spy28 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Γειά σε όλους , ο σκληρός δίσκος τού PS3 μου έχει πιθανότατα χαλάσει (corrupted data, firmware και errors καθε 5 δευτερα) και γι αυτό ψάχνω για καινούργιο. 1) Που μπορώ να βρω σκληρό δίσκο για PS3 ? Εχώ ψάξει αρκετά στο internet και δν βρίσκω 2) Το PS3 είναι 320 gb SLIM , πρέπει αναγκαία και ο σκληρός ο καινουργιος να είναι 320gb? δν θα λειτουργίσει αν πάρω ας πούμε 160gb?
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 εγγυηση δεν εχεις σιγουρα; για δισκο θα κοιταξεις εσωτερικους δισκους λαπτοπ που να μην ξεπερνουν σε υψος τα 9.5mm.Η χωρητικοτητα δεν παιζει κανενα ρολο παρα μονο οι διαστασεις. Τσεκαρε μια και το manual εχει αναλυτικες οδηγιες για το πως να αλλαξεις τον δισκο!
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 τα saves σου κανε backup αν δεν το εχεις ηδη κανει και ενα sync τα trophies σου ωστε να μεταφερθουν στον επομενο δισκο!!!
spy28 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Τα έχω χασει απο καιρό όλα μου τα saves δν άνοιγε το PS3 , έλεγε data corrupted και έπρεπε να κάνω format το προβλημα σηνεχισε να υπάρχει όμως
leftka Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 http://www.e-shop.gr/toshiba-mq01abd050-500gb-sata2-p-PER.333596παιδια μηπως ξερετε να μου πειτε αν αυτος ο σκληρος δισκος κανει για το ps3 (12gb)??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα