-jq- Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 καλησπερα ! το θεμα εχει ως εξης.. τον τελευταιο καιρο οταν μπαινω σε παιχνιδια μετα απο κανα 20λεπτο σβηνει το εχω πανω σε μια βαση αποτι εχω προσεξει δεν εχει καμια τρελη θερμοκρασια τι πιστευετε να φτεει; ευχαριστω..
driftingcris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ποιες ειναι οι θερμοκρασιες? Και χωρις και με παιχνιδι
-jq- Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 CPU ετσι; in game core 0 - 70 C core 1 - 72 C normal core 0 - 58 C core 1- 62 C δεν γνωριζω και πολλα περι θερμοκρασιες αλλα δεν μου φενετε και τραγικη διαφορα.. (να σημειωσω οτι στο'' in game '' ειναι τα πρωτα λεπτα αφου το εχω ανοιξει)
driftingcris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Και ποσο στην καρτα γραφικων? Δες και μετα απο 10 λεπτα πχ
-jq- Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 δεν μου εμφανιζει κατι σε θερμοκρασια .. μονο τα Volt λεει (εχω την ATI mobility Randeon HD 530v)
driftingcris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Κατεβασε το MSI Afterburner και δες θερμοκρασια
-jq- Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 δοκιμασα αλλα δεν τις εμφανιζει.. υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα ;
Giorgos09 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 CPU ετσι; in game core 0 - 70 C core 1 - 72 C normal core 0 - 58 C core 1- 62 C δεν γνωριζω και πολλα περι θερμοκρασιες αλλα δεν μου φενετε και τραγικη διαφορα.. (να σημειωσω οτι στο'' in game '' ειναι τα πρωτα λεπτα αφου το εχω ανοιξει) Πιανει και 0C? Σε ιγκλου εισαι?
-jq- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Πιανει και 0C? Σε ιγκλου εισαι? ναι! μαλιστα αν το πετυχεις το πρωι πρωι πιανει και -8
sakis0547 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ειχα το ιδιο προβλημα..καθαρισε την ψυκτρα του επεξεργαστη και θα εισαι οκ,σιγουρα επιασε χνουδι.θελει ομως να ανοιξεις τον υπολογιστη..
sougiasdj Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Κανε update όλους τους drivers και μετά ακολουθησε την πιο πάνω συμβουλή. Αν δε θες να ανοίξεις απλα πάρε μια ηλεκτρική σκούπα και ρούφα σε χαμηλη ενταση οτι μπορεις απο την έξοδο.
driftingcris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Πιανει και 0C? Σε ιγκλου εισαι? Αυτο ειναι ο αριθμος του πυρινα. Πες και ποιες ειναι οι θερμοκρασιες μετα απο παραπανω gaming. Επισης, δες αμα λεει πουθενα θερμοκρασια στο catalyst Κανε update όλους τους drivers και μετά ακολουθησε την πιο πάνω συμβουλή. Αν δε θες να ανοίξεις απλα πάρε μια ηλεκτρική σκούπα και ρούφα σε χαμηλη ενταση οτι μπορεις απο την έξοδο. Προβλημα divers και να κανει shut down? Δεν νομιζω Τακη. Οσο για το καθαρισμα μην κανεις τιποτα ακομα. Να δουμε αν ειναι θερμοκρασια πρωτα
-jq- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 οι θερμοκρασιες του cpu ειναι καλες; τωρα ψαχνω να βρω την θερμοκρασια της καρτας.. μολις το βρω θα σας πω
Boltaz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 @ sakis0547 ναι το σκεφτικα και αυτο .. αλλα δεν τον εχω και πολυ καιρο τεσπα επειδη ομως δεν εχω ξανα ανοιξει λαπτοπ .. τι πρεπει να κανω; Αν εχει εγγυηση μην το ανοιξεις ...
sakis0547 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 παρε ενα spray πεπιεσμενου αερα.μην το ανοιξεις,αλλα να ξερεις ενα 90 τις εκατο αυτο ειναι το προβλημα..πρωτα αυτο δες και μετα ολα τα αλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα