SeizeTheDay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Γεια! είμαι κάτοχος μιας νικον δ3100 και θέλω να ρωτήσω. Ποια ειναι τα τιπς για ενα καλο πορτραιτο? iso κλπ. Εχω δοκιμασει πολλα αλλα δε με ικανοποιουν. και αρνουμαι να το βαλω στο auto!
mac_mac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Πρώτο και βασικό : Πάντα φακο πάνω απο 100 mm. 100-135 mm είναι μια χαρα . Και δεύτερο : Ανοιχτό διάταγμα (μικρά νούμερα )για να έχεις μικρό βάθος πεδίου . Δηλαδή να είναι νετ το πρόσωπο και το φόντο φλου . Απο εκεί και μετα πειραματισου με γωνίες λήψεις , φωτισμο . Sent from my iPhone using Insomnia
TAKE5 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Τι εννοείς δεν σε ικανοποιούν? Βάλε κάπου δειγματα και πες τις δεν σου αρέσει διαφορετικά δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει. Για παράδειγμα οι συμβουλές του mac έχουν νόημα αν μιλάμε για πορτετα μόνο προσώπο. Αν ενδιαφέρεσαι για ολόσωμα με 100 σε κροπ πας σε 150 ff άρα θα θες καμμια 10αρια μέτρα απόσταση από το θέμα για να το βγάλεις ολόκληρο!!! Οπότε επειδή υπάρχουν πολλών τυπων πορτρετα καλό θα ήταν να συγκεκριμενοποιήσει τις ακριβώς θες
SeizeTheDay Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας και ευχαριστω για τισ απαντησεις! Θα ηθελα ολοσωμη αλλα με βαση το προσωπο. Δυστυχως δεν εχω αλλο φακο περα του 18-55. Κατα βαση ασπρομαυρες οποτε με τα χρωματα δε νομιζω να εχω σοβαρο θεμα. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2012 από SeizeTheDay
yiannis2002s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ...Δυστυχως δεν εχω αλλο φακο περα του 18-55. Κατα βαση ασπρομαυρες οποτε με τα χρωματα δε νομιζω να εχω σοβαρο θεμα. Ο φακός στο πάνω άκρο του ειναι μια χαρά για πορτρέτα, απλά απο τα 10 μέτρα που θα είναι στημένος ο φίλος μας με τον 150αρη φακό εσύ θα είσαι στα 2-3 μέτρα... Ξεκίνα να πειραματίζεσαι και βλέπεις τι θέλεις τελικα. Βγάζε σε έγχρωμο και τις αλλάζεις με κάποιο πρόγραμμα σε ασπρόμαυρες.
SeizeTheDay Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ ολους με βοηθησατε σημαντικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα