Avatar_GR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Επιβεβαιώνω. ΔΕΝ χρειάζεται καμία εγγραφή για την έκπτωση, απλώς ο λογαριασμός και η πιστωτική κάρτα. Ακριβώς αυτό.. Χρειάζετε ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ για να έχει έκπτωση. Εγώ που πληρώνω μέσω internet banking δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ακριβώς αυτό.. Χρειάζετε ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ για να έχει έκπτωση. Εγώ που πληρώνω μέσω internet banking δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Καρτα, οχι μονο πιστωτικη. Μια χαρα γινεται και με χρεωστικη! Και δεν μιλαμε για ιντερνετ banking, πρεπει η πληρωμη να γινει αποκλειστικα μεσω της παραπανω σελιδας.
RoRo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ωραια λοιπον, αφου το επιβεβαιωνετε τοσοι σιγουρα ισχυει. Μενει να το διορθωσουν και τα τσακαλια του ΟΤΕshop: "Εξοφλήστε το λογαριασμό σας με την υπηρεσία My e-Βill και εξοικονομήστε κάθε φορά 2,50€ στον επόμενο λογαριασμό σας.¨ αφου και συνδεδεμενος να εισαι στο e-bill για πληρωμη σε στελνει στο ιδιο https://oteshop.ote....ont/epayment.ep οπου καθε φορα ζητα αριθμο λογαριασμου και αριθμο καρτας. Matrixxx κάπου έχεις μπερδευτεί. Πληρώνω από πέρσι το λογαριασμό της μητέρας μέσω ebill και παίρνει κανονικά την έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό. Είναι ένα μικρό πορτοκαλί κουμπί εκεί που σου δείχνει τα γραφήματα. Αν έχεις θέμα στείλ' τους mail να το δουν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Matrixxx κάπου έχεις μπερδευτεί. Πληρώνω από πέρσι το λογαριασμό της μητέρας μέσω ebill και παίρνει κανονικά την έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό. Είναι ένα μικρό πορτοκαλί κουμπί εκεί που σου δείχνει τα γραφήματα. Αν έχεις θέμα στείλ' τους mail να το δουν. Διαβασε πιο πανω, ενα χρονο σχεδον το πληρωνω και εχω την εκπτωση. Αλλο εγραψα. Οτι δεν χρειαζεται (ετσι λενε οι αλλοι) e-bill, η σελιδα που το πληρωνεις ειναι η ιδια ειτε εχεις ebill ειτε οχι
RoRo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Διαβασε πιο πανω, ενα χρονο σχεδον το πληρωνω και εχω την εκπτωση. Αλλο εγραψα. Οτι δεν χρειαζεται (ετσι λενε οι αλλοι) e-bill, η σελιδα που το πληρωνεις ειναι η ιδια ειτε εχεις ebill ειτε οχι Θα ρωτήσω γνωστό που δουλεύει στο ΟΤΕ να σου πω. Διάβασα τώρα τι έγραψες και καταλαβαίνω ότι το δίνουν σε όλους όσους πληρώνουν μέσα από το site. Σωστά?
JimGer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Παιδιά εγώ τώρα πλήρωσα μέσω καρτοπιστωτικής Μου πήρε κανονικότατα όλα τα λεφτά Πλέον τα 2.5 ευρώ δεν ισχύουν? Ή θα μου βγάλουν από τον επόμενο να πληρώσω λιγότερα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Στον επομενο θα δεις τα -2.5€ (αρκει να πληρωσες μεσω της σελιδας του ote και οχι απο web-banking καμιας τραπεζας)
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Τιποτα, να 'σαι καλα! 1
vierinia Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Εγω πάντως νομίζω ότι σταμάτησε η έκπτωση. Δεν βλέπω καμία αναφορά στο site πλέον
harris78 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Και εμένα στο τελευταίο λογαριασμό δεν αφαιρέθηκαν τα 2,5 ευρώ!!! Οπότε μάλλον τέλος!
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Εμενα στον τελευταιο (που ακομα δεν εχω πληρωσει μαλιστα αφου ληγει τελος Αυγουστου) εχουν περασει κανονικα την εκπτωση.
lagman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Κανονικά θα έπρεπε να την μεγαλώσουν την έκπτωση, όχι να την κόψουν!
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Παντως αν πραγματι την εκοψαν την εκπτωση (πραγματι δεν το βλεπω να αναφερεται πλεον στο site), αυτον που ληγει σε λιγες μερες θα προτιμουσα να παω να τον πληρωσω στον γκισε, να δω κατι παρακμιακες φατσες μιας 55αρας βαμενης σαν κλοουν και ενος 55αρη που "μεχρι να κουνησει το ενα ποδι βρωμαει το αλλο" και βαριεται να μιλησει, λεξη δυσκολα βγαινει απο τα δοντια του (μα καλα ειναι δυνατον να ειναι παντου ετσι; Ειμαι σιγουρος οτι εχω τον "καλυτερο ΟΤΕ" της Αττικης σε οτι αφορα τα ταμεια λογαριασμων * - το υπολοιπο μαγαζι μια χαρα παιδια εχει). Εχω να τους δω καπου 2 χρονια, αν κοπει και το 2.5ευρο θα εχει φτασει ο κομπος στο χτενι, θα ερθει η ωρα να γλυτωσω 250-300 ευρω το χρονο αλλαζοντας εταιρια. Δεν θα εχω αλλες ευκαιριες να με εξυπηρετησουν... (*οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα ειναι εντελως συμπτωματικη και το σεναριο αποτελει προιον φαντασιας) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις