Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η έκπτωση είναι ανά δίμηνο. Αν έχεις ζητήσει μηνιαίο λογαριασμό η έκπτωση πάει στα 1.25 το μήνα. Αν κατάλαβα καλά από επικοινωνία μαζί τους, το έχουν σταματήσει γενικώς, ισχύει μόνο για αυτούς που έχουν ήδη πληρώσει 3-4 λογαριασμούς με έκπτωση. Βασικά, έχουν μια λίστα και κοιτάνε αν είσαι μέσα.

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μολις ολοκληρωσεις την πληρωμη αναφερει κατω κατω η σελιδα οτι θα εχεις εκπτωση 2.5 ευρω για διμηνιαιο και 1.25 για μηνιαιο λογαριασμο. (πληρωνω σχεδον απο την αρχη βεβαια με αυτον τον τροπο, καπου 2 χρονια)

Δεν ξερω αν το βγαζει και σε νεους πελατες και μετα ψαχνουν το ονομα τους στην λιστα για αν δουν αν ειναι παλιοι. Απλα μου φαινεται λιγο περιεργο να "κοιτανε λιστες".

Ας μας πει καποιος νεος σε αυτο τον τροπο πληρωμης αν γραφει μετα την συναλλαγη το περι εκπτωσης ωστε να ξερουν οσοι το εμαθαν τωρα αν υπαρχει λογος να το προτιμουν η οχι.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το βγαζει και σε νεους πελατες και μετα ψαχνουν το ονομα τους στην λιστα για αν δουν αν ειναι παλιοι. Απλα μου φαινεται λιγο περιεργο να "κοιτανε λιστες".

Δυο φορές πάντως που μίλησα μαζί τους, ψάξανε σε λίστα να δουν αν το δικαιούμαι. 

• Moderators
Δημοσ.

H εκπτωση κατα πασα βεβαιοτητα μπαινει αυτοματα. Το οτι κοιτανε μια λιστα ισως γινεται για να δουν πως εκανες την τελευταια πληρωμη σου, αν ηταν μεσω της σελιδας τους ή οχι, η αν δεν ισχυει τον τελευταιο καιρο, κοιτανε ποτε εκανες πρωτη φορα τετοια πληρωμη, ωστε να σου πουν αν δικαιουσαι η οχι.

Παντως πιστευω οτι σε οποιον γραφει το συστημα μετα την πληρωμη οτι θα εχει εκπτωση στον επομενο, την δικαιουται. Αν οχι μπαζει πολυ το συστημα τους.

Δημοσ.

Χαίρετε,

επειδή δε βρήκα άλλη κατηγορία για προσφορές, ποστάρω εδώ

την έκπτωση 2,5 € / λογαριασμό, που έχουν όσοι πληρώσουν το λογαριασμό του ΟΤΕ μέσω του site του ΟΤΕ.

http://oteshop.ote.gr/portal/page/portal/OTESHOP/MainPageOTESHOP

Είναι όπως λέει στο site, μια πιλοτική κίνηση μόνο για το 2012.

Παρακαλώ τους admins να μετακινήσουν το topic σε άλλη κατηγορία, αν κρίνεται απαραίτητο.

Ευχαριστώ

to link ισχύει;

• Moderators
Δημοσ.

Οχι γιατι δεν υπαρχει πλεον καν το oteshop, εγινε οτε το σαιτ εδω και λιγο καιρο

Εδω εισαι (θα το αλλαξω και στο πρωτο ποστ)

https://www.ote.gr/web/guest/epayment

Ας μας πει καποιος νεος σε αυτο τον τροπο πληρωμης αν γραφει μετα την συναλλαγη το περι εκπτωσης ωστε να ξερουν οσοι το εμαθαν τωρα αν υπαρχει λογος να το προτιμουν η οχι.

Περιμενω και σε αυτο απαντησεις, αν δεν ισχυει σε "νεους" να κλειδωσει το θεμα.

Δημοσ.

H εκπτωση κατα πασα βεβαιοτητα μπαινει αυτοματα. Το οτι κοιτανε μια λιστα ισως γινεται για να δουν πως εκανες την τελευταια πληρωμη σου, αν ηταν μεσω της σελιδας τους ή οχι, η αν δεν ισχυει τον τελευταιο καιρο, κοιτανε ποτε εκανες πρωτη φορα τετοια πληρωμη, ωστε να σου πουν αν δικαιουσαι η οχι.

Παντως πιστευω οτι σε οποιον γραφει το συστημα μετα την πληρωμη οτι θα εχει εκπτωση στον επομενο, την δικαιουται. Αν οχι μπαζει πολυ το συστημα τους.

Μου τονίσανε πως δικαιούμαι την έκπτωση επειδή πληρώνω με αυτόν τον τρόπο αρκετό καιρό τώρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου τονίσανε πως δικαιούμαι την έκπτωση επειδή πληρώνω με αυτόν τον τρόπο αρκετό καιρό τώρα. 

Και εγώ που πήρα τηλέφωνο, μου είπανε οτι όλοι όσοι πληρώνουν τον λογαριασμό τους ηλεκτρονικά δικαιούνται την έκπτωση.

Μου φαίνεται θα αρχίσω να μαζεύω λογαριασμούς για να πληρώνω, φίλων ξαδέρφων θείων κτλπ...

Δημοσ.

Σε περίπτωση που εκμεταλλευτείς την έκπτωση, σου κάνουν αυτόματα και ανανέωση συμβολαίου για ένα χρόνο; Αν ξέρεις κανείς σίγουρα, ας μας πει... Την έχω πατήσει στο παρελθόν γι αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που εκμεταλλευτείς την έκπτωση, σου κάνουν αυτόματα και ανανέωση συμβολαίου για ένα χρόνο; Αν ξέρεις κανείς σίγουρα, ας μας πει... Την έχω πατήσει στο παρελθόν γι αυτό ρωτάω.

Σίγουρα αν πληρώσεις ηλεκτρονικά δεν θα σου κάνουν ανανέωση συμβολαίου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και 2-3 λογαριασμούς δεν μου έβαζαν την έκπτωση, πήρα τηλ μετά απο αρκετό καιρό που το αμέλησα καθώς πίστευα πως θα διορθωθεί μόνο του.Ζήτασαν τηλέφωνο και αφμ έψαξαν κάτι και μου βεβαίωσαν πως θα πάρω την έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό, μάλιστα ρώτησα 2-3 φορές αν θα μπεί όλο το ποσό (πχ 3λογαριασμοί χ 2,5Ε) και είπε ναι.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και στις δύο γραμμές που πληρώνω, λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να έρθει ο πρώτος με την έκπτωση

Δημοσ.

Ενώ έπερνα κανονικά την έκπτωση εδώ και 2 λογαριασμούς bye-bye. Ειχα πάρει και τηλεφωνο και μου είπαν οτι απο λάθος δεν την πήρα στον προ-τελευταίο λογαριασμό και με διαβεβαίωσαν οτι στον επόμενο θα υπήρχε κανονικά η εκπτωση. Πριν λίγες μέρες ήρθε ο λογαριασμός χωρίς πάλι την έκπτωση.

Δημοσ.

Τι στο καλό, τώρα το περνάμε, τώρα όχι, μας τηλεφωνείτε, οκ θα το βάλουμε από τον επόμενο...

Δεν έχουν μηχανογραφικό σύστημα να βλέπει ποιος και τι και να μπαίνει αυτόματα η έκπτωση; Με το χέρι τα περνάνε κάθε δίμηνο και μερικά ξεμένουν;

Δημοσ.

Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η έκπτωση ισχύει μόνο για τους παλιούς πελάτες, οι καινούριοι δεν μπορούνε να πάρουνε την έκπτωση.. :(

Δημοσ.

Εγώ που είχα πάρει την έκπτωση μετά την λήξη με έβαλαν και και πλήρωσα τέλος για την ύπαρξη έκπτωσης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...