gdriver Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 φίλτατε η ταινία διπλής όψης είναι πολύ καλή λύση. έχω βάλει και εδώ κ 3 χρόνια δεν έχει κάνει το παραμικρό. το μόνο κακό είναι πως δυσκολεύομαι να βγάλω τον ανεμιστήρα μιάς και έιναι πολύ δυνατή. προσοχή όμως θέλει τί ειδική ταινία θα βάλεις. θα βρείς παντού μία της bison και ειναι κόκκινη. είναι σαν τζέλ ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Έλα να βάλω και εγώ την πινελιά μου στο τοπικ... τώρα και με φίλτρο ! Παίρνεις ένα πιο μεγάλο τετράγωνο τούλι το πιάνεις από την πλευρά που είναι η εξαγωγή και περιμετρικά του ανεμιστήρα. Αφού θα είναι πιο μεγάλο θα δημιουργήσει μετά το δέσιμο 4 άκρες το στερεώνεις σε ίσες αποστάσεις στο κουτί και έχεις ένα καταπληκτικό πλευστό αιωρούμενο ανεμιστηρακι.και πάνω απ'ολα οικολογικό ! . χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Έλα να βάλω και εγώ την πινελιά μου στο τοπικ... τώρα και με φίλτρο ! Παίρνεις ένα πιο μεγάλο τετράγωνο τούλι το πιάνεις από την πλευρά που είναι η εξαγωγή και περιμετρικά του ανεμιστήρα. Αφού θα είναι πιο μεγάλο θα δημιουργήσει μετά το δέσιμο 4 άκρες το στερεώνεις σε ίσες αποστάσεις στο κουτί και έχεις ένα καταπληκτικό πλευστό αιωρούμενο ανεμιστηρακι.και πάνω απ'ολα οικολογικό ! . χαχα οχι ρε συ.που να ψαχνω να βρω τουλια και συναφη, δεν γινονται και γαμοι αυτην την περιοδο. θα ριξω μεσα στο κουτι μια ταραντουλα. και θα της πω: εδω μπροστα θα πλεξεις τον ιστο σου,μη τυχον ξεφυγεις καθολου απο το σχεδιο (θα της δωσω και ενα σχεδιαγραμμα). και μολις τελειωσει τον ιστο,θα στηρηξω τον ανεμηστηρααααααα!!! ή να βαλω πρωτα τον ανεμηστηρα και να τον στερεωσει κατ' ευθειαν; και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερααα. Εγω ενα ξερω.αμα εχεις ορεξη γεια σου ρε Θανο με τις πατεντες σου. τον αιχμαλωτο με πιο λιγα τον δενουν ρε συ. ΚΑΛΟ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Στο ίδιο σημείο έχω βάλει ανεμιστήρα με δεματικά. Αν δε περνάνε λόγω μεγέθους αντί για σύρμα μπορείς να δοκιμάσεις με λάστιχο για υφάσματα, σαν κορδόνι σκέψου το. Και αυτό δοκιμασμένο!! Τέλος δοκίμασε με αφρολέξ που βάζουν στις πόρτες για να κλείσουν με το αυτοκόλλητο από τη μια πλευρά, τύλιξε τον ανεμιστήρα 2-3 φορές για να καλύψεις το ένα εκατοστό κενό και μετά σφήνωσε τον στη θέση του !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkekakis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αθόρυβος 14αρης και ρωτάς εμένα; Πόσα δίνεις; http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/848 http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/849 http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/912 υπολογιζα μεχρι 20€. αν τα αξιζει ο τριτος τον αγοραζω. 14αρης κορυφή είναι ο NOCTUA NF-P14 FLX Link Πάρε ένα τηλέφωνο να τσεκάρεις διαθεσημότητα Με το ULNA δεν ακουγεται σχεδόν καθόλου. Πάρτον να υπάρχει μπορεί να τον βάλεις στο μέλον σε άλλη μετατροπή που θα χρειάζεσαι πολύ αέρα. Χωρίς τα ανταπτοράκια είναι "σίφουνας"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 mkekakis ο noctua πολυ καλος.μαλιστα εχω εναν 12αρι. αλλα θελω εναν με τετραγωνη περιμετρο για να εχει την δυνατοτητα να "κατση' με ολοκληρη την πλευρα του στο κουτι. τωρα που το ξανασκευτομαι μπορω να βγαλω εναν 14αρι της coolermaster, απο το πανω μερος του κουτιου, να τον βαλω μπροστα, και να βαλω τον noctua επανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ψάξε απο κανένα Rebel της Sharkoon την βάση ανεμιστήρα που είχε για 5.25. Βέβαια μπαίνει 12άρις αλλιώς δέστο με tie wrap λίγο πιο πίσω. Σε παίρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eworld Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω τελικά τι πατέντα έκανες αλλά κάτι τέτοιο θα σε βόλευε ? http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1240 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω τελικά τι πατέντα έκανες αλλά κάτι τέτοιο θα σε βόλευε ? http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1240 Μπορει να ειναι λιγο ασχετο αλλα ηθελα να πω ενα μεγαλο + στο eworld αν και ειμαι Θεσ/νικη μακαρι να ειχαμε και εδω τετοιες τιμες και προιοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Aσε και τον ψήνω για Αθήνα. Μη του λες για Θεσ/νικη/λευκούς πύργους και μου τον βάζεις σε διλήμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Εγω στην θεση σου θα εκανα κατι πιο απλο και πρακτικο,λαστιχα απο την μια και την αλλη πλευρα (δεξια κ αριστερα) του ανεμιστηρα ωστε να "σφηνωσει" και επιπλεον θα μειωθουν οι δονησεις απο τον ανεμιστηρα (και κατα συνεπεια ο θορυβος) Βεβαια να σου πω οτι αυτος ο ανεμηστηρας δεν θα σου προσφερει τπτ απο αποψη ψυξης παρα μονο ωραια εμφανιση ισως Το ειχα ψαξει και εγω το θεμα παλιοτερα για να το κανω και εγω στο κουτι μου, και διαπιστωσα οτι το καλυτερο ειναι το ρευμα αερα να ξεκιναει απο μπροστα χαμηλα και να ανεβαινει επανω και πισω.Αυτο το ανεμηστιρι δεν προσφερει τπτ στο ρευμα αερα που πρεπει να κυκλοφοραει κακο δεν κανεις αλλα ουτε και καλο,παρα μονο για εμφανιση οπως ειπα Βεβαια παιζει ρολο και πως ειναι η διαταξη στα υπολοιπα fan, στο κουτι μου (lianli pc-k62)ομως δεν αξιζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 αν σενδιαφερει για μικροτερο ανεμιστηρα αλλα πολυ καθαρη εγκατασταση βαλε αυτο... http://www.amazon.co.uk/Evercool-Armour-ATX-Cool-HD-AR/dp/B004ZSDI2A/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1337470891&sr=8-6 αν θες αναγκαστικα πιο μεγαλο μπορεις να δεις ακριβως το σχεδιο στο σαιτ της evercool και να φτιαξεις κατι στα μετρα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα