zHsHs_87 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Καλησπερα παιδια για ακομα μια φορα χρειαζομαι τη βοηθεια σας για ενα θεμα που με προβλιματιζει λοιπον εχω ενα toshiba nb200 προσφατα εβαλα τα win7 starter δουλευει κανονικα δεν εχει κανενα προβλιμα!!! του εχω βαλει 2gb ram και 60gb vertex 2 εκανα εγγατασταση το λογισμικο και εχω το εξις περιεργο με το φωτισμο δλδ: οταν αυξανω το φωτισμο αυτος χαμιλωνει και οταν το χαμιλωνω αυτος αυξανει το κανω απ τις ρυθμησεις και το αλλο θεμα ειναι οτι ενω το fn πληκρο δουλευει κανονικα και το f8 επισης οταν τα παταω δεν κληνει η ασυρματι καιρεα!!! ξερει κανεις που μπορει να οφειλοντε αυτα τα δυο??? καταταλα το pc λειτουργει κανονικα χωρεις καποιο θεμα ειναι το δευτερο λειτουγικο που κατεβασα και εχει αυτα τα δυο λαθει μπορει να φταει αυτο ή το pc??? μηπως καποιοι driver???
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Πάνε στην σελίδα της toshiba και βρες τα συνοδευτικά προγραμματάκια ,αυτά ευθύνονται για το τη θα κάνουν τα πλήκτρα.
zHsHs_87 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 την εχω βρει ειναι η παρακατω ξερεις πιο πρεπει να εγγαταστισω??? nb 200 driver
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα