kjtzemis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Καλησπερα! ερχετε στο κινητο της μανας μου (SE W595) ενα μηνυμα και λεει για συνδεσεις στο ιντερνετ χρεωνεστε 1Ε για ολο το 24ωρω, της ερχετε καθε τρεις και λιγο, δεν μπαινει στο ιντερνετ (ουτε ξερει που ειναι) αλλα της τρωει 1Ε καρτα καθε φορα που θα της ερχετε αυτο το μηνυμα, της ειχα βαλει καρτα 10Ε και της χαλασα τα 5Ε για να βαλω τα 600 λεπτα, μετα απο μισο μηνα (χωρις να εχει παρει σε αλλη εταιρια τηλ. μιας και εχει και συνδεση) κοιταξα την καρτα και απο τα 4,80 που την ειχα αφησει ειχε παει στα 1,30Ε (καπου εκει) και αυτο επειδη της ερχοντε αυτα τα μηνυματα, μου το εκανε και εμενα αυτο το SE Xperia X8 αλλα ειχα παει απτον γερμανο και μου ειπαν να στειλω καποιο μηνυμα (δεν θυμαμε τι ακριβως) και μου το σταματησαν! Εχει αριθμο Cosmote What's up. Ξερει κανεις τι ακριβως πρεπει να κανω ή να παω απτην Cosmote να τους ξεχεσω?
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ... Ξερει κανεις τι ακριβως πρεπει να κανω ή να παω απτην Cosmote να τους ξεχεσω? Θεωρώ αυτονόητο οτι δεν εχεις ζητήσει κάποιο πρόγραμμα data. Διάβασε πρώτα πως απενεργοποιείται το Data/internet στο κινητό (rtfm), απενεργοποίησε το, επισης απενεργοποίησε το WAP και αν συνεχίζει να σου τρώει χρήματα (επειδή μπαίνει στο interet), τότε έχεις πραγματικό λόγο για παράπονα στην cosmote.
kjtzemis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Θεωρώ αυτονόητο οτι δεν εχεις ζητήσει κάποιο πρόγραμμα data. Διάβασε πρώτα πως απενεργοποιείται το Data/internet στο κινητό (rtfm), απενεργοποίησε το, επισης απενεργοποίησε το WAP και αν συνεχίζει να σου τρώει χρήματα (επειδή μπαίνει στο interet), τότε έχεις πραγματικό λόγο για παράπονα στην cosmote. ουτε καν γνωριζω τι ειναι αυτο το data που μου λες!!! θα προσπαθησω να απενεργοποιεισω το WAP (αρκει να το βρω ). αν και εχει μερες να της ερθει τετοιο μηνυμα, οποτε ναναι ερχετε μπορει να ερθει συνεχωμενες μερες μπορει να μην ερθει και καθολου για εναν μηνα!
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Αν εχεις αγοράσει το κινητό απο την cosmote πάρε τους ένα τηλέφωνο ή πέρνα απο ενα κατάστημα να σε βοηθήσουν στην απενεργοποίηση.
kjtzemis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Αν εχεις αγοράσει το κινητό απο την cosmote πάρε τους ένα τηλέφωνο ή πέρνα απο ενα κατάστημα να σε βοηθήσουν στην απενεργοποίηση. η συγκεκριμενη συσκευη ειναι αγορασμενη απο καταστημα βονταφον! τεσπα θα κοιταξω να απενεργοποιησω το WAP και αν ξαναρθει μηνυμα θα παω απο την cosmote να δω τι γινετε!
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Καλησπερα! ερχετε στο κινητο της μανας μου (SE W595) ενα μηνυμα και λεει για συνδεσεις στο ιντερνετ χρεωνεστε 1Ε για ολο το 24ωρω, της ερχετε καθε τρεις και λιγο, δεν μπαινει στο ιντερνετ (ουτε ξερει που ειναι) αλλα της τρωει 1Ε καρτα καθε φορα που θα της ερχετε αυτο το μηνυμα, της ειχα βαλει καρτα 10Ε και της χαλασα τα 5Ε για να βαλω τα 600 λεπτα, μετα απο μισο μηνα (χωρις να εχει παρει σε αλλη εταιρια τηλ. μιας και εχει και συνδεση) κοιταξα την καρτα και απο τα 4,80 που την ειχα αφησει ειχε παει στα 1,30Ε (καπου εκει) και αυτο επειδη της ερχοντε αυτα τα μηνυματα, μου το εκανε και εμενα αυτο το SE Xperia X8 αλλα ειχα παει απτον γερμανο και μου ειπαν να στειλω καποιο μηνυμα (δεν θυμαμε τι ακριβως) και μου το σταματησαν! Εχει αριθμο Cosmote What's up. Ξερει κανεις τι ακριβως πρεπει να κανω ή να παω απτην Cosmote να τους ξεχεσω? Αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333 και τέλος,δεν θα ξαναμπεί μετά.
kjtzemis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333 και τέλος,δεν θα ξαναμπεί μετά. σευχαριστω φιλε μου, λογικα και εγω στο δικο μου κινητο αυτο το μηνυμα μου ειχαν πει να στειλω και δεν το θυμωμουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα