privateer Δημοσ. 30 Μαΐου 2003 Δημοσ. 30 Μαΐου 2003 Αφού το single μέρος του expansion του Wolfenstein κόπηκε, μπορείτε τώρα να κατεβάσετε δωρεάν το multiplayer μέρος του.285Mb μόνο http://download.cnet.com/Return-to-Castle-Wolfenstein-Enemy-Territory-full-install/3000-7441_4-10243510.html
Melven Δημοσ. 31 Μαΐου 2003 Δημοσ. 31 Μαΐου 2003 Εγώ το κατέβασα εχθές. Είναι όντως πολύ καλό. Γραφικά είναι κάπως πιο crispy και πιο clear από το rtcw. Βέβαια το έχουν κάνει λίγο πιο δύσκολο πχ να στοχεύσεις. Έχει μερικά νέα όπλα καθώς και νάρκες να βάζεις κτλ. Πολύ ωραίες και μεγάλες πίστες. Τελείως διαφορετικά μενού και σχεδιασμό. Γενικώς πολύ καλό αλλά πιο δύσκολο από το rtcw. Έχουν αλλαξει και τους περισσότερους ήχους από τα όπλα και πιστεύω πως το rtcw είναι καλύτερο σε αυτό το θέμα αλλά anyway.Άντε καλό λιώσιμο
Alchemist` Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Και το βραβείο χρυσού φτυαριού πηγαίνει στον.... Το λοιπόν, μετά από 10 χρόνια, κατέβασα για την πλάκα το παιχνιδάκι και βρέθηκα προ τεράστιας εκπλήξεως καθώς είναι ΑΚΟΜΗ active και υπάρχουν εκατοντάδες servers με κόσμο. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω μεγάλο πρόβλημα με το framerate σε σημείο που το παιχνίδι είναι unplayable στο σύστημα της υπογραφής. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχω από 1 έως ~400fps. Δοκίμασα να βάλω στο lowest τα settings (πράγμα που βελτίωσε ελάχιστα το πρόβλημα) και επίσης έπαιξα με όλες τις επιλογές συμβατότητας αλλά τζίφος. Υπάρχει κάποιος που παίζει/γνωρίζει τίποτα για το πως θα μπορέσω να το τρέξω σωστά? Ευχαριστώ. Υ.Γ. nostalgia!
Bigi444444 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε κάποιον κόφτη fps.Αν έχει vsync δοκίμασε κι αυτό εαν δε σου βγάζει αισθητό input lag.Αλλιώς dxtory, radeon pro και δοκιμάζεις τι δουλεύει.
Alithinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 παιχνιδάρα! δεν παίζω αυτές τις μέρες αλλά έχω ρήξει άπειρες ώρες καψίματος σε αυτό. μέχρι και τουλάχιστον το 2009 το έπαιζα σε καθημερινή βάση. μετά πήγα στο quake live,μέχρι που το 2011 πήγα στο battlefield 3,και τώρα παίζω συχνά πυκνά primal carnage. Δεν είναι να απορεί κανείς για το enemy territory. είχε 3 πράγματα που το έκαναν απέθαντο στο χρόνο: #1 ήταν τελείως free to play. #2 ήταν moddable #3 είχε καλό gameplay. Το 2013 τελευταία φορά συνδέθηκα,και μπήκα σε κάτι σέρβερς,και για άλλη μια φορά με εξέπληξε αυτό το παιχνίδι μιας και έπαιξα σε maps που δεν είχα παίξει ποτέ ξανά. Όταν ένα παιχνίδι 10 χρόνια μετά συνεχίζει να σε εκπλήσσει,ε κάτι λέει αυτό. 1
Alchemist` Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε κάποιον κόφτη fps.Αν έχει vsync δοκίμασε κι αυτό εαν δε σου βγάζει αισθητό input lag.Αλλιώς dxtory, radeon pro και δοκιμάζεις τι δουλεύει. Έχει κόφτη στα fps το παιχνίδι ούτως ή άλλως. Επίσης, δεν έχω καθόλου Input lag. Τέλος, το vsync δεν μου κάνει τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι έχω τρελά "low-spikes" στα fps πάρα πολύ συχνά. Εκεί που παίζω κανονικά (η gpu μου βγάζει 400fps, το παιχνίδι έχει στα 60fps frame limiter) ξαφνικά έχω 1-5fps. Αυτό συμβαίνει 2-3 φορές ανά λεπτό, αλλά μπορεί να είναι και συνεχόμενο. Δλδ να έχω 5fps για καμιά δεκαριά δεύτερα. παιχνιδάρα! δεν παίζω αυτές τις μέρες αλλά έχω ρήξει άπειρες ώρες καψίματος σε αυτό. μέχρι και τουλάχιστον το 2009 το έπαιζα σε καθημερινή βάση. μετά πήγα στο quake live,μέχρι που το 2011 πήγα στο battlefield 3,και τώρα παίζω συχνά πυκνά primal carnage. Δεν είναι να απορεί κανείς για το enemy territory. είχε 3 πράγματα που το έκαναν απέθαντο στο χρόνο: #1 ήταν τελείως free to play. #2 ήταν moddable #3 είχε καλό gameplay. Το 2013 τελευταία φορά συνδέθηκα,και μπήκα σε κάτι σέρβερς,και για άλλη μια φορά με εξέπληξε αυτό το παιχνίδι μιας και έπαιξα σε maps που δεν είχα παίξει ποτέ ξανά. Όταν ένα παιχνίδι 10 χρόνια μετά συνεχίζει να σε εκπλήσσει,ε κάτι λέει αυτό. Το gameplay πάνω απ' όλα... Εξαίρετο παιχνίδι. Εσένα αδερφέ σου τρέχει κανονικά? Μιας και έχουμε παρόμοιο σύστημα.
Bigi444444 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρω κι εγώ, να απενεργοποιήσεις καναν πυρήνα μήπως;Για τρέξ το με έναν πυρήνα μόνο μήπως και βοηθήσει.
Alithinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Αυτή η περίεργη στιγμή όταν συνειδητοποιείς πως για πάνω από 10 χρόνια ένα FPS συνεχίζει όχι μόνο να παίζεται,αλλά να έχει και ετήσια multiplayer τουρνουά... http://www.splashdamage.com/blog/1077/watch-last-ever-wolfenstein-et-eurocup-final#.UwZCiubi5N0 Δυστυχώς αυτό θα είναι και το οριστικά τελευταίο,το οποίο αναμεταδίδεται μέσω Twitch ζωντανά αυτή τη στιγμή. Μια εποχή τελειώνει. R.I.P. για το RTCW:ET στα e-sports. 2003-2014.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα