Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σημερα βρηκα πεταμενο στην αυλη μου (!) εναν corsair force series GT 60GB απο το amazon ('Ελληναρες Ταχυδρομοι ftw), αλλα οι ταχυτητες που παιρνω δεν ειναι πολυ ικανοποιητικες.

Οριστε και μια φωτογραφια απο τα αναλογα προγραμματα μετρισης ταχυτητας :

ssdi.jpg

Τι μπορει να φταιει ;

Η μητρικη μου ειναι ΑΥΤΗ, και υποστηριζει Sata 3.

• Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς φταίει ο sata3 controller της μητρικής, είναι Marvel και έχουν άθλιες επιδόσεις σε σχέση με τους native της Intel/AMD :-(

θα δεις καλύτερες επιδόσεις στο write αν βάλεις τον SSD στα SATA2 ports που παίζουν πάνω στον controller της Intel...

Δημοσ.

Ελεος.... Τοσο μαπα ειναι αυτο το chip πια ; Υποθετω δεν μπορω να κανω κατι για να βελτιωσω τις επιδοσεις του ssd παρα μονο αλλαγη μητρικης ;

Δημοσ.

Ελεος.... Τοσο μαπα ειναι αυτο το chip πια ; Υποθετω δεν μπορω να κανω κατι για να βελτιωσω τις επιδοσεις του ssd παρα μονο αλλαγη μητρικης ;

οπως σου ειπανε παραπανω συνδεσε τον ssd στις θυρες sata2 που εχει chip απο intel/amd..και οχι στις sata3..θα δεις διαφορα..αλλιως ναι..αν θες οπωσδηποτε sata3..λογικα πας για μητρικη
Δημοσ.

δεν γινεται αλλιως πας σε αλλαγη μητρικης..εκτος αν πας σε ενα καταστημα και αγορασεις controller που εχει θυρες sata3 και κουμπωνει επανω στην μητρικη σαν pci

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι υπάρχει μητρική για s1156 (P55) που να έχει SATA3 controller της Intel και δεν πιστεύω ότι αξίζει να αναβαθμίσει σε s1155 (P67, Z68) τώρα...

το να αγοράσει sata3 controller δεν είναι σίγουρο ότι θα του προσφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα...

Δημοσ.

απλα προτεινα εναν εναλλακτικο τροπο....δεν ξερω αν εχει σωστες επιδοσεις γιατι δεν εχω δοκιμασει κατι παρομοιο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω έναν OCZ vertex 2 80gb. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του PC μου αλλά είπα να μετρήσω την απόδοση του ssd . Τα αποτελέσματα φαίνονται στην εικόνα. Δεν θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερα; Τι μπορεί να φταίει; Τι θα μπορούσα να κάνω για να βελτιωθούν; Η μητρική μου είναι MSI P67A-GD65

post-164737-0-23548700-1333144498_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...