Προς το περιεχόμενο

2 ζητηματα οδηγων συμβατοτητας

rearshooter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1)το wammu διαχειριζεται media(videos,photos,sounds)-phone mem,sim mem- ? η απλα το κινητο δεν δουλευει πληρως με το wammu?Υπαρχει κανενας αλλος τροπος?

2)ενα card reader το οποιο ειναι μάλλον αυτο

02:04.0 CardBus bridge: Texas Instruments PCI1620 PC Card Controller (rev 01)

Subsystem: Hewlett-Packard Company Device 006b

υπαρχει περιπτωση να δουλεψει?Εχω δοκιμασει παπαδες αλλα τπτ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το card reader μαλλον επεσες στην περιπτωση. Το εχει και ενα toshiba ενος φιλου μου και με το ζορι δουλευει ακομα και στα windows. Παρε ενα εξωτερικο card reader να βρεις την υγεια σου.

Μάλλον θέλεις να αναγνωριστεί και να έχεις κανονικά όλες τις λειτουργίες κινητό-PC. Αυτό θα μπορούσε να γίνει αν το κινητό σου είχε υποστήριξη για linux.

Βάζεις τη non-free έκδοση του Virtualbox, windows XP, ενεργοποιείς τις usb και είσαι ok.

Για να χρησιμοποιώ που και που το samsung pc studio και για να κάνω αναβαθμίσεις σε tomtom gps είναι οι λόγοι που αναγκάζομαι να ανοίγω τα windows στο virtualbox.

Μάλλον θέλεις να αναγνωριστεί και να έχεις κανονικά όλες τις λειτουργίες κινητό-PC. Αυτό θα μπορούσε να γίνει αν το κινητό σου είχε υποστήριξη για linux.

Βάζεις τη non-free έκδοση του Virtualbox, windows XP, ενεργοποιείς τις usb και είσαι ok.

Για να χρησιμοποιώ που και που το samsung pc studio και για να κάνω αναβαθμίσεις σε tomtom gps είναι οι λόγοι που αναγκάζομαι να ανοίγω τα windows στο virtualbox.

Ναι αυτό θα πρότεινα κι εγώ, ένα virtualbox με windows και την επίσημη σουίτα για το κινητό του. Είναι ίσως η καλύτερη επιλογή αν αυτό θέλει να κάνει το παλικάρι. Εναλλακτικά υπάρχει και το ενδεχόμενο wine αλλά καλύτερα να μείνει μακρυά από αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...