slvsnt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 καθώς έκανα μια βόλτα για αγορές, έπεσε το μάτι μου σε ένα κάλυμμα τιμονιού για το αυτοκίνητο εδώ ποτέ δεν είχα κάλυμμα στο τιμόνι και δεν ξέρω πως είναι. εσείς χρησιμοποιείτε; λίγο αστείο αλλά έχω μια απορία: υπάρχει περίπτωση να στρίψω το τιμόνι και το κάλυμμα να φέρνει σβούρες; μη πάθουμε και καμία πλάκα. υποθέτω το μέγεθος είναι στανταρ. το θέλω για ένα vw polo. σαν εμφάνιση μου άρεσε πάντως. το τιμόνι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Χρησιμοποιώ ανέκαθεν κάλυμμα, αλλά η στεφάνη είναι λεπτή, όπως στα περισσότερα παλιά αυτοκίνητα. Την δική σου τη βλέπω αρκετά χοντρή, και ίσως να μην σε βολεύει, ειδικά αν δεν έχεις τεράστια δάχτυλα. Αν το οδηγεί γυναίκα, είναι καλή μέθοδος προστασίας από γρατσουνιές, λόγω δαχτυλιδιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 στο δικο σου δεν χρειαζεται οπως ειπε και ο απο πανω μου μια χαρα ειναι το τιμονι σου στο μεγεθος που πρεπει.. εμεις με τα ποιο λεπτα ειναι το σπαστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slvsnt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 καλά δεν έχω πρόβλημα με το τιμόνι. είναι και δερμάτινο. καθαρά για λόγους εμφάνισης ήθελα το κάλυμμα. δίνει μια πιο σπορ νότα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 στο sunny ειχαμε καλλυμα τιμονιου αλλα απ τον ηλιο ξεφτιζε ,ειτε εσωτερικα ειτε εξωτερικα , εσωτερικα επισης σα να ελιωνε και μετα κολλουσε το τιμονι ετσι κ το βγαζες... Αλλα αφου εχεις χοντρο τιμονι δε νομιζω να σου χρειαζεται! Βασικα βγαινουν σε διαφορες διαμετρους απ οσο θυμαμαι,οποτε πρεπει να μετρησεις την διαμετρο του τιμονιου σου για να επιλεξεις το καταλληλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 σε αυτοκινητα με χοντρο στεφανι δεν βολευουν καθολου αυτα τα καλυματα, γινεται πολυ αβολο το στριψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα