Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τελευταίοι ένας - δύο λογαριασμοί μου δεν έχουν την έκπτωση και δεν έχω πάρει τηλέφωνο... Θα σας πω εάν συνετίστηκαν από μόνοι τους...  :fear:

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως έτσι και αλλιώς θα έμπαινε η έκπτωση σε επόμενο λογαριασμό και χωρίς να τους πάρεις τηλ;

Οχι για αυτο ειπα οτι μου εκανε εντυπωση.

Εψαχνε σε καποια λιστα το τηλεφωνο μου και αφου με βρηκε ειπε οτι θα μου βαλει την εκπτωση πισω αλλα δεν ηξερε αν προλαβαινε για τον επομενο λογαριασμο.

• Moderators
Δημοσ.

Ενημερωνω: Ανοιξα σημερα το λογαριασμο περιμενοντας οτι θα απουσιαζει η εκπτωση. Παρουσα ηταν ομως, δεν ειναι γενικο.

Δημοσ.

Υπαρχει δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική κάρτα ή μόνο με πιστωτική :

Πληρώνω εδώ και χρόνια με χρεωστική της Πειραιώς.

Δημοσ.

Ενημερωνω: Ανοιξα σημερα το λογαριασμο περιμενοντας οτι θα απουσιαζει η εκπτωση. Παρουσα ηταν ομως, δεν ειναι γενικο.

Εμένα έλειπε το 2,5αρι και πήρα τηλέφωνο για την σχετική μίρλα. Ευτυχώς δε πηρε πανω απο 5λεπτο

Ήθελα να ξερα αν θα διορθωνόταν μόνο του, το "συστημικό λάθος" που ανέφερε η κοπελιά στο τηλέφωνο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το ίδιο ισχύει και για cosmote?

Ξέρετε τίποτα?

Sorry αν είμαι off topic αλλά είδα αυτό εδώ...

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_apektise_visa/section/COSMOTE_Mastercard_Prs

Ισχύει ακόμα αυτό με τα 2.5 ευρώ?

ψάξε για δικό μου ποστ πιο πίσω

εγώ την έχω και κερδίζω 3% απο τις αγορές με την κάρτα και την επιστροφή της eurobank

Δημοσ.

Που πήρατε τηλ? και εγώ άνοιξα το λογαριασμό και τίποτα...

Φαντάζομαι για να πάρεις την έκπτωση πρέπει να έχεις ηλεκτρονικό λογαριασμό...

Να σου έρχεται στο e-mail σου ο λογαριασμός και όχι σε χαρτί...

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται το mail, πληρώνεις ηλεκτρονικά χωρίς να σου ζητάει στοιχεία, μόνο τον αριθμό λογαριασμού ζητάει. απλά δεν είχα την έκπτωση... Που να πάρω τηλέφωνο για να μου βάλουν την έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό, όπως ακούστηκε ήδη στο θέμα...

Δημοσ.

παιδια αυτο ισχυει μονο για τηλεφωνία?η υπαρχει περιπτωση να ισχυει και μονο για οτε τβ?αν ειναι ετσι η μηνιαια συνδρομη για το δορυφορικο πακετο παει στα 22,40

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...