Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σου ζηταει πιστωτικη για να ανοιξεις το αντιστοιχο app store.

ενώ η κακιά η apple σου ζητάει ε?

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος?

Γιατί εγώ έχω φτιάξει πολλούς λογαριασμού χωρίς πιστωτική!

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τώρα που σας το παρουσιάζεί η samsung σαν πλεονέκτημα απέναντι στο ipad το γουστάρετε...να βλέπετε julia και Ντούβλη side-by-side picture-in-picture steb-by-step και να κάνετε κριτική!

Με το Multitasking ζορίζεστε.

κακό δεν τον λές όμως....

onskreen-cornerstone.jpg

Δημοσ.

@KaraLRS

Εσένα σου αρέσει,εμένα δεν μου αρέσει και δεν το βρίσκω χρήσημο!

Είναι θέμα γούστου και πως το χρησιμοποιει κανείς το tablet του!

Εγώ βολεύομαι και με one app full screen και με το notification center.

Αν ήθελα side-by-side και mouse και keyboard θα αγόραζα laptop!

Αυτό δλδ το spec το κάνει την ultimate tablet συσκευή?

γιατί αυτό προσπαθεί να μας πει το comparison!

κάθε tablet έχει τα καλά του και τα κακά του και ο καθένας μας διαλέγει βάση των αναγκών και τωω χρημάτων που διαθέτει.

Δεν προσπαθώ να σε πείσω για την apple αλλα έχω βαρεθεί να ακούω τον καθένα να λέει τα δικά του αμέσως μόλις βγει κάτι νέο από την apple και να προσπαθεί να μας πει ότι η apple είναι η κακιά κτλ κτλ!

Δημοσ.

4) Στα + οτι κρατησε την ιδια τιμη με τον 2 παρολο που ανεβηκε το κοστος κατασκευης

ένα μεγάλο όχι σε αυτό.

Το Ipad2 κυκλοφόρησε ακριβώς 1 χρόνο πριν.Δεδομένου οτι έχει ξεκινήσει η παραγωγή κάποιο καιρό πριν αυτό μας κάνει περίπου 13+ μήνες.Μέσα σε αυτούς τους μήνες το κόστος παραγωγής μειώθηκε αρκετά + η τιμολογιακή πολιτική της Apple που όλοι την γνωρίζουμε. (Sites λένε πως το iphone 4 κόστιζε,πριν βγει το 4s,180-200 Ευρώ.Που το καθαρό κέρδος τους ήταν 300 ευρώ τουλάχιστον).(Φυσικά και δε το κάνει μόνο η apple,απλά σ αυτήν κάνει μπαμ)

άρα όπως βλέπεις, Hell No.Δεν αυξήθηκε το κόστος κατασκευής...

Δημοσ.

Φαντάσου αν έχει τέτοιο υπερκέρδος η Apple η οποία αγοράζει τα πάντα (logic board, οθόνη, κλπ) τι υπερκέρδη έχουν άλλες εταιρείες (π.χ. η Samsung) οι οποίες παράγουν τα πάντα μόνες τους.

Δημοσ.

Εγώ υπολογίζω κάπου στα 150€ να είναι το κόστος κατασκευής για το iphone-ipad.

Το λέω αυτό γιατί αλλιώς δεν θα είχε μαζέψει 100δις!!!!!!!!!!!

Απατεώνες! Στηρίζονται στο Design και στο λειτουργικό! Εκεί έχουν δώσει βάση εκεί,και κερδίζουν!

ΥΓ. 'Το απατεώνες' πηγαίνει για το κόστος παραγωγής! Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις τόσα λεφτά ,και το κόστος παραγωγής είναι μικρό-φτηνό! Έχουν βάλει και τους κινέζους να τα φτιάχνουν για να τους έρθει και τζάμπα!! :mrgreen:

Δημοσ.

Για αυτο παιζανε και smooth το λειτουργικο τους χωρις κολληματα ουτε στο background

ε ποια εταιρια επεισε την corning να βαλει το γυαλι της σε κινητα και σε ποιο κινητο μπηκε πρωτο ενω οι αλλες ειχανε πλαστικουρες;

Στα διαστημοπλοια φιλε μου το γυαλι εχει παχος 40cm οχι 1mm για αυτο και πολλα γιωτοτηλεφωνα σπανε με μια καλη πτωση... θα βρεις απειρα βιντεο στο youtube.

Δημοσ.

Κοίτα να δεις που η Apple έκανε επιτυχία και έμαθαν όλοι το "κόστος παραγωγής"...

Το ότι το νέο iPad έχει διαφορετικά σχεδόν τα πάντα εκτός από το εξωτερικό περίβλημα, προφανώς και δεν παίζει κανένα ρόλο για τους οικονομικούς διευθυντές του φόρουμ. Ούτε και το R&D παίζει κανέναν ρόλο.

Βέβαια, η οθόνη κοστίζει γύρω στο 100ρικο και η αντίστοιχη AMOLED κάνα 150άρι, αλλά που να ξέρουνε τα γατάκια στην Apple, 100€ έπρεπε να το δίνουν. Μόνο η Apple όμως, τα άλλα tablet που είναι ακριβότερα, δικαίως είναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κοίτα να δεις που η Apple έκανε επιτυχία και έμαθαν όλοι το "κόστος παραγωγής"...

Το ότι το νέο iPad έχει διαφορετικά σχεδόν τα πάντα εκτός από το εξωτερικό περίβλημα, προφανώς και δεν παίζει κανένα ρόλο για τους οικονομικούς διευθυντές του φόρουμ. Ούτε και το R&D παίζει κανέναν ρόλο.

Βέβαια, η οθόνη κοστίζει γύρω στο 100ρικο και η αντίστοιχη AMOLED κάνα 150άρι, αλλά που να ξέρουνε τα γατάκια στην Apple, 100€ έπρεπε να το δίνουν. Μόνο η Apple όμως, τα άλλα tablet που είναι ακριβότερα, δικαίως είναι.

Άσε ρε φίλε, εδώ μιλάμε για τα διαστημόπλοια, θα μας πεις κι εσύ, να'ουμ'. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Εμεις ή η apple που ελεγε οτι αυτο το γυαλι το βαζει η NASA στα διαστημοπλοια; χαχααχαα

Video Video: Πλαστικουρα ε;

Καλώς. Το κόστος κατασκευής των διαστημοπλοίων της NASA θα μας το αναλύσεις ή αυτό σε άλλο thread; :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Στα διαστημόπλοια αλλάζει η μπαταρία paredwse; και αυτό γαργάρα;

Ρε παιδιά, βρείτε κανά καινούργιο "επιχείρημα" να τρολάρετε, κρίμα είναι, αυτά είναι τουλάχιστον τριετίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...