Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια απλα και γρηγορα; Εαν γινεται και αμεσως με drag 'n drop, ακομα καλυτερα!

Δημοσ.

Και εγώ την ίδια απορία έχω. Τα thumbnails χρησιμεύουν για να έχει ο χρήστης μια γρήγορη προεπισκόπιση του αρχείου χωρίς να το ανοίξει.

Σε αρχεία ήχου τι thumbnail να εμφανιστεί; Η κυματομορφή; Σε τι θα αποσκοπίσει; :confused:

Εκτός αν ο Luxx εννοεί να αλλαχτεί το εικονίδιο, το οποίο ορίζεται απο το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής.

Ή μπορεί να λέει για το album art που δείχνει σε μερικά mp3. Αυτό μπαίνει από τα προγράμματα δημιουργείας ή επεξεργασίας mp3 tag. Ένα πολύ καλό και δωρεάν είναι το tagscanner όπου μπορείς μεμονομένα ή μαζικά να ορίσεις την φωτογραφία του album. Και το media monkey μπορεί να ορίσει album art.

Ο wmp θα τα δείχνει αλλά δεν ξέρω πως μπορούν να εμφανίζονται στην εξερεύνηση των windows.

Δημοσ.

Album Art εννοω, αλλα να εμφανιζεται και σαν εικονιδιο στο αρχειο.

Δημοσ.

Το κατάλαβα, αλλά υπάρχει ένα θέμα με τα εικονίδια αυτά. Στα xp νομίζω ότι δεν εμφανίζονται καθόλου και στα vista/7 άλλες φορές εμφανίζονται και άλλες όχι.

Δοκίμασε με το tagscanner να επιλέξεις ένα mp3 και στην καρτέλα tag editor αν προσθέσεις μια φώτο στο album art. Σώσε και δες αν στο εμφανίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...