Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω τον παλιό μου λευκό macbook με πρόβλημα στο inverter κατα κύριο λόγο και δεύτερο πρόβλημα είναι ότι έχει φύγει απτη θέση του το λευκό πλαστικό γύρω απτην οθόνη,που είναι σαν στεφάνι ας πούμε κ έχουν χαθεί τα πλαστικά clips που το κρατούσαν.

υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μπορεί να τα αλλάξει/επιδιορθώσει σε λογικές τιμές η να απευθυνθώ σε κάποιο επίσημο service που το πιο πιθανό είναι να με κατακλέψουν στην τιμή?

Δημοσ.

έχει βγεί replace program απο την Apple για τα λευκά τα πλαστικά.

Πάρε ενα τηλέφωνο στην iSquare να σε κατευθήνουν.

Δημοσ.

δεν ήταν ελλατωματικό,εγώ ευθύνομαι για που ξεκόλλησε οπότε υποθέτω οτι δεν με καλύπτει,αλλά θα πάρω να ρωτήσω

είδα ένα site pcexpress.gr,γνωρίζεις κάτι γι'αυτο?

Δημοσ.

ψάχνω τη φθηνότερη δυνατή εξυπηρέτηση και ίσως την πιο αξιόπιστη εάν μπορω να τα συνδιάσω,

έχετε καμιά ιδέα απο τα χρήματα που θα ζητήσουν τα καταστήματα που αναφέρατε?

έχω στείλει mail που τους ρωτάω και περιμένω απάντηση.

Δημοσ.

αθηνα μακριά από quest..document και istorm μονο

ένα θες να έχεις τα νευρα σου στην θεση τους

πήρα απάντηση απο infoquest και ζήτησαν σειριακό αριθμό της συσκευής,

είναι λέει 36 ευρώ μόνο η εξέταση του προβλήματος (το οποίο έχω περιγράψει το mail) και αυτό μπορεί να πάρει εώς 5 μέρες.

ένας φίλος μου που είχε πάει το lenovo του για inverter στους ίδιους του πήρε λέει ένα μήνα περίπου,αλλά δεν ξέρει να μου πεί κόστος.

περιμένω κ απάντηση απο pcexpress.gr που στο site τους δηλώνουν πως αντικαταστάσεις σε περίπτωση που το ανταλλακτικό υπάρχει γίνοντε και μέσα σε μια μέρα με κόστος 60-90 ο inverter και 60 τα εργατικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...