Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω. ΔΕΝ χρειάζεται καμία εγγραφή για την έκπτωση, απλώς ο λογαριασμός και η πιστωτική κάρτα.

Ακριβώς αυτό.. Χρειάζετε ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ για να έχει έκπτωση. Εγώ που πληρώνω μέσω internet banking δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό.. Χρειάζετε ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ για να έχει έκπτωση. Εγώ που πληρώνω μέσω internet banking δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.

Καρτα, οχι μονο πιστωτικη. Μια χαρα γινεται και με χρεωστικη! ;) Και δεν μιλαμε για ιντερνετ banking, πρεπει η πληρωμη να γινει αποκλειστικα μεσω της παραπανω σελιδας.

Δημοσ.

Ωραια λοιπον, αφου το επιβεβαιωνετε τοσοι σιγουρα ισχυει.

Μενει να το διορθωσουν και τα τσακαλια του ΟΤΕshop:

"Εξοφλήστε το λογαριασμό σας με την υπηρεσία My e-Βill και

εξοικονομήστε κάθε φορά 2,50€ στον επόμενο λογαριασμό σας.¨

αφου και συνδεδεμενος να εισαι στο e-bill για πληρωμη σε στελνει στο ιδιο https://oteshop.ote....ont/epayment.ep οπου καθε φορα ζητα αριθμο λογαριασμου και αριθμο καρτας.

Matrixxx κάπου έχεις μπερδευτεί. Πληρώνω από πέρσι το λογαριασμό της μητέρας μέσω ebill και παίρνει κανονικά την έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό. Είναι ένα μικρό πορτοκαλί κουμπί εκεί που σου δείχνει τα γραφήματα. Αν έχεις θέμα στείλ' τους mail να το δουν.

• Moderators
Δημοσ.

Matrixxx κάπου έχεις μπερδευτεί. Πληρώνω από πέρσι το λογαριασμό της μητέρας μέσω ebill και παίρνει κανονικά την έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό. Είναι ένα μικρό πορτοκαλί κουμπί εκεί που σου δείχνει τα γραφήματα. Αν έχεις θέμα στείλ' τους mail να το δουν.

Διαβασε πιο πανω, ενα χρονο σχεδον το πληρωνω και εχω την εκπτωση. Αλλο εγραψα. Οτι δεν χρειαζεται (ετσι λενε οι αλλοι) e-bill, η σελιδα που το πληρωνεις ειναι η ιδια ειτε εχεις ebill ειτε οχι ;)

Δημοσ.

Διαβασε πιο πανω, ενα χρονο σχεδον το πληρωνω και εχω την εκπτωση. Αλλο εγραψα. Οτι δεν χρειαζεται (ετσι λενε οι αλλοι) e-bill, η σελιδα που το πληρωνεις ειναι η ιδια ειτε εχεις ebill ειτε οχι ;)

Θα ρωτήσω γνωστό που δουλεύει στο ΟΤΕ να σου πω. Διάβασα τώρα τι έγραψες και καταλαβαίνω ότι το δίνουν σε όλους όσους πληρώνουν μέσα από το site. Σωστά?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ τώρα πλήρωσα μέσω καρτοπιστωτικής

Μου πήρε κανονικότατα όλα τα λεφτά

Πλέον τα 2.5 ευρώ δεν ισχύουν?

Ή θα μου βγάλουν από τον επόμενο να πληρώσω λιγότερα?

• Moderators
Δημοσ.

Στον επομενο θα δεις τα -2.5€ (αρκει να πληρωσες μεσω της σελιδας του ote και οχι απο web-banking καμιας τραπεζας)

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα στον τελευταιο (που ακομα δεν εχω πληρωσει μαλιστα αφου ληγει τελος Αυγουστου) εχουν περασει κανονικα την εκπτωση.

• Moderators
Δημοσ.

Παντως αν πραγματι την εκοψαν την εκπτωση (πραγματι δεν το βλεπω να αναφερεται πλεον στο site), αυτον που ληγει σε λιγες μερες θα προτιμουσα να παω να τον πληρωσω στον γκισε, να δω κατι παρακμιακες φατσες μιας 55αρας βαμενης σαν κλοουν και ενος 55αρη που "μεχρι να κουνησει το ενα ποδι βρωμαει το αλλο" και βαριεται να μιλησει, λεξη δυσκολα βγαινει απο τα δοντια του (μα καλα ειναι δυνατον να ειναι παντου ετσι; Ειμαι σιγουρος οτι εχω τον "καλυτερο ΟΤΕ" της Αττικης σε οτι αφορα τα ταμεια λογαριασμων * - το υπολοιπο μαγαζι μια χαρα παιδια εχει). Εχω να τους δω καπου 2 χρονια, αν κοπει και το 2.5ευρο θα εχει φτασει ο κομπος στο χτενι, θα ερθει η ωρα να γλυτωσω 250-300 ευρω το χρονο αλλαζοντας εταιρια. Δεν θα εχω αλλες ευκαιριες να με εξυπηρετησουν...

:X

(*οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα ειναι εντελως συμπτωματικη και το σεναριο αποτελει προιον φαντασιας)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...