμαι καλα.ακομα και για τα 59 ευρω ,μια χαρα κανει την δουλεια του,εκτος και αν θελετε να βγαζετε το χρωμα του αυτοκινητου σε καθε πλυσιμο.αν δεν το καταλαβατε,σε ολα τα εργαλεια εχουν ανεβει οι τιμες.για να πειτε οτι θα αγορασετε πλυστικο με 110 μπαρ,το 100ευρο δεν το γλυτωνετε.με 59 ευρουλακια περνετε αυτο του καρφουρ και κανετε ανετα τις οικιακες εργασιες.

Δημοσ.

μαλλον μιλατε για το πλυστικο με τα 59 ευρω.αν δεν κανω λαθος ,βγαζει 90 μπαρ πιεση.το ειχε πρωτοφερει με 39 ευρω προ 3ετιας αν θυμαμαι καλα.ακομα και για τα 59 ευρω ,μια χαρα κανει την δουλεια του,εκτος και αν θελετε να βγαζετε το χρωμα του αυτοκινητου σε καθε πλυσιμο.αν δεν το καταλαβατε,σε ολα τα εργαλεια εχουν ανεβει οι τιμες.για να πειτε οτι θα αγορασετε πλυστικο με 110 μπαρ,το 100ευρο δεν το γλυτωνετε.με 59 ευρουλακια περνετε αυτο του καρφουρ και κανετε ανετα τις οικιακες εργασιες.

Αυτό στην φωτο κάνει 49 ευρώ και έχει 105 bar πίεση , είναι το ίδιο ή άλλο ;

Δημοσ.

το εχεις και εισαι ευχαριστημενος? γιατι εγω που το ειχα απογητευτηκα αμεσως και το γυρισα.

Πηγα και πηρα ενα αλλο σε μια αλλη προσφορα του lidl με καμια 100αρα € αλλα ειναι 150 bar πραγματικα. Οχι απλα καθαριζει, αμα δεν προσεξεις μπορει να βγαλεις το λουστρο απο το αμαξι

Δημοσ.

Πηγα και πηρα ενα αλλο σε μια αλλη προσφορα του lidl με καμια 100αρα € αλλα ειναι 150 bar πραγματικα. Οχι απλα καθαριζει, αμα δεν προσεξεις μπορει να βγαλεις το λουστρο απο το αμαξι

Υπάρχoυν στο Lidl στο Περισσό αρκετά κομμάτια στα 110 ευρώ.

Δημοσ.

το εχεις και εισαι ευχαριστημενος? γιατι εγω που το ειχα απογητευτηκα αμεσως και το γυρισα.

αυτο που λεω εγω,με τα 90 μπαρακια στα 39 ευρω,ναι το πηρα και εκανα δουλειες,οχι δουλεια.και ακριβως αυτο λεω....δεν ηθελα να βγαζω το χρωμα του αυτοκινητου,αλλα τις λασπες.επλενα χαλια,καθαρισα τοιχους απο πετρα και αλλα για τα οποια εκανε δουλεια.αν αυτο ειναι 105 μπαρ στα 49 ευρω,ειναι ακομα καλυτερο,αρκει η συνεχομενη πιεση να μην πεφτει κατω απο 85-90 μπαρ.τα 105 πρεπει να ειναι το μεγιστο.

υγ.αυτο του φυλαδιου το εχει στα 59 για νορμαλ τιμη.

Δημοσ.

επλενα χαλια,καθαρισα τοιχους απο πετρα και αλλα για τα οποια εκανε δουλεια.αν αυτο ειναι 105 μπαρ στα 49 ευρω,ειναι ακομα καλυτερο,αρκει η συνεχομενη πιεση να μην πεφτει κατω απο 85-90 μπαρ.τα 105 πρεπει να ειναι το μεγιστο.

Επειδή με ενδιαφέρει, τα χαλιά καθαρίζουν με το πλυστικό καλά;

Πως τα καθαρίζεις;

Βασικά θέλω να γλυτώνω τα 100-150 ευρώ που δίνω κάθε χρόνο σε εταιρίες καθαρισμού χαλιών.

Δημοσ.

υπερτατη μουφα, ουτε αμαξι δεν πλενει. ειχα παρει ενα παρομοιο καποτε απο το carefour Και το γυρισα την ιδια μερα. Ισως επεσα σε ελατωματικο, αλλα η πιεση του ηταν πολυ χαμηλη και δεν εδιωχνε τις βρωμιες

αληθεια; γιατι εγω που το εχω μια χαρα πλενω τα αυτοκινητα μας :rolleyes:

Δημοσ.

εχει καλη πιεση? εμενα δεν εκανε δουλεια και το γυρισα. Κυριως για το αμαξι το ηθελα, τι να πω. Ισως επεσα σε ελλατωματικο.

Ειχε μεν ζυξημενη πιεση , οχι ομως αρκετη ωστε να διωξει ζορικες βρωμιες. Καλα για πλακακια και δαπεδα δεν το συζητω. Με το αλλο του lidl κανω πολυ καλη δουλεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...