lagman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Πριν κάτι μέρες που είχα δει δεν την είχαν κόψει. Εγώ πάντως ότι έχω χρειαστεί τόσα χρόνια τώρα, στο oteshop Δάφνης παίρνω την καλύτερη εξυπηρέτηση, ένα απο τα θετικά που μου αρέσει στο connx είναι η άμεση εξυπηρέτηση απο τα oteshop. Sent from my iPhone using Insomnia
Thanasis159 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δεν νομίζω να την έχουν κόψει πάντως... Χθες, πλήρωσα μέσω ebill με χρεωστική και ανέφερε ότι έτσι θα κερδίσω 2.5€ στον επόμενο λογαριασμό!
skiabox Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Παντως αν πραγματι την εκοψαν την εκπτωση (πραγματι δεν το βλεπω να αναφερεται πλεον στο site), αυτον που ληγει σε λιγες μερες θα προτιμουσα να παω να τον πληρωσω στον γκισε, να δω κατι παρακμιακες φατσες μιας 55αρας βαμενης σαν κλοουν και ενος 55αρη που "μεχρι να κουνησει το ενα ποδι βρωμαει το αλλο" και βαριεται να μιλησει, λεξη δυσκολα βγαινει απο τα δοντια του (μα καλα ειναι δυνατον να ειναι παντου ετσι; Ειμαι σιγουρος οτι εχω τον "καλυτερο ΟΤΕ" της Αττικης σε οτι αφορα τα ταμεια λογαριασμων * - το υπολοιπο μαγαζι μια χαρα παιδια εχει). Εχω να τους δω καπου 2 χρονια, αν κοπει και το 2.5ευρο θα εχει φτασει ο κομπος στο χτενι, θα ερθει η ωρα να γλυτωσω 250-300 ευρω το χρονο αλλαζοντας εταιρια. Δεν θα εχω αλλες ευκαιριες να με εξυπηρετησουν... (*οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα ειναι εντελως συμπτωματικη και το σεναριο αποτελει προιον φαντασιας)
zealavor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Πλήρωσα σήμερα και ισχύει κανονικά η έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό. Παλιά έγραφε ότι ισχύει μέχρι 31.12.2012 - φαντάζομαι ισχύει ακόμα
mikegad Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά έχει καταφέρει κανένας να πληρώσει με χρεωστική της Eurobank (mastercard)? Προσπαθώ και συνεχώς μου βγάζει σφάλμα συναλλαγής. Παιρνω τηλεφωνο στη Εurobank και μου λένε πως μάλλον δεν γίνεται επειδει είναι χρεωστική και δέχεται μόνο πιστωτική και να πληρώσω μέσο του e-banking.Αλλά έτσι χάνω την εκπτωση.
Porg Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 χρεωστική πειραιώς (visa) δουλεύει μια χαρά πάντως, δοκιμασμένο 5-6 φορές
k_dinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εγώ παρόλο που είχα πληρώσει μέσω ίντερνετ τον προηγούμενο μήνα, σήμερα ήρθε ο λογαριασμός και δεν έχει καμία έκπτωση. Που να πάρω για παράπονα?
lagman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Εγώ παρόλο που είχα πληρώσει μέσω ίντερνετ τον προηγούμενο μήνα' date=' σήμερα ήρθε ο λογαριασμός και δεν έχει καμία έκπτωση. Που να πάρω για παράπονα?[/quote'] Μήπως κάνεις κάποιο λάθος η κάτι διαφορετικό ; Γιατι ο λογαριασμός του ΟΤΕ έρχεται κάθε δυο μήνες και όχι κάθε μήνα. Προσωπικά δε θα έμπλεκα με τηλέφωνο θα έπαιρνα την απόδειξη πληρωμής και θα πηγαίνα σε ένα oteshop να μου εξηγήσουν. Sent from my iPhone using Insomnia
mikegad Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αν θες δοκίμασε να συμπληρώσεις την φόρμα επικοινωνίας από εδω. Τώρα αν σου απαντήσουν δεν ξέρω. Στο θέμα της χρεωστικής για να δέχεται άλλης τράπεζας όπως λέει ο φίλος παραπάνω μάλλον φταίει η Eurobank.Σε όλα της ανάποδη αυτή η τράπεζα.
k_dinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δεν νομίζω, η πληρωμή έγινε στις 9/7, ο λογαριασμός εκδόθηκε στις 1/8. Τους πηρα τηλεφωνο και λενε οτι εγινε λαθος με τις εκπτωσεις αυτον το μήνα, και οτι θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμο. Για να δουμε..
mikegad Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Είχα επικοινωνησει μεσό της φόρμας του site του οτε για το πρόβλημα που έχω με την χρεωστική κάρτα που δεν δέχεται. Με πήρανε σήμερα τηλέφωνο και με την ευκαιρία ρώτησα και για την προσφορά με τα 2,5 ευρώ. Μου είπαν ότι δεν ισχύει πια η προσφορά....
Porg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μα καλά μέχρι τέλος του 2012 δεν έγραφε πως ισχύει;
lagman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Είχα επικοινωνησει μεσό της φόρμας του site του οτε για το πρόβλημα που έχω με την χρεωστική κάρτα που δεν δέχεται. Με πήρανε σήμερα τηλέφωνο και με την ευκαιρία ρώτησα και για την προσφορά με τα 2' date='5 ευρώ. Μου είπαν ότι δεν ισχύει πια η προσφορά....[/quote'] Σίγουρα κάνει λάθος αυτός που σε ενημέρωσε. Η έκπτωση ισχύει και ξαναλέω όχι να σταματήσει η έκπτωση αλλα θα έπρεπε να την αλλάξουν και να δώσουν μεγαλύτερη έκπτωση. Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δεν πίστευα τα περί κατάργησης της έκπτωσης,ως που έκανα,μόλις,δοκιμή να μπω στην " ηλεκτρονική πληρωμή " και μου έβγαλε πως δεν είναι διαθέσιμη η σελίδα προσωρινά.Ύποπτο....ας περιμένουμε να δούμε.
mikegad Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Τι να πω φιλε lagman.Μακαρι να εχεις δικιο. Αν και για να μου λεει οτι η συγκεκριμενη προσφορα δεν ισχυει πλεον, δεν νομιζω να το εχει βγαλει απο το μυαλο του. Τουλαχιστον ελπιζω να καταλαβουν τι μακακια εκαναν και να το ξαναβαλουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις