djcat Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Πάλι τα ίδια. Και εννοείται πως δε βάλανε ούτε την έκπτωση που χρωστάνε από την προηγούμενη φορά!
dith Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ενώ έπερνα κανονικά την έκπτωση εδώ και 2 λογαριασμούς bye-bye. Ειχα πάρει και τηλεφωνο και μου είπαν οτι απο λάθος δεν την πήρα στον προ-τελευταίο λογαριασμό και με διαβεβαίωσαν οτι στον επόμενο θα υπήρχε κανονικά η εκπτωση. Πριν λίγες μέρες ήρθε ο λογαριασμός χωρίς πάλι την έκπτωση. Ακριβώς το ίδιο.... δευτερος λογαριασμός χωρίς την εκπτωση! Και η μ***κια είναι οτι δε μπορείς να διαμαρτυρηθείς κάπου.... τι να σου πει ο καημένος ο υπάλληλος των 500 ευρω
PETROS13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι τέλος Απριλίου ξεκίνησαν να κάνουν τις διορθώσεις αυτές οπότε στον επόμενο λογαριασμό που θα λάβουμε θα έχει τις εκπτώσεις όλες μαζί. Για να δούμε..
vermeer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Στον τελευταίο λογαριασμό που πλήρωσα πριν 1,5 μήνα περίπου υπήρχε κανονικά.
djuan1988 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Εμένα δε μου βάζουν την έκπτωση και η δικαιολογία που μου είπαν στο support είναι ότι δεν είναι το όνομα μου σε μια λίστα με τους δικαιούχους.
Anubis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 προφανως δεν το ανανεωσαν για το 13 και δεν βαζουν καινουριους πελατες.
Technology fan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Είχα πει παλιότερα, οτι ΟΛΟΙ το δικαιούνται. Είχα μιλήσει με το 13888 και τους ρώτησα, και μου λέει από τη στιγμή που πληρώνεις ηλεκτρονικά δικαιούσαι την έκπτωση...
Anubis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδη μπορω απο αυτο το μηνα η τελος παντων το επομενο διμηνο να πληρωσω ηλεκτρονικα και να εχω την εκπτωση?
Technology fan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ναι απλά υπόψιν οτι η έκπτωση θα φανεί στο επόμενο λογαριασμό...
zealavor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δεν ισχύει για το 2013. 100%. Όσοι το είχαν ενεργοποιήσει ήδη πριν το 2013 (εμού συμπεριλαμβανομένου), δε τους έκοψαν την έκτπωση (εξ ου και η "λίστα" που λέει ο φίλος djuan). Έχουν έκπτωση 2,5€ αν έχουν διμηνιαίο λογαριασμό ή 1,25€ αν έχουν μηνιαίο. Στο γράφει ότι θα έχεις έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό στο τελευταίο βήμα πριν πληρώσεις ή μετά που πληρώνεις στο confirmation - δε θυμάμαι. Ο μόνος τρόπος να έχεις έκπτωση στο λογαριασμό τώρα είναι μόνο αν πληρώνεις μέσω οτε-cosmote mastercard. Η οποία btw είναι πολύ καλή για πιστωτική. Η' φυσικά να πας σε άλλο πάροχο .
ms13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δεν ισχύει για νεους χρηστές της υπηρεσίας μετά τον Ιουλιο του 13...
teodor_ch Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ο μόνος τρόπος να έχεις έκπτωση στο λογαριασμό τώρα είναι μόνο αν πληρώνεις μέσω οτε-cosmote mastercard. Η οποία btw είναι πολύ καλή για πιστωτική. Η' φυσικά να πας σε άλλο πάροχο . +1 Την έχω και την έχω ξεζουμίσει. Όλες τις αγορές τις δρομολογώ από εκεί. Και φίλοι όταν είναι να πληρώσουν κάτι τη χρησιμοποιώ και μου τα δίνουν σε μετρητά. Φυσικά δεν αφήνω ούτε 1 λεπτό να τοκιστεί. Πλέον οι λογαριασμοί ΟΤΕ και Cosmote έρχονται πάρα πολύ χαμηλά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε κουβαλάω μετρητά για να μή ξεχνιέμαι και δε πληρώνω με τη πιστωτική! Απο εμένα πάντως η τράπεζα δε πρόκειται να βγάλει ούτε 1 ευρώ κέρδος λόγω τόκων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις