Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ηταν σιγουρα υπαλληλος ή ηταν ο καθαριστης που του λερωθηκε το μπλουζακι και βρηκε ενα σαν αυτα που φορανε οι υπαλληλοι και ειπε ας εξυπηρετησω και κανενα παλικαρι αφου τωρα δεν εχω και τιποτα να κανω?Παιζει παντως..... :fear:

Αφου δεν σου ειπε τιποτα οτι μολις βγηκε και η καινουρια LDSL στα 100mbps να σε δωσει το μυαλο στα χερια παλι καλα.

Παντως περα απο την πλακα αν ισχυει η εκπτωση στο μηνιαιο θα ειναι στα 1,25 για καθε μηνα και οχι 2,5 γιατι αν ηταν στα 2,5 θα τους αλλαζαν ολοι τους λογ/σμους την επομενη μερα για να τους ερχεται καθε μηνα και να γλιτωνουν και 5 ευρω το διμηνο.

Με την ιδια λογικη θα ειχαν ολοι F2G2 με 10λεπτα το λεπτο χρεωση αλλα δεν εχουν ;) (οπως και αλλα πολλα παραδειγματα-το μαρκετιν εχει πολλες πορτες)

Ρωταω γιατι δεν αναφερει πουθενα στα ψιλα γραμματα της -2.5€ εκπτωσης για διμηνο, απλα μιλαει για "επομενο λογαριασμο", επισης ουτε στον μηνιαιο αναφερει τιποτα για εκπτωση με πληρωμη μεσω www.οτεσοπ. Μονο στην πραξη αν δουμε τι εχει συμβει λοιπον, αφου στα θεωρητικα απαντηση δεν υπαρχει.

Λες να μου εκανε αιτηση για VDSL, μου εδωσε εξοπλισμο και εβαλε το ονοματεπωνυμο του στα χαρτια o καθαριστης; :P

ADD

Να ξαναρωτησω λοιπον γιατι η ερωτηση εμεινε μια σελιδα πισω...

Εχει βαλει κανεις μηνιαιο λογαριασμο; Εχει παρει εκπτωση στον επομενο; Αν ναι ποση;

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο μηνιαίος λογαριασμός είναι διαθέσιμος ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.

Θα συνεχίσει παράλληλα να έρχεται κανονικά σε χαρτί κάθε 2 μήνες, τώρα το τι θα εμφανίζεται εκεί και πως θα γίνει η έκπτωση είναι άλλο θέμα

Δημοσ.

Εμ, ελα ντε; Αυτο ρωταω, ΑΝ μαλιστα καταρχην ισχυει στο μηνιαιο. Γιατι μου φανηκε εντελως ασχετος ο υπαλληλος, μεχρι οτι δεν μπορεις να γυρισεις σε ADSL (τις πρωτες μερες) μου ειπε αν η VDSL σου δεν παει καθολου καλα. Την παντρευεσαι!!! λολ

Ο προηγούμενος λογαριασμός μου τελείωνε μέσα Οκτώβρη (διμηνιαίος, χάρτινος). Το πλήρωσα ηλεκτρονικά και μου έδωσε -2,5ε στον επόμενο. Έκανα αίτηση αρχές Νοέμβρη για μηνιαίο (που θεωρητικά κόβει τελείως το χάρτινο) και μου ήρθε μέσα Νοέμβρη στο e-mail με attachment ο λογαριασμός όπως ακριβός ήταν ο χάρτινος - φυσικά μισή τιμή λόγο μηνιαίου.

Πλήρωσα ηλεκτρονικά και μου έγραψε ότι πιστώθηκαν πάλι -2,5ε στον επόμενο. Θεωρώ λοιπόν ότι τα 2,5ε τα παίρνω σε κάθε μήνα, άρα σύνολο -5ε το δίμηνο.

Γενικά δηλαδή ισχύει:

Χάρτινος = διμηνιαίος με -2,5ε το δίμηνο για ηλεκτρονική πληρωμή Η'

Ηλεκτρονικός = μηνιαίος με -2,5ε το μήνα δλδ -5ε το δίμηνο για ηλεκτρονική πληρωμή.

• Like 2
Δημοσ.

Ο προηγούμενος λογαριασμός μου τελείωνε μέσα Οκτώβρη (διμηνιαίος, χάρτινος). Το πλήρωσα ηλεκτρονικά και μου έδωσε -2,5ε στον επόμενο. Έκανα αίτηση αρχές Νοέμβρη για μηνιαίο (που θεωρητικά κόβει τελείως το χάρτινο) και μου ήρθε μέσα Νοέμβρη στο e-mail με attachment ο λογαριασμός όπως ακριβός ήταν ο χάρτινος - φυσικά μισή τιμή λόγο μηνιαίου.

Πλήρωσα ηλεκτρονικά και μου έγραψε ότι πιστώθηκαν πάλι -2,5ε στον επόμενο. Θεωρώ λοιπόν ότι τα 2,5ε τα παίρνω σε κάθε μήνα, άρα σύνολο -5ε το δίμηνο.

Γενικά δηλαδή ισχύει:

Χάρτινος = διμηνιαίος με -2,5ε το δίμηνο για ηλεκτρονική πληρωμή Η'

Ηλεκτρονικός = μηνιαίος με -2,5ε το μήνα δλδ -5ε το δίμηνο για ηλεκτρονική πληρωμή.

είσαι σίγουρος για αυτό -5 το δίμηνο?

Μηνιαίο λογαριασμό πως βγάζεις? πρέπει να πας απο κατάσττημα ή online?

Δημοσ.

είσαι σίγουρος για αυτό -5 το δίμηνο?

Μηνιαίο λογαριασμό πως βγάζεις? πρέπει να πας απο κατάσττημα ή online?

Είμαι σίγουρος ότι στο πρώτο μηνιαίο μου έδωσε -2,5 στον επόμενο (επίσης μηνιαίο) και όχι 1,25 που θα ήταν το "λογικό". Τώρα αν στον επόμενο μηνιαίο δε μου δώσει θα το δω σε κάνα μήνα, αλλά δε νομίζω ένα μήνα να σου δίνει -2,5 και τον επόμενο 0.

Αν έχεις ήδη account e-bill είναι σχετικά εύκολο μέσα από το site να τον ενεργοποιήσεις. Αν όχι πρέπει πρώτα να κάνεις e-bill (αν θυμάμαι καλά ηλεκτρονική αίτηση + φωτοτυπία ταυτότητας με e-mail) και μετά ενεργοποιείς το μηνιαίο.

Δημοσ.

Εμ, ελα ντε; Αυτο ρωταω, ΑΝ μαλιστα καταρχην ισχυει στο μηνιαιο. Γιατι μου φανηκε εντελως ασχετος ο υπαλληλος, μεχρι οτι δεν μπορεις να γυρισεις σε ADSL (τις πρωτες μερες) μου ειπε αν η VDSL σου δεν παει καθολου καλα. Την παντρευεσαι!!! λολ

Αν δεν δουλεύει η VDSL σου απλά κουμπώνεις το παλιό το Modem και δουλευεις σε adsl. Το πότε θα σε γυρίσουν δεν σε απασχολεί αφού δεν μένεις χωρίς υπηρεσία.

• Moderators
Δημοσ.

H vdsl αν δουλευει το ιδιο η και χαμηλοτερα με την adsl η αν κλειδωνει σε ADSL διαμορφωση το vdsl router και εχεις οτι ειχες και πληρωνεις για VDSL, αυτο κατα τη γνωμη μου δεν λεγετε υπηρεσια αλλα μαλακια. Δεν θα το δεχομουν ποτε. Διαβαζουμε λοιπον στα φορουμς οτι εχεις 15 μερες να ζητησεις να πας σε αυτες τις περιπτωσεις adsl πισω. Αν σε αυτο που λες παραπανω προυποθετεις οτι πληρωνεις την τιμη του ADSL και οχι του VDSL οσο δεν εχεις παραπανω ταχυτητες τοτε συμφωνουμε. Αλλα δεν γινεται αυτο.

zealavor, για να δουμε, καλο ακουγεται. Υπομονη μεχρι να ερθει ο πρωτος μηναιος να το επιβεβαιωσει! :)

Thanks.

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύουν ακόμη τα 2.5 ευρώ?

Αν ναι δώστε link.

Δεν υπάρχει κάπου σε link που να το επιβεβαιώνει (το site του ΟΤΕ είναι...να μη πω)

Σε μένα που πλήρωσα τη προηγούμενη βδομάδα, το έγραψε στην απόδειξη πληρωμής όπως λέω παραπάνω.

Δε χάνεις κάτι να πληρώσεις online πάντως...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός και δε γράφει πουθενά για την έκπτωση των 2,5 ευρώ. Μας τελείωσε;

Δημοσ.

εγω πυ πληρωσα πριν κανα μηνα ισχυε κανονικα

Και μένα μέχρι στιγμής κανονικά έμπαινε η έκπτωση. Ο νέος λογαριασμός δε λέει για έκπτωση!

Δημοσ.

<p>Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός και δε γράφει πουθενά για την έκπτωση των 2,5 ευρώ. Μας τελείωσε;</p>

Οταν έκανες την πληρωμή σου έβγαλε ότι θα έχεις έκπτωση στο λογαριασμό;

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...