Steve1eu Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω τις τελευταίες μέρες πρόβλημα με την SD κάρτα μου. Είναι μια κοινή κάρτα SD που την χρησιμοποιώ για την κάμερά μου. Όταν την έβαλα στο card reader του laptop μου, μου εμφάνισε ιο το avast antivirus και το έκανα scan. Μου εμφάνισε 3 σφάλματα τα οποία τα "μετακίνησα στο κιβώτιο" αλλα εξακολουθούσα να μην μπορώ να ανοίξω την κάρτα. Έτσι τα διέγραψα μέσα από το avast, και από τότε ενω εμφανίζεται "γεμάτη" η κάρτα, όταν την ανοίγω στο pc μου και σε άλλα δεν μου εμφανίζει τίποτα. Έχω διαγράψει αρχεία του συστήματός της; Τί πρέπει να κάνω για να βρω τα αρχεία μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
nikos903 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Φαίνεται γεμάτη; Οεο... Για πήγαινε στις επιλογές φακέλων και κάνε εμφάνιση κρυφών αρχείων και μετά πιο κάτω απο εκεί ξετσέκαρε το κουτί που λέει απόκρυψη αρχείων συστήματος κτλπ και τσέκαρε ένα άλλο που λέει εμφάνιση όλων των περιεχομένων του φακέλου. Μετά πάτα ΟΚ και δες αμα φαίνεται τίποτα. Άμα μπορείς δώσε μια εικόνα της κάρτας (δεξί κλικ ιδιότητες στην κάρτα και ανέβασε την εικόνα). Υ.Γ Μην γράψεις τίποτα στην κάρτα. Υ.Γ2 Για τις επιλογές φακέλων πας (στα 7ρια) οργάνωση --> Επιλογές φακέλων & αναζήτησης --> προβολή και βρίσεις τα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα