Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ κάτι ακούω για 5.000€ τουλάχιστον, για την έκδοση WiFi-only στα 16GB. B)

Ξεκολλάτε ωρέ, κάθε φορά τα ίδια!

Σχετικά πάντως με τα premium brands είχα κάτσει πριν πολύ καιρό κι είχα γράψει ένα σεντόνι. Έχουν τέτοια τιμή επειδή είναι premium brands, όχι αναγκαστικά επειδή έχουν χαρακτηριστικά που να δικαιολογούν τέτοια τιμή. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως, είναι ότι σε άλλα αντικείμενα, (π.χ. μια Lamborghini Aventador με αρχική τιμή 255.000€) κάτι τέτοιο το θεωρεί αυτονόητο ο κόσμος, ενώ για προϊόντα τεχνολογίας (τουλάχιστον για την Apple) θυμάται την έννοια value for money.

Δημοσ.

Και πολύτιμο λίθο στη θέση του home button!

B)

Σε αυτη την περιπτωση θα παει στα 5.000 ακατεβατα ..... κατι σαν vertus στα κινητα δηλαδη :P :-D

Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα θα το εκτιμουσα πολυ αν ειχε και μια εκδοση με αυξημενη χωρητικοτητα αναλογικα με την αναλυση και την καμερα που προσφερει

Πιστευω οτι 128 gb ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικα.

Υπομονη μιση ωριτσα να δουμε τι θα ανακοινωσει η apple

Δημοσ.

Είναι καρατσεκαρισμένο αυτό; Εγώ κάτι άκουσα για 3.000 ευρώ με δερμάτινο smartscreen.

αναλογως, εχει και εκδοση με 4000€ που σου καθεται και η σκλεναρικοβα

Δημοσ.

υπερβολες ... η τιμη του νεου ipad θα ειναι στα ΙΔΙΑ επιπεδα με αυτην του ipad2, αυτη ηταν και στο παρελθον η πολιτικη τιμων της Apple ...

http://www.ubergizmo.com/2012/03/ipad-3-configurations-and-pricing-reportedly-similar-to-the-ipad-2/

Αν δεις καλυτερα το πινακιδιο θα δεις αυξημενη τιμουλα σε ολες τις εκδοσεις.

Με χαλαει που δεν βλεπω 128gb.....

Δημοσ.

Αν δεις καλυτερα το πινακιδιο θα δεις αυξημενη τιμουλα σε ολες τις εκδοσεις.

Με χαλαει που δεν βλεπω 128gb.....

δεν βλεπω κατι τετοιο, αυτα ειναι ακριβως τα retail prices του ipad2 στην αμερικη (και οι επισημες ανακοινωμενες τιμες ανεκαθεν απο την Apple)

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα 2000 ευρώ είχαν αν είδατε δίπλα ένα emoticon ... (βλέπε χιουμοριστική έκφραση)

Ας μην το λέμε για καμιά 100 σελίδες αυτό...

Όσο για το θέμα μόδα δεν θα πω τίποτα άλλο , δεν με παίρνει να πω τίποτα γιατί εγώ είμαι troll ...

Την Καλησπέρα μου σε όλους , άντε να δούμε τι θα δούμε...

Δημοσ.

δεν βλεπω κατι τετοιο, αυτα ειναι ακριβως τα retail prices του ipad2 στην αμερικη (και οι επισημες ανακοινωμενες τιμες ανεκαθεν απο την Apple)

Εχεις δικιο δεν προσεξα το wifi και το 3g....

Παντως εχει βγει μια φημη που αναφερει οτι θα εχει λιγο τσιμπημενη τιμουλα σε σχεση με το 2

Μιλουν για 130 η 180 δολλαρια για το 16αρι παραπανω.

Δημοσ.

Εννοεις του 1 με το 2 ?

ναι βασικα, η Apple το συνηθιζει να κραταει τις τιμες (σχεδον) σταθερες στα νεα προιοντα της ...

και επισης μολις τωρα βρηκα αυτο (σχετικα με live stream video του event), δεν ξερω αν ειναι fake τα links, θα το ξερουμε σε μερικα λεπτα που ξεκιναει το event (20:00 ωρα Ελλαδος) ...

http://www.techglued.com/apples-ipad-3ios-5-1-media-event-live-stream-video-links/

Δημοσ.

Δηλαδή είναι fashion victim όσοι αγοράζουνε mercedes ας πούμε ενώ θα έκαναν τη δουλειά τους και με...hyundai. Δεν θέλω να αρχίσω flame καθώς ούτε είμαι ούτε θα είμαι σύντομα κάτοχος ipad αλλά αυτή τη λογική δεν την κατάλαβα ποτέ.

Όχι δεν είναι θέμα flame... Είναι θέμα πόσο συνειδητοποιημένοι είναι οι καταναλωτές. Αυτοί που δεν γουστάρουν την Apple δεν είναι ότι απαξιούν τα προϊόντα της ή ότι τους ενοχλεί το εκάστοτε προϊόν. Αντιθέτως, όσον αφορά τους επαγγελματίες για την σταθερότητα των MacPro, έχουν να λένε τα καλύτερα (αν και τα win7 με ένα καλό στήσιμο PC έχουν κάνει θετικά βήματα στο θέμα σταθερότητας). Το θέμα είναι οι τιμές της. Θέλει να είναι ακριβή η Apple ? Ωραία... Κι εγώ οργανώνω τους καταναλωτές έστω τους Ευρωπαίους, να κηρύξουν έναν "Μαύρο Απρίλη" που σ' αυτόν τον μήνα μποϊκοτάρουν οι καταναλωτές της Ευρώπης, όλα τα προϊόντα της Apple. Κι όχι μόνο στην Apple, αλλά και στις υπόλοιπες εταιρίες Apple (sales policy) wanna be. Αυτή είναι η δύναμη των οργανωμένων καταναλωτών και να δεις για πότε πέφτουν οι τιμές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...