Γωγω Γαζετα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 βρε παιδια αγορασα γυαλια 3d κοκκινο/μπλε για να δω ταινιες 3d, Η τηλεοραση που εχω ειναι SONY KLD46EX720 Η Τηλεοραση απο μονη της εχει internet , και εχει ενσωματομενα ''καναλακια'' μπορω να πω, με διαφορα βιντεακια 3D... ποδοσφαιρο ντοκιμαντερ και αλλα πραγματακια φτιαγμενα σε 3d απο μονα τους οταν βαζω τα γυαλια μου γτ δεν μπορω να δω???? :shifty: :shifty: δεν μπορω να το καταλαβω, τα βλεπω τα ιδια πως ειναι να βλεπεις σε 3d μπορει καποιος να μου πει?? βλεπεις μονο την εικονα τις ταινιας??? :-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) χρειάζεσαι active shutter glasses για να δεις 3d πχ κάτι τέτοιο Link δεν γίνεται με τα κόκκινα-μπλε να δεις τα "καινούρια 3d". Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2012 από grouspen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Και με αυτα που αγορασα εγω τι μπορω να δω???? τπτ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Και με αυτα που αγορασα εγω τι μπορω να δω???? τπτ??? την ξεπερασμένη τεχνολογία anaglyph 3d που όπως λέει και ο συμφορουμίτης στο άλλο ποστ είναι του κώλου. Δεν αξίζει καν να ασχοληθείς θα βγάλεις τα μάτια σου. Για να δεις 3d πραγματικό με την καινούρια σου τηλεόραση, καλό διάβασμα. Θα σου λυθούν πολλές απορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα