Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Ένας μπάρμπας μου έχει βάλει στα δυο του pc MS Outlook 2007 στο ενα και στο άλλο to 2010, και βλέπει το ίδιο mail και στα δυο. Aυτο που μου είπε είναι πως αν ανοίξει το outlook 2007 ας πούμε στο ενα pc και δει τα mail του. Μετά αν ανοίξει το άλλο(δηλαδή το PC με το Outlook2010) δεν δειχνει τα mail(τα καινούρια) αυτά που πριν λίγο είδε δηλαδή στο άλλο PC. Ψιλοκουφό μου φάνηκε. Αυτό που σκέφτηκα είναι αν στις ρυθμίσεις του gmail έχει ορίσει να σβήνονται τα mail μόλις τα κατεβάσει είδα πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο,αλλά να διατηρούνται στο gmail. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να κάνει, κατά την άποψή μου, είναι να ξεκαθαρίσει σε ποιο pc θέλει να διαβάζει τα mails του, ως πρώτο, και σε ποιο, ως δεύτερο.

Αφού το ξεκαθαρίσει, θα πάει στο outlook του πρώτου pc, θα επιλέξει το λογαριασμό και θα πατήσει "Αλλαγή", στην καρτέλα που θα εμφανιστεί "Περισσότερες ρυθμίσεις", στη νέα καρτέλα θα επιλέξει "Για προχωρημένους" και σ' αυτή θα τσεκάρει το κουτάκι για "Διατήρηση αντιγράφου μηνυμάτων στο διαχειριστή" και ΟΚ.

Με αυτό τον τρόπο θα διαβάζει τα μηνύματά του στο πρώτο pc, χωρίς να διαγράφονται από τον πάροχο, και θα μπορεί να τα ξαναδιαβάζει και από το δεύτερο pc, οπότε και θα διαγράφονται.

Εάν θέλει να μην διαγράφονται και από το δεύτερο, πρέπει να κάνει την ίδια διαδικασία και στο outlook του δεύτερου, αλλά διατρέχει τον κίνδυνο να γεμίσει ο πάροχος από τα μηνύματα, εάν δεν τα διαγράφει χειροκίνητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...