ask Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 οσον αφορα την cosmote πηρα χ9ες τηλεφωνο για ανανεωση να δω επιδοτηση κλπ κ μειπε μια νεα....προσφορα ασχετη με προγραμματα..διαλεγεις μια μερα λεει που θες και μιλας τσαμπε προς ολα τα δικτυα..happy day φαση.. το ξερει κανεις αλλος?χωρις οικονομικη επιβαρυνση μου ειπε..ρωτησα..
Porg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Λίγο καθυστερημένα αλλά μόλις το επιβεβαίωσα, η έκπτωση των 2,5Ε ισχύει ακόμη
mikegad Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Λίγο καθυστερημένα αλλά μόλις το επιβεβαίωσα' date=' η έκπτωση των 2,5Ε ισχύει ακόμη[/quote'] Οτι να ναι λέει ο καθενας στον ΟΤΕ. Εμενα μου λενε οτι σταματησε ,εσενα οτι ισχυει.Κατα τα αλλα σοβαρη εταιρια...
Porg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Οτι να ναι λέει ο καθενας στον ΟΤΕ. Εμενα μου λενε οτι σταματησε ,εσενα οτι ισχυει.Κατα τα αλλα σοβαρη εταιρια... Δεν το έμαθα απτο τηλ, μόλις πλήρωσα λογαριασμό και αναφέρει στην απόδειξη πως υπάρχει έκπτωση Επίσης είχα πληρώσει έτσι και τον προηγούμενο πριν δύο μήνες, η έκπτωση πέρασε κανονικά αν και στη προηγούμενη απόδειξη δεν ανέφερε πως θα γίνει έκπτωση
k_dinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πλήρωσα στις αρχές του μήνα αλλά η απόδειξη δεν έγραψε κάτι για έκπτωση..
kifinas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Στην απόδειξη δεν φαίνεται ξεχωριστά η έκπτωση αλλά υπάρχει στο συνολικό ποσό. Παλιά έγραφε με μεγάλα γράμματα την έκπτωση στο site, κάτι που πλέον δεν βρίσκω. Όμως στο ebill, στους λογαριασμούς γράφει ξεκάθαρα "Ποσό έκπτωσης στον επόμενο λογαριασμό(€) 2,50"
Porg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα το πλήρωσα, φαίνεται και στην απόδειξη πληρωμής η έκπτωση. Και παλαιότερα φαινόταν στην απόδειξη, για ένα διάστημα το καλοκαίρι δεν το έγραφαν αλλά απότι είδα στον λογαριασμό τη πέρασαν κανονικά
harris78 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Στον προηγούμενο λογαριασμό δεν μου είχε την εκπτωση. Στον τελευταίο την είχε... Ότι θέλουν κάνουν μου φαίνεται...
JimGer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως που επικοινώνησα γιατί δεν είχα έκπτωση στο λογαριασμό και με πήραν πίσω από το αρμόδιο τμήμα μου είπαν ότι για όσους είχαν κάνει την πρώτη πληρωμή μέχρι και 23/7 ισχύει μέχρι το τέλος του έτους. Για τους υπόλοιπους δεν ισχύει.... Λέει αναφερόταν στους όρους χρήσης ( το οποίο εγώ δεν θυμάμαι) Αυτό που εκτιμώ πάντως στον ΟΤΕ είναι η εξυπηρέτησή τους που είναι αρκετά καλή θα έλεγα... Αλλά αυτή η τελευταία πρακτική με τα 2,5 ευρώ μου φάνηκε πολύ "φθηνή" για τον ΟΤΕ
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Αν επιλεξουμε μηνιαιο λογαριασμο τι γινεται με την εκπτωση αυτη; Χανεται, η εχουμε παλι 2.5 ευρω εκπτωση στον επομενο λογαριασμο;
HERTHAN Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Γινεται να επιλεξεις μηνιαιο λογ/σμο απο τον Οτε και να σου ερχεται κανονικα χαρτι καθε μηνα στο σπιτι? Ρωταω γιατι πρωτη φορα το ακουω. edit:sorry μονο ηλεκτρονικα οπως αναφερει εδω http://oteshop.ote.gr/portal/page/portal/OTESHOP/MyServices/miniaios_logariasmos
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Ναι και εγω αυτο διαβασα, αλλα στον ΟΤΕ που ημουν πριν 2 ωρες μου ειπε ο τυπος οτι και μηνιαιο να τον κανω θα ερχεται παλι το εντυπο... Και οτι θα εχω την εκπτωση καθε μηνα... Επισης μου ειπε οτι γινεται μονο τηλεφωνικα η αιτηση για αλλαγη σε μηνιαιο, οποτε η ηταν ασχετος και τα ειπε ολα λαθος, η βαριοταν να συμπληρωσουμε την αιτηση. 1
HERTHAN Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδη θα εχεις 2,5 ευρω εκπτωση καθε μηνα αρα 5 ευρω το διμηνο ή 1,25 καθε μηνα για να συμπληρωνονται τα 2,5 ευρω στην διμηνια? 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Εμ, ελα ντε; Αυτο ρωταω, ΑΝ μαλιστα καταρχην ισχυει στο μηνιαιο. Γιατι μου φανηκε εντελως ασχετος ο υπαλληλος, μεχρι οτι δεν μπορεις να γυρισεις σε ADSL (τις πρωτες μερες) μου ειπε αν η VDSL σου δεν παει καθολου καλα. Την παντρευεσαι!!! λολ
HERTHAN Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Ηταν σιγουρα υπαλληλος ή ηταν ο καθαριστης που του λερωθηκε το μπλουζακι και βρηκε ενα σαν αυτα που φορανε οι υπαλληλοι και ειπε ας εξυπηρετησω και κανενα παλικαρι αφου τωρα δεν εχω και τιποτα να κανω?Παιζει παντως..... Αφου δεν σου ειπε τιποτα οτι μολις βγηκε και η καινουρια LDSL στα 100mbps να σε δωσει το μυαλο στα χερια παλι καλα. Παντως περα απο την πλακα αν ισχυει η εκπτωση στο μηνιαιο θα ειναι στα 1,25 για καθε μηνα και οχι 2,5 γιατι αν ηταν στα 2,5 θα τους αλλαζαν ολοι τους λογ/σμους την επομενη μερα για να τους ερχεται καθε μηνα και να γλιτωνουν και 5 ευρω το διμηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις