8anos94 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Εκανα μια παραγκελεια στο πλαισιο με πιστωτικη οπου η πιστωτικη ειναι στο ονομα του πατερα μου μονο που εδωσα τα στοιχεια της μητερας μου οποτε με τα απο λιγο με πειραν τηλεφονο και μου λεναι οτι πρεπει τα στοιχεια που δηλωσα να ειναι ιδια με της καρτας (οταν ζηταγε τα στοιχεια της καρτας εββαλα το ονομα του πατερα μου εννοειται αυτο ) ομως ο πατερα μου ειναι ναυτικος και θα λειπει για αρκετο διαστημα και γιαυτο ερχεται η ερωτηση μου αμα βαλω ολα τα στοιχεια του πατερα μου και ο ταχυδρομος που θα το φερει δει τη μανα μου δεν θα της δωσει τα πραγματα ?? στο πλαισιο που ρωτισα μου ειπαν οτι να ναι ουτε που καταλαβα αυτο το λεω γιατι παραπολες φορες σε μαγαζι που παμε και ειναι η μητερα μου υπγραφη εκεινη και τα περνουμαι παρακαλω δοστε μου τα φωτα σας :/
PARASwrite Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 εγω ειχα παρει απο το πλαισιο ενα κινητο αλλα της μετριτης και οταν ηρθε σπιτι αλλος το παρελαβε διχως κανενα προβλημα
8anos94 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 με αντικαταβολη εχω ξαναπαραγκηλει κανονικα τα ειχα παρει και εγω αλλα μιλαμε για πιστωτικη και δεν ξερω τι παιζει ..
madboy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το σωστό εφόσον η πιστωτική είναι στο όνομα του πατέρα σου είναι να μην μπορέσεις να ολοκληρώσεις την συναλλαγή εφόσον θα υπογράψει άλλο άτομο εκτός του κατόχου. Η πιστωτική κάρτα είναι μόνο για ατομική χρήση απο τον κατόχο.
8anos94 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ενα φιλο μου που ρωτησα λεει γινεται αρκει να εχω την ταυτοτητα του μαζι η μια φοτοτυπια απο την ταυτοτητα ισχυει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα