Προς το περιεχόμενο

ιδεες για να στερεωσω ανεμηστηρα στο κουτι.

maik42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φίλτατε η ταινία διπλής όψης είναι πολύ καλή λύση. έχω βάλει και εδώ κ 3 χρόνια δεν έχει κάνει το παραμικρό. το μόνο κακό είναι πως δυσκολεύομαι να βγάλω τον ανεμιστήρα μιάς και έιναι πολύ δυνατή. προσοχή όμως θέλει τί ειδική ταινία θα βάλεις. θα βρείς παντού μία της bison και ειναι κόκκινη. είναι σαν τζέλ ταινία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έλα να βάλω και εγώ την πινελιά μου στο τοπικ... τώρα και με φίλτρο ! :P

Παίρνεις ένα πιο μεγάλο τετράγωνο τούλι το πιάνεις από την πλευρά που είναι η εξαγωγή και περιμετρικά του ανεμιστήρα.

Αφού θα είναι πιο μεγάλο θα δημιουργήσει μετά το δέσιμο 4 άκρες το στερεώνεις σε ίσες αποστάσεις στο κουτί και έχεις ένα καταπληκτικό πλευστό αιωρούμενο ανεμιστηρακι.και πάνω απ'ολα οικολογικό ! :P . χαχα

post-227308-0-85684800-1331118579_thumb.jpg

Έλα να βάλω και εγώ την πινελιά μου στο τοπικ... τώρα και με φίλτρο ! :P

Παίρνεις ένα πιο μεγάλο τετράγωνο τούλι το πιάνεις από την πλευρά που είναι η εξαγωγή και περιμετρικά του ανεμιστήρα.

Αφού θα είναι πιο μεγάλο θα δημιουργήσει μετά το δέσιμο 4 άκρες το στερεώνεις σε ίσες αποστάσεις στο κουτί και έχεις ένα καταπληκτικό πλευστό αιωρούμενο ανεμιστηρακι.και πάνω απ'ολα οικολογικό ! :P . χαχα

οχι ρε συ.που να ψαχνω να βρω τουλια και συναφη, δεν γινονται και γαμοι

αυτην την περιοδο.

θα ριξω μεσα στο κουτι μια ταραντουλα.

και θα της πω: εδω μπροστα θα πλεξεις τον ιστο σου,μη τυχον ξεφυγεις καθολου

απο το σχεδιο (θα της δωσω και ενα σχεδιαγραμμα).

και μολις τελειωσει τον ιστο,θα στηρηξω τον ανεμηστηρααααααα!!!

ή να βαλω πρωτα τον ανεμηστηρα και να τον στερεωσει κατ' ευθειαν;

και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερααα.

Εγω ενα ξερω.αμα εχεις ορεξη

dsc01315sw.jpg

γεια σου ρε Θανο με τις πατεντες σου.

τον αιχμαλωτο με πιο λιγα τον δενουν ρε συ.

ΚΑΛΟ!!!

Στο ίδιο σημείο έχω βάλει ανεμιστήρα με δεματικά.

Αν δε περνάνε λόγω μεγέθους αντί για σύρμα μπορείς να δοκιμάσεις με λάστιχο για υφάσματα, σαν κορδόνι σκέψου το. Και αυτό δοκιμασμένο!!

Τέλος δοκίμασε με αφρολέξ που βάζουν στις πόρτες για να κλείσουν με το αυτοκόλλητο από τη μια πλευρά, τύλιξε τον ανεμιστήρα 2-3 φορές για να καλύψεις το ένα εκατοστό κενό και μετά σφήνωσε τον στη θέση του !!

υπολογιζα μεχρι 20€. αν τα αξιζει ο τριτος τον αγοραζω.

14αρης κορυφή είναι ο NOCTUA NF-P14 FLX

Link

Πάρε ένα τηλέφωνο να τσεκάρεις διαθεσημότητα

Με το ULNA δεν ακουγεται σχεδόν καθόλου. Πάρτον να υπάρχει ;) μπορεί να τον βάλεις στο μέλον σε άλλη μετατροπή που θα χρειάζεσαι πολύ αέρα. Χωρίς τα ανταπτοράκια είναι "σίφουνας"!

mkekakis ο noctua πολυ καλος.μαλιστα εχω εναν 12αρι.

αλλα θελω εναν με τετραγωνη περιμετρο για να εχει την δυνατοτητα

να "κατση' με ολοκληρη την πλευρα του στο κουτι.

τωρα που το ξανασκευτομαι μπορω να βγαλω εναν 14αρι της coolermaster,

απο το πανω μερος του κουτιου, να τον βαλω μπροστα,

και να βαλω τον noctua επανω.

Ψάξε απο κανένα Rebel της Sharkoon την βάση ανεμιστήρα που είχε για 5.25. Βέβαια μπαίνει 12άρις αλλιώς δέστο με tie wrap λίγο πιο πίσω. Σε παίρνει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν ξέρω τελικά τι πατέντα έκανες αλλά κάτι τέτοιο θα σε βόλευε ?

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1240

Μπορει να ειναι λιγο ασχετο αλλα ηθελα να πω ενα μεγαλο + στο eworld αν και ειμαι Θεσ/νικη μακαρι να ειχαμε και εδω τετοιες τιμες και προιοντα.

Εγω στην θεση σου θα εκανα κατι πιο απλο και πρακτικο,λαστιχα απο την μια και την αλλη πλευρα (δεξια κ αριστερα) του ανεμιστηρα ωστε να "σφηνωσει" και επιπλεον θα μειωθουν οι δονησεις απο τον ανεμιστηρα (και κατα συνεπεια ο θορυβος)

Βεβαια να σου πω οτι αυτος ο ανεμηστηρας δεν θα σου προσφερει τπτ απο αποψη ψυξης παρα μονο ωραια εμφανιση ισως

Το ειχα ψαξει και εγω το θεμα παλιοτερα για να το κανω και εγω στο κουτι μου, και διαπιστωσα οτι το καλυτερο ειναι το ρευμα αερα να ξεκιναει απο μπροστα χαμηλα και να ανεβαινει επανω και πισω.Αυτο το ανεμηστιρι δεν προσφερει τπτ στο ρευμα αερα που πρεπει να κυκλοφοραει

κακο δεν κανεις αλλα ουτε και καλο,παρα μονο για εμφανιση οπως ειπα

Βεβαια παιζει ρολο και πως ειναι η διαταξη στα υπολοιπα fan, στο κουτι μου (lianli pc-k62)ομως δεν αξιζε

• 1 μήνα μετά...

αν σενδιαφερει για μικροτερο ανεμιστηρα αλλα πολυ καθαρη εγκατασταση βαλε αυτο...

http://www.amazon.co.uk/Evercool-Armour-ATX-Cool-HD-AR/dp/B004ZSDI2A/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1337470891&sr=8-6

αν θες αναγκαστικα πιο μεγαλο μπορεις να δεις ακριβως το σχεδιο στο σαιτ της evercool και να φτιαξεις κατι στα μετρα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...