trellakias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Χαιρετω την παρεα! Παιδια το προβλημα μου ειναι το εξης. Εχω ενα δισκο 500gb τον οποιο εχω win xp. Αποφασισα να τον χωρισω σε 2 partitions και να εγκαταστησω στο καινουργιο part παλι λειτουργικο xp. Στο ενα θα εχω τα xp για να σερφαρω να γραφω ταινιες κλπ ενω στο αλλο θα εχω προγραμματα για το home studio μου που θελεω να τρεχω. Το προβλημα.. Χωρησα το δισκο με το EASEUS PARTITION MASTER ολα οκ αλλα.. Οταν τρεχω το cd εγκαταστασης των xp και φτανω στο σημειο να εγκαταστησω μου εμφανιζει μονο το ενα διαμερισμα με το c μονο! Που εκανα πατατα? Καποια ρυθμιση απο το easeus ωστε να αλλαξει κατι? Ας με βοηθησει καποιος παρακαλω πολυ γιατι εχω πελαγωσει παρα πολυ. ΥΣ Σαν μοναδα δισκου στο υπολογιστης μου το εμφανιζει κανονικα ΥΣ 2 το γυρισα απο logical ου το ειχε σε primary αλλα χωρις καποιο αποτελεσμα ΒΟΗΘΕΙΑ??
nikomas50 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Να υποθέσω ότι έχεις κάνει format και στα δυο partition!
trellakias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Να υποθέσω ότι έχεις κάνει format και στα δυο partition! Τι format να κανω αφου εχω ηδη το λειτουργικο πανω στο partition του c Δεν το καταλαβα αν μπορεις να μου το αναλυσεις
nikomas50 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 1. Μετά τη μετατροπή της κατάτμησης από logical σε primary στη διαχείριση δίσκων, βλέπεις κανονικά και ανοίγεις τη δεύτερη αυτή κατάτμηση στο "Ο υπολογιστής μου" χωρίς να σου ζητά να κάνεις διαμόρφωση; 2. Την εγκατάσταση του νέου λειτουργικού προσπαθείς να την κάνεις μέσα από το πρώτο ή ξεκινώντας τον υπολογιστή με το CD των Windows;
trellakias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 1. Μετά τη μετατροπή της κατάτμησης από logical σε primary στη διαχείριση δίσκων, βλέπεις κανονικά και ανοίγεις τη δεύτερη αυτή κατάτμηση στο "Ο υπολογιστής μου" χωρίς να σου ζητά να κάνεις διαμόρφωση; 2. Την εγκατάσταση του νέου λειτουργικού προσπαθείς να την κάνεις μέσα από το πρώτο ή ξεκινώντας τον υπολογιστή με το CD των Windows; Φιλε μου ναι το βλεπω κανονικα σαν δισκο απο το υπολογιστης μου. Την εγκατασταση με cd των win θα την κανω αλλα... ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ η μ@λ@κια ηταν δικη μου. Απλα λογω αγχους και βεβιασμενων κινησεων οταν εβαζα το cd εγκαταστασης και με πηγαινε στο μενου για να εγκαταστησω μου βγαζε το διαμερισμα c που εχω σαν υπαρχων δισκος αλλα δεν πατησα ποτε enter για να μου δωσει επιλογες αν θελω να εγκαταστησω στο ηδη υπαρχων διαμερισμα η στον unlocated χωρο που βρισκοταν ακριβως απο κατω Οποτε τυχαια πατησα το enter για να δω κατι και τοτε το καταλαβα Σ ευχαριστω ομως παρα πολυ για τις απαντησεις σου και το χρονο που διαθεσες να σαι καλα φιλε μου Το προβλημα λυθηκε :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα