FLIMIT Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Παιδια εχω ενα desktop 4ετιας το οποιο σημερα πηγα να το ανοιξω αλλα τιποτα. Το Pc ανοιγει (παιρνει μπρος και το ανεμηστηρακι του τροφοδοτικου ακουγεται κανονικα) αλλα στην οθονη δεν εμφανιζεται τιποτα και μετα απο λιγο ακουγονται 2 συνεχομενα μπιπ-μπιπ σταματανε και επαναλαμβανονται μετα απο λιγο παλι...Αποσυνδεσα ολα τα συναφη και αφησα μονο το καλωδιο του ρευματος και παλι τα ιδια..Τι λετε?
driftingcris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Κανε ενα Clear Cmos. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο. Ανοιγεις το κουτι και πανω στην μητρικη εχει μια μπαταριουλα. Την βγαζεις και την ξαναβαζεις μετα απο 2 λεπτα
Galatea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 I'm speechless. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ετοιμαζόμουν να γράψω κι εγώ! Μου συμβαίνει από το Σάββατο ακριβώς το ίδιο πράγμα, τα 2 beeps ανά 15''. Κάποια στιγμή παίρνει μπρος μετά από 10-15 προσπάθειες. Άντε να κάνουμε και clear τα cmos...
driftingcris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ποια μητρικη εχεις FLIMIT? Εσυ ποια galatea?
filip123go Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δοκιμάστε να "παίξετε" με τα dimm της ραμ. Ποια μητρικη εχεις FLIMIT? Εσυ ποια galatea? Απαντήστε και σε αυτό.
Galatea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δοκιμάστε να "παίξετε" με τα dimm της ραμ. Απαντήστε και σε αυτό. Την gigabyte s series p35c-ds3r
driftingcris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δοκιμάστε να "παίξετε" με τα dimm της ραμ. Σωστος! Δεν βρισκω τιποτα για 2 beep στην μητρικη σου. Οπως ειπε και ο filip123go παιξε λιγο με τις ραμ. Βγαλε βαλε και ετσι. Και με την καρτα γραφικων επισης
Galatea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Σωστος! Δεν βρισκω τιποτα για 2 beep στην μητρικη σου. Οπως ειπε και ο filip123go παιξε λιγο με τις ραμ. Βγαλε βαλε και ετσι. Και με την καρτα γραφικων επισης Κι εγώ έψαξα για τα bios τι σημαίνει τα 2 beeps, δεν βρήκα τίποτα. Προσπάθησα πριν λίγο να βγάλω την μπαταρία. Δεν τα κατάφερα. Δεν ήθελε να βγει. Αλλά για κάποιο λόγο τώρα άνοιξε με τη μία, χωρίς ΒΕΒΑΙΑ το "ok beep". Θα παίξω και με τις rams. Τι έχω να χάσω; Πάντως αυτό που με καίει πιο πολύ είναι να μην είναι γενικό πρόβλημα της mother. Γενικά άπαξ κι ανοίξει όοοοοοοοοολα είναι φυσιολογικά. Μα όλα. Εσείς τι λέτε; Έχει πιθανότητες να 'χει χοντρό θέμα (ξέρω, γενική ερώτηση, αλλά I had to try)
Galatea Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Απο χθες δεν ανοιγει το pc. Στην καλυτερη μπαινει bios κι ενω βλεπει το system disk, θελει σωνει κ ντε να boot απο cd, μεχρι κ απτο κινητο μου. Σκεφτηκα μηπως εχει θεμα ο δισκος αλλα αυτο το χε κανει κ μια φορα πριν μερες αλλα τελικα ειχε ανοιξει και δουλεψε κανονικα. Να πω οτι αυτα συμβαινουν ενω εχω κανει clear cmos κι αφου πειραξα τις rams.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα