Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ας μιλαμε μετα λογου γνωσεως. Βαλε τη κινεζικη μπαταρια απο το ebay, διοτι αυθεντικη δεν υπαρχει και ελα να μου πεις το ιδιο.. Γιατι εγω την εβαλα και μαλιστα σε τεχνικο.. Τη μια στιγμη ηταν 90% και σε 2 δευτερολεπτα πηγαινε 40%. Επαναλαμβανω ας μιλαμε μετα λογου γνωσεως και ας μην ειμαστε μονο καταναλωτες Sent from my iPod touch using Insomnia Δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις μπαταρία στο iphone/ipad σου κατά το μέσο χρόνο ζωής/χρήσης της συσκευής, παρά μόνο αν παρουσιαστεί πρόβλημα οπότε και θα πάει για επίσημο service!
karaLRS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 πρωην κατοχος ipad 2 και νυν asus eeepad με ics. στα παιχνίδια το ipad δεν παίζεται.τα παιχνίδια του ειναι εκπληκτικά ακόμα και στην τωρινή ανάλυση. προσωπικη άποψη δεν χρειαζεται αναβάθμιση αν εχεις το ipad 2. αν οταν έπερνα το eeepad(300 ευρώ καινουργιο απο ebay) υπηρχε ελαφρως μεταχειρισμένο ipad 2 στα ιδια λέφτα μάλλον θα επερνα ipad 2 και ας ειχε κατι παραξενιες που με τρέλεναν.(itunes,δεν παίρνει usb,θες hdmi adaptor,δεν εχει flash,ελλειψει gps στην wifi εκδοση)
voltes5george Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις μπαταρία στο iphone/ipad σου κατά το μέσο χρόνο ζωής/χρήσης της συσκευής' date=' παρά μόνο αν παρουσιαστεί πρόβλημα οπότε και θα πάει για επίσημο service![/quote'] Εσεις δηλαδη ποσο πιστευετε οτι ειναι ο μεσος χρονος μιας συσκευης 900 ευρω;; Γιατι εμενα κ αλλων φιλων τα apple φορητα μετα απο 1 ετος τακτικης χρησης το λενε το ποιημα ως προς τη μπαταρια.. Sent from my iPod touch using Insomnia
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Εσεις δηλαδη ποσο πιστευετε οτι ειναι ο μεσος χρονος μιας συσκευης 900 ευρω;; Γιατι εμενα κ αλλων φιλων τα apple φορητα μετα απο 1 ετος τακτικης χρησης το λενε το ποιημα ως προς τη μπαταρια.. Sent from my iPod touch using Insomnia Πολύ απλά δεν παίζει αυτό που λες! (εκτός αν δεν ξέρετε πως πρέπει να φορτίζετε σωστά μια συσκευή).
pavl0s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 πρωην κατοχος ipad 2 και νυν asus eeepad με ics. στα παιχνίδια το ipad δεν παίζεται.τα παιχνίδια του ειναι εκπληκτικά ακόμα και στην τωρινή ανάλυση. προσωπικη άποψη δεν χρειαζεται αναβάθμιση αν εχεις το ipad 2. αν οταν έπερνα το eeepad(300 ευρώ καινουργιο απο ebay) υπηρχε ελαφρως μεταχειρισμένο ipad 2 στα ιδια λέφτα μάλλον θα επερνα ipad 2 και ας ειχε κατι παραξενιες που με τρέλεναν.(itunes,δεν παίρνει usb,θες hdmi adaptor,δεν εχει flash,ελλειψει gps στην wifi εκδοση) συμφωνω! η τιμη του ipad2 επεσε ήδη ή θα πεσει με την κυκλοφορια του 3 ?
soiramk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Εσεις δηλαδη ποσο πιστευετε οτι ειναι ο μεσος χρονος μιας συσκευης 900 ευρω;; Γιατι εμενα κ αλλων φιλων τα apple φορητα μετα απο 1 ετος τακτικης χρησης το λενε το ποιημα ως προς τη μπαταρια.. Sent from my iPod touch using Insomnia Το iPhone 4 το έχω από την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Δλδ πάμε για 2 χρόνια σε 4-5 μήνες. Ακόμα είναι σκυλί!
Haldol Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Βασικά, ούτε κι εγώ ξέρω πως να φορτίζω σωστά μια μπαταρία, αλλά δεν έχω διαπιστώσει εμφανή σημάδια κόπωσης της μπαταρίας του iPhone 4 μου (μετά από 1,5+ χρόνο). Στο παλιό μου laptop άρχισε να κουράζεται η μπαταρία του (κρατούσε <1:30) μετά από 3,5 - 4 χρόνια ζωής. Πρακτικά, οι μπαταρίες με τυπική χρήση κρατάνε όσο περίπου αναμένεται να κρατήσει και η συσκευή. Μέσα σε 3-4 χρόνια τουλάχιστον το 90% του κόσμου θα αλλάξει κινητό τηλέφωνο, οπότε το ζήτημα της μπαταρίας δεν υφίσταται γι αυτούς. Και αν μάλιστα μιλάμε για άτομα που παίρνουν τέτοιες συσκευές, είναι 100% σίγουρο ότι θα τις αλλάξουν νωρίτερα. Είτε τις παίρνουν λόγω επαγγελματικών αναγκών, οι οποίες δεν θα είναι ίδιες μετά από τόσο καιρό, ή τις παίρνουν λόγω... αγάπης προς τα gadgets, όπου εκεί έχουν την «υποχρέωση» να είναι πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Πιστέψτε με, εάν όλα τα smartphones είχαν μη-αφαιρούμενη μπαταρία, πρόβλημα (τουλάχιστον ως προς την αντικατάσταση της μπαταρίας λόγω παλαιότητας) δε θα αντιμετώπιζαν ούτε 2/100 χρήστες. Βέβαια όλοι θα γκρίνιαζαν, αλλά άλλο αυτό, άλλο το αν έχουν πραγματικό πρόβλημα. Αυτά προς υπεράσπιση όλων των συσκευών χωρίς αφαιρούμενη μπαταρία, όχι μόνο του iPad ή του iPhone. * Η αυτονομία πάντως των περισσότερων σύγχρονων συσκευών, με συνετή χρήση, είναι εξαιρετική.
firewalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Καλό φαίνεται, αλλά ακριβό. Χάνει και στο λειτουργικό σύστημα.
vaggospat13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 εδω το σκεφτομαι αν θα παρω 15αρι λαπτοπ με fhd οθονη αντι για την 720 και η apple βαζει 2040 x 1536 στις 10 ιντσες. Το καλο ειναι οτι ολα τα προβατα θα πειστουν οτι θα δει τρελη διαφορα σε σχεση με το 2 και θα πανε να το παρουν.Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα δεν υπαρχουν βιντεο ή παιχνιδια να τρεχουν σε τετοια αναλυση αντε να δειτε καμια φωτο.Απλα δεν εχουν τι να βγαλουν και μεγαλωνουν τα νουμερα δεν μιλαω μονο για την apple.Ελεος δηλαδη θα εχω στο 10αρι ipad 2040 x 1536 και στ4 40αρα 1920χ1080.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ελεος δηλαδη θα εχω στο 10αρι ipad 2040 x 1536 και στ4 40αρα 1920χ1080. ε ναι, διότι και τα 2 είναι στην ίδια απόσταση "μακρυά" σου...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 .Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα δεν υπαρχουν βιντεο ή παιχνιδια να τρεχουν σε τετοια αναλυση αντε να δειτε καμια φωτο.Απλα δεν εχουν τι να βγαλουν και μεγαλωνουν τα νουμερα δεν μιλαω μονο για την apple.Ελεος δηλαδη θα εχω στο 10αρι ipad 2040 x 1536 και στ4 40αρα 1920χ1080. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά ανακοινώθηκε χθες! Οπότε εφαρμογές δεν έχεις άμεσα στη full ανάλυση εκτός από αυτές που ανακοίνωσε ήδη και αναβάθμισε χθες η ίδια η Apple! το ίδιο αν θυμάσαι έγινε και με τη retina του iphone όπου σταδιακά μετά την κυκλοφορία του οι developers άρχισαν τις αλλαγές! Τώρα αμα δεν θες προσωπικά μια super οθόνη, είναι δικό σου θέμα!
billxl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μόλις το παρήγγειλα. Λευκό Wi-Fi 64GB 679€. Θα σταλεί 16 Μαρτίου (λένε τώρα, για να δούμε).
Haldol Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ξεχνάτε μερικοί ότι μιλάμε για την Apple. Δεν υπάρχει περίπτωση να έβγαζε συσκευή με τέτοια ανάλυση χωρίς να μπορεί το υποσύστημα γραφικών να την υποστηρίξει. Η Apple δεν είναι του «πάρε δέκα κι ας λειτουργούν σωστά τα έξι», είναι του «πάρε τέσσερα και θα δουλεύουν όλα άψογα». Σίγουρα σε πολύ απαιτητικά παιχνίδια δε θα έχει επιδόσεις για benchmarks, αλλά μην ελπίζετε ότι θα χάνει και frames.
ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Οπως ειπε κ ο billdanos(που συνηθως κραταω σταση ΚΚΕ,σ'οτι πει),δε θα τρεχουν ολες οι εφαρμογες σ'αυτη την αναλυση. Τα παιχνιδια θα παιζουν στις αναλυσεις που ειναι γραμμενα για να παιζουν στα ipad γενικα!Κατι σαν το ps3 που δεν παιζει ολα τα παιχνιδια σε fullhd,εστω κι αν η οθονη που το συνδεεις ειναι fullhd!
Dalkyeth Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το iPhone 4 το έχω από την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Δλδ πάμε για 2 χρόνια σε 4-5 μήνες. Ακόμα είναι σκυλί! Τί ράτσα; γιατί και εγω το 3gs 2 χρόνια το έχω και η μπαταρία εχει πέσει στο μισό σχεδόν. (apple ήθελα, ας πρόσεχα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα