nikititas3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Γεια σας. Έχω το παραπάνω κινητό το οποίο το αγορασα μέσω ebay. Μιας και είναι αμερικανικό το έκανα jailbreak. Όλα μια χαρά. Γίνεται να το αναβαθμισω σε ios 4 η και παραπάνω; Τώρα έχω ios 3.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Γεια σας. Έχω το παραπάνω κινητό το οποίο το αγορασα μέσω ebay. Μιας και είναι αμερικανικό το έκανα jailbreak. Όλα μια χαρά. Γίνεται να το αναβαθμισω σε ios 4 η και παραπάνω; Τώρα έχω ios 3.1 Οχι. Η τελευταια εκδοση που παιρνει το 2G ειναι η 3.x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μεχρι την 3.1.3 μπορεις να εχεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eliaskat Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 3,1,3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutoukos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 το 2g εχει gps; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 το 2g εχει gps; Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα