Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο τέλος του μήνα 24 με 29 θα είμαι στο Λονδίνο. Αξίζει να το πάρω από εκεί ή να περιμένω να το πάρω όταν επιστρέψω Ελλάδα?

Θα μου έρθει πιο φθηνά αν το πάρω από εκεί??

Από εγγύηση? θα με καλύπτει??

Γενικώς αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει ας με ενημερώσει.

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τί ράτσα; γιατί και εγω το 3gs 2 χρόνια το έχω και η μπαταρία εχει πέσει στο μισό σχεδόν. (apple ήθελα, ας πρόσεχα)

Εγώ παρέθεσα την εμπειρία μου.

Φτάνει κ τις 9 ώρες χρήση με 2-3 μέρες stand by, με airplane mode τα βράδια.

π.χ.

post-70177-0-27316600-1331211742_thumb.png

Δημοσ.

Μια εύλογη απορία. Τα βράδια γιατί το βάζεις airplane mode αντί να το βάζεις... στην πρίζα; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται...

Συνήθως το φορτίζω από το laptop, αλλιώς βράδια στην πρίζα :P

Μάλλον αρχίζουμε να βγαίνουμε αρκετά off-topic όμως κ θα έρθει ο paredwse από τα μέρη μας :D

Επεξ/σία από soiramk
Δημοσ.

Ξεχνάτε μερικοί ότι μιλάμε για την Apple.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έβγαζε συσκευή με τέτοια ανάλυση χωρίς να μπορεί το υποσύστημα γραφικών να την υποστηρίξει. Η Apple δεν είναι του «πάρε δέκα κι ας λειτουργούν σωστά τα έξι», είναι του «πάρε τέσσερα και θα δουλεύουν όλα άψογα».

Σίγουρα σε πολύ απαιτητικά παιχνίδια δε θα έχει επιδόσεις για benchmarks, αλλά μην ελπίζετε ότι θα χάνει και frames.

Φίλε σε αυτή την ανάλυση και σε form factor tablet και με κατανάλωση που απαιτεί το tablet, αν παίζεις 3D παιχνίδια με γραφικά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να έχεις πολλά FPS και smooth gameplay. Εκτός βέβαια αν νομίζεις ότι η Apple μπορεί να πάει κόντρα με τους νόμους της Φυσικής. Δες λίγο τι παίζει με αυτή την ανάλυση στα desktop που έχουν πάρα πάρα πολύ ισχυρότερα υποσυστήματα γραφικών (αφού τους το επιτρέπει το form factor τους)

Δημοσ.

Εγώ παρέθεσα την εμπειρία μου.

Φτάνει κ τις 9 ώρες χρήση με 2-3 μέρες stand by, με airplane mode τα βράδια.

π.χ.

Συγχώρεσε το ύφος μου, είμαι θυμωμένος με την apple που με "αναγκάζει" καθε 2-3 χρόνια να αλλάζω τηλέφωνο, ipad, macbook και οτι άλλο δεν αλλάζει εύκολα μπαταρία.

Δηλαδή στην ουσία την συσκευή την νοικιάζω, δεν την αγοράζω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το πως μειώνεται η χωριτικότητα των μπαταριών λιθίου με το χρόνο είναι εδώ και χρόνια γνωστό, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Δημοσ.

Ολα αυτα ειναι αναλωσιμα.. Αν ψαχνετε κατι να αγορασετε για 8 χρονια τοτε κρατηστε τα λευτα σας

Δημοσ.

Όντως ανχωθήκαμε πολύ. Να δείς πόσο θα ανχωθούν αυτοί που θα τα σκάσουν για να το πάρουν και θα διαπιστώσουν ότι δε θα μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια σε αυτή την ανάλυση με αξιοπρεπή FPS (γιατί πάρα πολλοί για αυτό θα το αγοράσουν) και η μπαταρία θα κρατάει 5 λεπτά με μια φόρτιση. Εκτός αν η Apple κατάφερε να ενσωματώσει μια AMD 7970 σε tablet form factor με 10w κατανάλωση και δεν το ξέρω.

Πέστα Χρυσόστομε. Η απάντηση είναι ότι 1600x1200 δεν είναι πουλ μουρ γιατί οι απέναντι βγάλαν 1080p (επίσης άχρηστο σε tablet). Οπότε έπρεπε να πάει για το WOW factor.

Στους απεναντι δεν ειναι καθολου αχρηστα γιατι βγαζουν hdmi για να παιζει full hd σε TV και να μπορεις να το κανεις Ubuntu PC συντομα που βγαινει το ubuntu για android. Η γιωτοταμπλετα που θα δει την αναλυση της εκτος απο τις 10 ιντσες της;

πλεόν αυξήθηκαν οι πυρήνες και μην ξεχνάμε και την νέα οθόνη και τις κεραίες για 4G. Για να κρατήσει την ίδια διάρκεια αυτονομίας με το Ipad2 λένε οτι από 6,930mAh θα χρειαστεί να πάει στα 10,000.

Δεν αυξηθηκαν οι πυρηνες. Εξακολουθει να ειναι 2core η cpu.

Δημοσ.

Στους απεναντι δεν ειναι καθολου αχρηστα γιατι βγαζουν hdmi για να παιζει full hd σε TV και να μπορεις να το κανεις Ubuntu PC συντομα που βγαινει το ubuntu για android. Η γιωτοταμπλετα που θα δει την αναλυση της εκτος απο τις 10 ιντσες της;

Πρώτον σ' εμένα το λές αυτό όταν τη λέω κατά κύριο λόγο στην Apple για την άχρηστη ανάλυση στο Ipad3. Μάλλον δε διάβασες καν τι γράφω στις 5 γραμμές που μου κάνεις quote.

Δεύτερον, προφανώς και η 1080p που έχει έξοδο HDMI είναι πιο χρήσιμη αλλά παραμένει γενικότερα άχρηστη. Το να βλέπεις στην τηλεόραση 1080p από tablet είναι να πηγαίνεις Αθήνα μέσω Ζιμπάμπουε (κυκλοφορούν πάμφηνες μικρές συσκευές με πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα από ένα tablet που κάνουν αυτή τη δουλειά πολύ καλύτερα).

Δημοσ.

Πρώτον σ' εμένα το λές αυτό όταν τη λέω κατά κύριο λόγο στην Apple για την άχρηστη ανάλυση στο Ipad3. Μάλλον δε διάβασες καν τι γράφω στις 5 γραμμές που μου κάνεις quote.

Δεύτερον, προφανώς και η 1080p που έχει έξοδο HDMI είναι πιο χρήσιμη αλλά παραμένει γενικότερα άχρηστη. Το να βλέπεις στην τηλεόραση 1080p από tablet είναι να πηγαίνεις Αθήνα μέσω Ζιμπάμπουε (κυκλοφορούν πάμφηνες μικρές συσκευές με πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα από ένα tablet που κάνουν αυτή τη δουλειά πολύ καλύτερα).

Δεν διαφωνω αλλα οπως ειπα η ενσωματωση του ubuntu στο android θα σου κανει το tablet κανονικο, λειτουργικο PC οταν θα το συνδεεις σε Dock που θα φευγει στην οθονη. και πλεον ολες οι οθονες ειναι το λιγοτερο 720p οποτε.... ;) Απο την αλλη στην apple δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα για να κανει κατι τετοιο.

Δημοσ.
Δεν αναφερόμουν στην cpu, την gpu είχα στο μυαλό μου.

ανταγωνιστικό προϊόν λογικά θα είναι το ASUS Transformer Pad Infinity 700,

Samsung Galaxy Note 10.1, Toshiba Excite X10 LE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...