kyriosotinanai Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Οι τελευταίοι ένας - δύο λογαριασμοί μου δεν έχουν την έκπτωση και δεν έχω πάρει τηλέφωνο... Θα σας πω εάν συνετίστηκαν από μόνοι τους...
evmenis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μήπως έτσι και αλλιώς θα έμπαινε η έκπτωση σε επόμενο λογαριασμό και χωρίς να τους πάρεις τηλ;Οχι για αυτο ειπα οτι μου εκανε εντυπωση. Εψαχνε σε καποια λιστα το τηλεφωνο μου και αφου με βρηκε ειπε οτι θα μου βαλει την εκπτωση πισω αλλα δεν ηξερε αν προλαβαινε για τον επομενο λογαριασμο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ενημερωνω: Ανοιξα σημερα το λογαριασμο περιμενοντας οτι θα απουσιαζει η εκπτωση. Παρουσα ηταν ομως, δεν ειναι γενικο.
janisxt Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Υπαρχει δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική κάρτα ή μόνο με πιστωτική :
djuan1988 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Υπαρχει δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική κάρτα ή μόνο με πιστωτική : Πληρώνω εδώ και χρόνια με χρεωστική της Πειραιώς.
dith Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Ενημερωνω: Ανοιξα σημερα το λογαριασμο περιμενοντας οτι θα απουσιαζει η εκπτωση. Παρουσα ηταν ομως, δεν ειναι γενικο. Εμένα έλειπε το 2,5αρι και πήρα τηλέφωνο για την σχετική μίρλα. Ευτυχώς δε πηρε πανω απο 5λεπτο Ήθελα να ξερα αν θα διορθωνόταν μόνο του, το "συστημικό λάθος" που ανέφερε η κοπελιά στο τηλέφωνο!
Antwni Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Παιδιά το ίδιο ισχύει και για cosmote? Ξέρετε τίποτα? Sorry αν είμαι off topic αλλά είδα αυτό εδώ... http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_apektise_visa/section/COSMOTE_Mastercard_Prs Ισχύει ακόμα αυτό με τα 2.5 ευρώ?
teodor_ch Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Παιδιά το ίδιο ισχύει και για cosmote? Ξέρετε τίποτα? Sorry αν είμαι off topic αλλά είδα αυτό εδώ... http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_apektise_visa/section/COSMOTE_Mastercard_Prs Ισχύει ακόμα αυτό με τα 2.5 ευρώ? ψάξε για δικό μου ποστ πιο πίσω εγώ την έχω και κερδίζω 3% απο τις αγορές με την κάρτα και την επιστροφή της eurobank
Technology fan Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Που πήρατε τηλ? και εγώ άνοιξα το λογαριασμό και τίποτα...
Antwni Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Που πήρατε τηλ? και εγώ άνοιξα το λογαριασμό και τίποτα... Φαντάζομαι για να πάρεις την έκπτωση πρέπει να έχεις ηλεκτρονικό λογαριασμό... Να σου έρχεται στο e-mail σου ο λογαριασμός και όχι σε χαρτί... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...
Technology fan Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν χρειάζεται το mail, πληρώνεις ηλεκτρονικά χωρίς να σου ζητάει στοιχεία, μόνο τον αριθμό λογαριασμού ζητάει. απλά δεν είχα την έκπτωση... Που να πάρω τηλέφωνο για να μου βάλουν την έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό, όπως ακούστηκε ήδη στο θέμα...
johny1908 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 παιδια αυτο ισχυει μονο για τηλεφωνία?η υπαρχει περιπτωση να ισχυει και μονο για οτε τβ?αν ειναι ετσι η μηνιαια συνδρομη για το δορυφορικο πακετο παει στα 22,40
Προτεινόμενες αναρτήσεις