Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν έβρισκα κενό DVD και είπα να δοκιμάσω να εγκαταστήσω τα Win 7 (όχι upgrade), μέσω Daemon Tools. Προηγουμένως είχα κάνει βλακεία και είχα κατεβάσει άλλη έκδοση που δεν αναγνώριζε το CD-Key μου, αλλά είχα κάνει κανονικά format πρίν, και το μόνο μου πρόβλημα ήταν τα μη-activated Windows που είχα στο laptop εκείνη την στιγμή. Έτσι λοιπόν βρήκα την κατάλληλη έκδοση (RTM για Dell laptop), έτρεξα το .iso μέσω Daemon και έκανε clean install κανονικά, ακόμα και μετά απο το restart που έγινε κατά την εγκατάσταση. (ούτε καν cd-key μου ζήτησε, γιατί έγιναν activate αυτόματα τα Windows μέσω του BIOS). Πώς έγινε αυτό; Μήπως δεν έγινε clean install, αλλά κάτι άλλο;
alexzzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Πως έκανες clean install από deamon tools; Που έτρεχε το deamon tools και σύνδεσες το είδωλο με τα win7;
tolis_01 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Προφανώς και δεν έγινε clean install. Δεν έχει φάκελο windows.old στον c;
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Προφανώς και δεν έγινε clean install. Δεν έχει φάκελο windows.old στον c; Έχει. Τι να τον κάνω τώρα αυτόν, delete;
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Έχει. Τι να τον κάνω τώρα αυτόν, delete; Αφού πάρεις ό,τι αρχεία θες από μέσα(αν έχεις) ναι ,κάνε του delete.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω... ενώ ήσουν στα Seven σύνδεσες στο deamon tools ένα Seven iso και ξανά έκανες εγκατάσταση;
lexmark Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ναί ρε Άλεξ. Αυτό που θέλει να πει ο συνονόματος, και που εγώ επίσης δεν έχω καταλάβει, είναι πως μετά από επανεκκινήσεις του υπολογιστή κατά την εγκατάσταση έβρισκε το virtual dvd (<- για να προχωρήσει η εγκατάσταση); !!
GCMH Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μισό λεπτό... Είχες ένα λειτουργικό Α. Κατεβαζεις την άλλη έκδοση, που λες, την καις σε DVD και την εγκαθιστάς (έστω Β). Κατεβάζεις την σωστή έκδοση. Δεν έχεις DVD και την εγκαθιστάς από Daemon Tools. Λες ότι εγκαταστάθηκε (έστω Γ). Λοιπόν, είτε το Windows.old ανήκει στο λειτουργικό Α, οπότε και βρίσκεσαι ακόμα με το Β, νομίζεις ότι εγκατέστησες το Γ. Είτε άλλαξε ο αλγόριθμος εγκατάστασης των Windows, κατάλαβαν ότι τα τρέχεις από εικονικό δίσκο, αντέγραψαν το DVD στον σκληρό και συνέχισαν την εγκατάσταση από εκεί. Είτε τα Windows κατάλαβαν ότι τα τρέχεις από εικονικό δίσκο, και τον προσάρτησαν (έκαναν mount που λέμε), για να συνεχίσουν την εγκατάσταση από εκεί. Τα Windows πλέον έχουν ενσωματωμένο οδηγό για εικονικούς δίσκους κλπ...
dancer_69 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το dvd χρειάζεται μέχρι την πρώτη επανεκκίνηση. Όλα τα αρχεία που χρειάζονται έχουν γραφτεί πρίν την πρώτη επανεκκίνηση στο σκληρό, στο φάκελο $BOOT, ο οποίος διαγράφεται αργότερα αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
tolis_01 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Αυτό που θέλει να πει ο συνονόματος, και που εγώ επίσης δεν έχω καταλάβει, είναι πως μετά από επανεκκινήσεις του υπολογιστή κατά την εγκατάσταση έβρισκε το virtual dvd (<- για να προχωρήσει η εγκατάσταση); !! Δεν καταλαβαίνω γιατί σας μπερδεύει, κάνουν εγκατάσταση τα windows μέσα από windows (από windows xp και μετά σίγουρα, πριν δεν θυμάμαι). Είχε με καθαρό φορματ κάποια rtm έκδοση, και έβαλε μέσα από windows την oem. Ουσιαστικά αυτό έκανε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί σας μπερδεύει, κάνουν εγκατάσταση τα windows μέσα από windows (από windows xp και μετά σίγουρα, πριν δεν θυμάμαι). Είχε με καθαρό φορματ κάποια rtm έκδοση, και έβαλε μέσα από windows την oem. Ουσιαστικά αυτό έκανε. Η απορια του ειναι πως ειναι δυνατον να συνεχιζεται η εγκατασταση απο τη στιγμη που μετα την επανεκκινηση δεν εχουμε login και γενικα επαφη με τα Windows και αρα δεν εχουμε προσβαση στο virtual cd /drivers των daemon tools. Την οποια απορια λυνει σωστα, ο dancer_69 Το dvd χρειάζεται μέχρι την πρώτη επανεκκίνηση. Όλα τα αρχεία που χρειάζονται έχουν γραφτεί πρίν την πρώτη επανεκκίνηση στο σκληρό, στο φάκελο $BOOT, ο οποίος διαγράφεται αργότερα αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
lexmark Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το dvd χρειάζεται μέχρι την πρώτη επανεκκίνηση. Όλα τα αρχεία που χρειάζονται έχουν γραφτεί πρίν την πρώτη επανεκκίνηση στο σκληρό, στο φάκελο $BOOT, ο οποίος διαγράφεται αργότερα αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Η απορια του ειναι πως ειναι δυνατον να συνεχιζεται η εγκατασταση απο τη στιγμη που μετα την επανεκκινηση δεν εχουμε login και γενικα επαφη με τα Windows και αρα δεν εχουμε προσβαση στο virtual cd /drivers των daemon tools. Την οποια απορια λυνει σωστα, ο dancer_69 Thnx dancer_69 και Gi0. Αυτό πραγματικά δεν το ήξερα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 και προφανώς το ίδιο ισχύει και για την "κανονική" εγκατάσταση από "bootable" dvd/usb stick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα