Προς το περιεχόμενο

Adwords απορία.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αμα βάλω δυο,τρία διαφημηστικα πανελ σε μια ιστοσελιδα με καθημερινα περίπου 500 ατομα επισκέπτες τι ποσό θα κερδιζω καθημερινά??

Δημοσ.

Πρώτον τα Adwords είναι για να διαφημίζεις το προϊόν σου/ ιστοσελίδα σου και το adsense για να διαφημίζεις τρίτους μέσω της ιστοσελίδας σου. Και τα δύο είναι της Google ή οποία είναι και ο μεσάζοντας.

Δεύτερον και σχετικά με το adsense, αυτό που έχει σημασία είναι πόσα κλικς θα έχεις καθημερινά στα banner.

Αν π.χ. έχεις 500 κλικ (ένα από κάθε επισκέπτη) τότε δεν είναι σίγουρο ότι θα βγάλεις 500 ευρώ ή 250 ευρώ ή ακόμη και 50 ευρώ. Μπορεί το ποσό να είναι 126.25 ευρώ. Αύτο έχει να κάνει με το ότι πληρώνεσαι ανάλογα με το ποσό που έχει βάλει ο διαφημιζόμενος για κάθε κλικ στο banner του.

Δες εδώ

Τριτον, υπάρχει και η επιλογή που πληρώνεσαι ανά page view, αλλά απ' ότι ξέρω, πρέπει να σε επιλέξει ο διαφημιζόμενος να διαφημιστεί στο χώρο σου συγκεκριμένα και να πληρώνει ένα ποσό ανα x page views.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σώστα... Adsense λέγεται.

Φυσικα και με το pay per click θα κερδιζεις πιο πολλα αλλα ειναι αναλογο με την δημοτηκοτητα της ιστοσελιδας σου ...

Πόσο ομως θα κερδιζεις στο περιπου αν τουλαχιστον απο τα 500 ατομα τα 90 παταγαν στις διαφημησεις?

Δημοσ.

πολύ αισιόδοξος φαίνεσαι με τα 90 clicks.....

στα 500 άτομα άντε να πατήσουν 0-5 click... βάλε από 0,1 - 0,2 το click (αυτό έχει σχέση με το περιεχόμενο της σελίδας σου... μπορεί να είναι και 0,5 και 1,0 και 25 (λέμε τώρα)... μπορεί και λιγότερο... αναλόγως την συνάφεια της διαφίμησης με το δικό σου περιεχόμενο)

εγώ υπολογίζω 20 με 40 ευρώ το μήνα....

Δημοσ.

εγώ υπολογίζω 20 με 40 ευρώ το μήνα....

Το 40 το μήνα για 500 επισκέπτες την ημέρα θα το πω αρκετά μεγάλο :rolleyes: (προσωπική εμπειρία)

Εγώ θα έλεγα μεταξύ 15-25 ευρώ το μήνα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άμα ξεγελάσουμε το μηχάνημα? Πχ Αμα παω μονος μου και παταω (απο αλλον υπολογηστη) τις διαφημησεις?

Δημοσ.

θα σε απογοητευσω αλλα μπορει να καταλαβει αν εσυ εισαι που κανεις κλικ εφοσον θα κοιταξει το ip αυτο ποσα λεπτα εμεινε στη σελιδα,εκανε κλικ στις διαφημισεις αυτες και βγηκε ,αν ναι τοτε θετει τον λογαριασμο υπο περιορισμο ,δεν ειναι χαζο το google.τωρα αν νιωθεις τυχερος δοκιμασε με spoof ip κλπ αλλα αν σε ban δεν φταιμε :devil:

Επισκέπτης
Δημοσ.

πλάκα, πλάκα κάνω...

Καπου κοντα αυτα τα κερδη περίμενα ...

Ξέρουμε πόσο κερδιζεις ανα κλικ?

Δημοσ.

πλάκα, πλάκα κάνω...

Καπου κοντα αυτα τα κερδη περίμενα ...

Ξέρουμε πόσο κερδιζεις ανα κλικ?

Αυτό εξήγησα παράνω. Ότι δε ξέρεις πόσα παίρνεις ανα κλικ. Προσωπικά είχα και 0.01 cent.

Πάντως σχετικά με το να ξεγελάσεις τον μηχανισμό θα σου έλεγα να το βγάλεις από το μυαλό σου.

Μπορείς να φας μπαν ακόμη και αν κάποιος θελήσει να σου κάνει κακό και χτυπά τις διαφημίσεις σου επίτηδες... (φυσικά αν αυτός έχει λογαριασμό στο ad sense κινδυνεύει με ban...)

και αν φας μπαν η πιθανότητα η google να το σηκώσει είναι πολύ πολύ μικρή. Συνήθως είναι ισόβειο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

WOW!!! Τι ισόβιο ηταν αυτο που είπες ρε εσυ...??? Δέν παιζει καμια περίπτωσει να το κάνω!!!

Μώλις λύσατε της αποριες μου. Σας ευχαριστώ παιδιά!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...