ravend Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, έχω τον παλιό μου λευκό macbook με πρόβλημα στο inverter κατα κύριο λόγο και δεύτερο πρόβλημα είναι ότι έχει φύγει απτη θέση του το λευκό πλαστικό γύρω απτην οθόνη,που είναι σαν στεφάνι ας πούμε κ έχουν χαθεί τα πλαστικά clips που το κρατούσαν. υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μπορεί να τα αλλάξει/επιδιορθώσει σε λογικές τιμές η να απευθυνθώ σε κάποιο επίσημο service που το πιο πιθανό είναι να με κατακλέψουν στην τιμή?
kebinB Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 έχει βγεί replace program απο την Apple για τα λευκά τα πλαστικά. Πάρε ενα τηλέφωνο στην iSquare να σε κατευθήνουν.
ravend Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 δεν ήταν ελλατωματικό,εγώ ευθύνομαι για που ξεκόλλησε οπότε υποθέτω οτι δεν με καλύπτει,αλλά θα πάρω να ρωτήσω είδα ένα site pcexpress.gr,γνωρίζεις κάτι γι'αυτο?
kebinB Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 κανε τον αετό και δώστο. 90% θα στο επισκευάσουν δωρεάν πιστεύω.
basilis5 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 εγω εχω εξυπηρετηθει στο παρελθον απο εδω http://systemgraph.gr/ χωρις κανενα παραπονο. εξουσιοδοτημενοι ειναι. αν εισαι αθηνα δεν χανεις να ρωτησεις κι εδω.
raid_av Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 http://www.infoquest.gr/content/service-center Κατευθειαν στην πηγη
ravend Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ψάχνω τη φθηνότερη δυνατή εξυπηρέτηση και ίσως την πιο αξιόπιστη εάν μπορω να τα συνδιάσω, έχετε καμιά ιδέα απο τα χρήματα που θα ζητήσουν τα καταστήματα που αναφέρατε? έχω στείλει mail που τους ρωτάω και περιμένω απάντηση.
Κomos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 αθηνα μακριά από quest..document και istorm μονο ένα θες να έχεις τα νευρα σου στην θεση τους
ravend Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 αθηνα μακριά από quest..document και istorm μονο ένα θες να έχεις τα νευρα σου στην θεση τους πήρα απάντηση απο infoquest και ζήτησαν σειριακό αριθμό της συσκευής, είναι λέει 36 ευρώ μόνο η εξέταση του προβλήματος (το οποίο έχω περιγράψει το mail) και αυτό μπορεί να πάρει εώς 5 μέρες. ένας φίλος μου που είχε πάει το lenovo του για inverter στους ίδιους του πήρε λέει ένα μήνα περίπου,αλλά δεν ξέρει να μου πεί κόστος. περιμένω κ απάντηση απο pcexpress.gr που στο site τους δηλώνουν πως αντικαταστάσεις σε περίπτωση που το ανταλλακτικό υπάρχει γίνοντε και μέσα σε μια μέρα με κόστος 60-90 ο inverter και 60 τα εργατικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα