Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία νέα ενημέρωση λογισμικού του Lumia 800 τριπλασιάζει σχεδόν τη διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής, σύμφωνα με αναφορές που έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα WPCentral. Η αναβάθμιση έγινε αρχικά διαθέσιμη στη Σιγκαπούρη και έχει ως αριθμό έκδοσης το 12070. Προγραμματιστές του xda forum αναφέρουν ότι μετά την αναβάθμιση η κατανάλωση μπαταρίας της συσκευής σε κατάσταση αδράνειας έχει πέσει περίπου στα 70mA, σε αντίθεση με την κατανάλωση των 150mA στην έκδοση του λογισμικού που συνόδευε τη συσκευή κατά την πρώτη κυκλοφορία της.

Άλλες βελτιώσεις της νέας έκδοσης υπάρχουν στη διαχείριση της φωτεινότητς της οθόνης καθώς και στην απόδοση του λευκού χρώματος της video κάμερας, πρόβλημα που εντοπίσαμε και στην παρουσίαση του insomnia.gr . Επίσης έχει δρομολογηθεί ένα θέμα σχετικά με τα μπάσα του ήχου του Lumia 800, ενώ αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά που δεν είναι ενεργοποιημένα επισήμως, όπως η λειτουργία πανοράματος και η λήψη φωτογραφιών μετά από αντίστροφη μέτρηση.

P1080268.jpg

Η αναβάθμιση πρόκειται να γίνει διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους της συσκευής μέχρι το τέλος τη εβδομάδας.

Link.png Site: slashgear.com

Δημοσ.

μπράβο για τη σχετικά γρήγορη ανταπόκριση τους σε τέτοιο σημαντικό ζήτημα.. αν και σαν Nokia δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό!!!

Δημοσ.

Αν και στο δικό μου άλλο ήταν το πρόβλημα (2 φορές service λόγο power/lock button) είναι ευχάριστη εξέλιξη. Η μπαταρία με νορμάλ χρήση κρατούσε πάνω κάτω όσο μου κρατούσε και το iphone 4 και το galaxy s2 μου... οτιδήποτε πάνω από αυτό είναι καλοδεχούμενο.

Δημοσ.

Μου φαίνεται παραπλανητικός ο τίτλος. Αν ειναι μονο αυτά που διαβάζω, τοτε πιθανών να 3πλασιαζεται σε standby. Σε χρηση θα ειναι ιδία.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μου φαίνεται παραπλανητικός ο τίτλος. Αν ειναι μονο αυτά που διαβάζω, τοτε πιθανών να 3πλασιαζεται σε standby. Σε χρηση θα ειναι ιδία.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Νταξ, δεν είσαι και όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι.

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού. Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος κι αν όλες οι παραπάνω αλλαγές ισχύουν σίγουρα είναι καλοδεχούμενες γιατί χρειάζονται. Εγώ βέβαια αντιμετώπισα άλλο πρόβλημα. Ορισμένες φορές την ώρα που καλώ κάποιον κάνει επανεκκίνηση. Ελπίζω να είναι θέμα software και όχι hardware.

Δημοσ.

Νταξ, δεν είσαι και όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι.

Ε ναι, έτσι είναι.. Περνάει τις περισσότερες του ώρες το κινητό κοιμησμένο.

Δημοσ.

Ε ναι, έτσι είναι.. Περνάει τις περισσότερες του ώρες το κινητό κοιμησμένο.

Ναι, αλλά όσο κάψει κοιμισμένο θα το κάψει σε 20min gaming/media playing.

Δημοσ.

μια βελτιωση μπορει να την εχει αλλα τετοια διαφορα δεν νομιζω να εχει

ειναι πιο πολυ για να την προωθηση των πωλησεων

οπως να εχει διαφημιση σε καθε καναλι σαν να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο

φυσικα αποψη μου

Δημοσ.

Μακάρι να το είχαμε και σε κινητα με το android γιατι σε όλα τα HDTV έχουμε πρόβλημα...

Δημοσ.

Το έχω κάνει με cab sender εδώ και μια βδομάδα περίπου, 3πλασιασμό δεν είδα, αλλά σίγουρα μεγάλη βελτίωση.

Με βαριά χρήση δηλαδή είανι μικρότερη διαφορά, αλλά όποιος το έχει αρκετά σε αναμονή, εκεί θα έχει μεγάλη διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...