-jq- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ναι .. εγγυηση εχει αυτο με την ηλεκτρικη σκουπα καλο μου ακουγεται Επισης, δες αμα λεει πουθενα θερμοκρασια στο catalyst δεν λεει τιποτα
driftingcris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δεν νομιζω με την σκουπα να κανεις δουλεια. Ξαναρωταω για 3η φορα, μπορεις να μας πεις και θερμοκρασιες μετα απο κανα 10λεπτο-15λεπτο gaming?
-jq- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 λοιπον μετα απο 7 λεπτα περιπου (cpu) in game : core0 : 85-87 C core1 : 86-89 C
alexzzz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 99.9% είναι θέμα θερμοκρασιών. Άνοιξε το youtube και βάλε 5-6 1080p video να παίζουν παράλληλα, πάλι θα κλείσει. Αν πιάνουν τα χέρια σου άνοιξε το και ας έχει εγγύηση. Με σκούπες κτλ εγώ ποτέ δεν κατάφερα κάτι.
Giorgos09 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 υπαρχει κατι αλλο εκτος απο να το ανοιξω; Να το δωσεις στο σερβις.
doakes Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αμα ειναι εντος εγγυησης θα΄ναι μεγαλο λαθος να το ανοιξεις.
sakis0547 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ααα μου φαίνεται τζάμπα γράφουμε...σου είπα αν δεν θέλεις να το ανοιξεις πάρε ένα ΣΠΡΕΥ ΠΕΠΙΕΣΜΈΝΟΥ ΑΈΡΑ και φυσα το!!
-jq- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 το να το δωσω στην εγγυηση προσπαθω να το αποφυγω γιατι θα αργησουν να το επιστρεψουν . Ααα μου φαίνεται τζάμπα γράφουμε...σου είπα αν δεν θέλεις να το ανοιξεις πάρε ένα ΣΠΡΕΥ ΠΕΠΙΕΣΜΈΝΟΥ ΑΈΡΑ και φυσα το!! που μπορω να βρω ;
chrisimone Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ειναι προφανες οτι εχεις προβλημα με τις θερμοκρασιες που ειναι ανεβασμενες ... ομως θα ηθελα να διευκρινησεις 2-3 πραγματακια 1 που εχεις τον φορητο οταν παιζεις παιχνιδια ,,, μηπως στο κρεβατι και φραζουν οι γρυλιες εξαερισμου, αν το εχεις κανονικα σε γραφειο μηπως πρεπει να σκεφτεις την αγορα βασης φορητου ωστε να ανασηκωνει ελαφρως το λαπτοπ και να προσφερει εξτρα ψυξη ο ενσωματομενος ανεμιστηρας? 2 ποσο καιρο εχεις τον φορητο . 3 δεν αναφερεις χαρακτηριστηκα του φορητου .. να εχουμε μια εικονα.... ααα και εχε υπ οψιν σου οτι οι φορητοι ζοριζονται και ζεσταινονται ποιο πολυ στα παιχνιδια ετσι,...
sakis0547 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 το να το δωσω στην εγγυηση προσπαθω να το αποφυγω γιατι θα αργησουν να το επιστρεψουν . που μπορω να βρω ; και στα jumbo εχει 5 ευρω νομιζω.και σε οποιοδηποτε μαγαζι με ηλεκτρονικους υπολογιστες.σου προτεινω σπρευ γιατι δεν εχει μεσα καθολου υγρασια.αντιθετα με ενα κοφλερ που σιγουρα θα στο βραχυκυκλωσει..
-jq- Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) ειναι προφανες οτι εχεις προβλημα με τις θερμοκρασιες που ειναι ανεβασμενες ... ομως θα ηθελα να διευκρινησεις 2-3 πραγματακια 1 που εχεις τον φορητο οταν παιζεις παιχνιδια ,,, μηπως στο κρεβατι και φραζουν οι γρυλιες εξαερισμου, αν το εχεις κανονικα σε γραφειο μηπως πρεπει να σκεφτεις την αγορα βασης φορητου ωστε να ανασηκωνει ελαφρως το λαπτοπ και να προσφερει εξτρα ψυξη ο ενσωματομενος ανεμιστηρας? 2 ποσο καιρο εχεις τον φορητο . 3 δεν αναφερεις χαρακτηριστηκα του φορητου .. να εχουμε μια εικονα.... ααα και εχε υπ οψιν σου οτι οι φορητοι ζοριζονται και ζεσταινονται ποιο πολυ στα παιχνιδια ετσι,... ενοειται πως το εχω πανω σε βαση με τον ανεμιστηρα ανοιχτο !(το ειπα και στην αρχη αυτο) το εχω εναν χρονο εχει 3gb ram cpu : intel core i3 2.3ghz καρτα γραφικων : ATI mobility radneon HD 530v ααααα και να ανημερωσω πως το παιχνιδι που εβαλα τις παραπανω θερμοκρασιες εχει πολυ χαμηλοτερες ''προυποθεσεις'' και στα jumbo εχει 5 ευρω νομιζω.και σε οποιοδηποτε μαγαζι με ηλεκτρονικους υπολογιστες.σου προτεινω σπρευ γιατι δεν εχει μεσα καθολου υγρασια.αντιθετα με ενα κοφλερ που σιγουρα θα στο βραχυκυκλωσει.. αχα.. οκ απο βδομαδας θα περασω να παρω να δω μπας και εχει πιασει σκονη οπως λες Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2012 από -jq-
-jq- Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 λοιπον.. πηρα κατι εκανε.. αλλα και παλι κανει τα ιδια σε λιγο περισσοτερο χρονο (οποτε βρηκα μια παγοκυστη και την βαζω αναμεσα στην βαση και το λαπτοπ και κανει δουλεια ! δεν κλεινει με τιποτα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα